Aslında regli dönemlerinde de boğazımızı tutarsak güzel kilo verilir :))Ha gayret madem yılbaşına 7 hafta var 7 kilo eder regl dönemlerini çıksam 2 kez oda 5 kilo vermem şart bu durumda bismillah
Güzel görünüyor cnmMenumu paylaşayim
Uyanınca şekersiz türk kahvesi su
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta, iki dilim peynir ,5-6 zeytin ,2-3 dilim pastırma, domates, salatalık
Ara şekersiz türk kahvesi, yeşil çay,siyah çay
Akşam haşlanmış tavuk, bir kase yoğurt, zeytinyağli taze fasulye, acı kırmızı top biber, yarım muz
Şimdi kahve yatmadan yeşil çay 2 litre su
Oğluna çok geçmiş olsun canım. Kahvaltıdan iki saat sonra iyi oluyo spor. Olsun 55 dk yürüyüş çok iyi. İnşallah eksiyi görürsün. Görmesen de vazgeçme :)Merhaba canım eşim spor oncesi protein yemenin iyi olcagını soyluyor en azından bir yumurta ye diyor :) bugün et yiyip sporumu öyle ysptım
Oglum hastaydı günlerdir spor yapamadım bugün iyi ve krese gitti bende spor yapma fırsatı buldum 55 dakika düşük hızda yürüdüm. Tartılmadım ama kendimi fazlasıyla kilo almış hissediyorum sinir bozucu vermedim muhtemelen. vazgeçmiycem ama
Inşallah canım her kilonun altında birseyler vardır mutlaka hiçbiri sebepsiz degilKuzum geç vakit yenen çikolata dişin da gayet iyi bence.
Diğer öğünlerin sağlıklı üzülme.
Çakılcim ne zor zamanlar yasamassinKıyamam. ..
Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine. .
Kerevizi soğanlı kavurup yedim ama yumurtali nasıl güzelmi.?
Ayrıca helva olmamış güzellik.
Közlenmis biberi çok severimİyi aksamlar
Bugünkı mönüm
Sabah: 1.5 h yumurta
2 kibrit kutusuna yakın peynir
Domates
2 dilim ekmek
Öğle: yoğurtlu brokoli
Sebze çorbası
Aksam: 2 yumurta 2 kibrit kutusu büyüklüğünde kasarla yapılmış omlet
4 közlenmis biber
2 kucuk acı biber ( tursu)
Yarım armut
YENA @Jade21 bizi merakta bırakmayın olur mu
Hayirlisi ile güzel haber verBen de hastanedeyim bekliyorum doktoru..
Bakalım bakalım ne diyecek.
Dedimya midem çöp tenekesi gibi diye
Kerevizin taze sapı vardı kıyamadım atmaya
gayette güzel oldu
Helva tadımlıktı
Herkes kahvenin yanında birer tabak lokumu götürdü
Ben seyrettim.
Çerez meyve yediler seyrettim
Böreği ocakta tereyağıyla kızarttım
burcu burcu koktu
herkes iştahla yerken seyrettim.
Helva göz kirası oldu
Bir dilim börek kaldı
Bende şimdi yiyorum
Ama eritmek için biraz sonra evden çıkıyorum.
Sen yeme diye yap ama yemeHa ha ha bu neydi gııız
Kıyamam sana yaa .Aynısı bende de oluyo eşim her akşam çekeliycek şeyler istiyo.Yanımda hunharca yiyo.Dün akşam çerez yedi,meyve istedi,en son çalıştığı yerden çikolata getirmişti böyle iri iri fındık ,antep ,badem var içinde,gece 12de löpür löpür götürdü valla ben de seyrettim ciğerci kedisi gibi
Amin Sağol canım çok şükür sağlıklıyim artık hamdolsuncakil80 canim zor günler yasamissin,neyseki geride kalmis hepsi..Dilerim Rabbim kaybettiklerinden daha hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin sana..Bundan sonrasinda hep güzel günler gör insallah.
Dünkü ham ettiklerim:)
Sabah
1 ayva (yarim yiyecektim güya ama dayanamadim)
Peynir
3 ceviz
Ara
nane limon cayi
1 avuc leblebi
Aksam
1 tabak bamya
yogurtlu semizotu
Ben tersi diye biliyorum 2 saat önce hafif karbonhidrat kasların daha çok çalışmasını sağlıyor. Küçük sandvic muz veya meyveMerhaba canım eşim spor oncesi protein yemenin iyi olcagını soyluyor en azından bir yumurta ye diyor :) bugün et yiyip sporumu öyle ysptım
Oglum hastaydı günlerdir spor yapamadım bugün iyi ve krese gitti bende spor yapma fırsatı buldum 55 dakika düşük hızda yürüdüm. Tartılmadım ama kendimi fazlasıyla kilo almış hissediyorum sinir bozucu vermedim muhtemelen. vazgeçmiycem ama
Nasıl bir ameliyat olacak sorun neden kaynakliymisAksaminiz Hayır olsun.
Ayın 20 sinde ameliyat olacağım yeniden.
Alışkanlık oldu ben de :)
Doktorla epey konuştuk anlayacağım dilden anlattı ve ikna oldum.
Hep sömestr tatilini beklerim diyordum ama riskleri göz önünde bulundurduğumuzda bir an önce olup kurtulayım modundayim. .
Böyle yavas yavas organlarımdan feragat ediyorum.Allah beterinden korusun işin şakası tabii :)
@Jade21 sen naaptin canım .?
Mercanköşk çocukluğumun bitkisi annanemin çatısında ekiliydi büyük bir saksıda koş topla gel derdi rahmetli en büyük torun bendim sonra unuttuk o gideli nane limon kaynatır olduk ve ıhlamur tabi
Selamlar
Mutlu hafif çarşambalar olsun inş.
Bugün tartı pek hoşuma gitmedi o yüzden 2 gün detokvari gidersem belki hedefi tutturabilirim
Bi daha kahvaltıdan önce spor yapmicam canavar gibi saldırdım kahvaltıya. Bi de koca bi köşe ekmek yidimsuçluyum
S.a hanimlar
Ben de bu hafta kaçamak yapmadiğim halde kilo veremedim gibi,regl yaklaşti,ödem yapiyor vücudum diye insallah kendimi kandirmiyorumdur.
YENA ,@Jade21 nasılsınız,doktorla görüşmeleriniz nasil geçti?
Menüm
Sabah 7.30
İki bardak su,ceviz,muz
Bir yumurta
Biraz pirasa yemegi,bir tutam roka, maydanoz
Zeytin
Ara,çay,kahve,yesil cay
Akşam 18.00
Balik
Salata
Az pirasa yemegi
Muz ( yerli )
Su 1,5 litre
Yatarken bir kase yogurt yerim
Nasıl bir ameliyat olacak sorun neden kaynakliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?