Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar

Is yerinde biraz gecmise baktim alinti yaptim ama sonra yatislar vs gelince daha anca aldim telefonu elime tabi her sey gitti

@Jade21 cnm insallah sonuclarinda kotu birsey cukmamistir biraz konuyu kacirdim ama gecmis olsun

Orucum icin Allah kabul etsin diye dileklerini ileten arkadaslara tesekkur ederim Allah razi olsun

YENA dr yok yrn gitcem diyordun bugun gittin mi ne dedi

Pazartesi basladim oruca tabi aksam yemek yiyip yattigim icin sabah arti ciktim ama ertesi gun sabah bir onceki gune gore eksi ciktim onemli olanda o zaten sanirim
P.tesi sabah 100.4 sali sabah 100.1 bu sabah 99.7 ciktim mesela

selamünaleyküm kızlar baya birikmiş yazılar okudum şimdi ancak oturabildim evet gittim bugün arkadaşlar Dr muayene etti sağ sol yumurtalık temiz rahim içi temiz sıvı yok dd sadece rahim duvarında kalınlaşma var dd adet düzensizliki bu yüzden dd eğer çok geçmiş olsaydı biz bunu rahim duvarını kazıyarak temizliyoruz dd ama daha yeni başlamış dd kalınlaşmaya tedaviyle geçecek durumda dd ama bu tedaviyi uygulamadan önce sizden bazı testler istiyorum dd muayene sırasında simir aldı muayeneden sonra test listesini elime verdi simiride verdi testlerin bir kısmın orda bir kısmında sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dd bugün kan alamadı hastane test için yarın saat 12 ye kadar hast olmalıymışım çünkü testin Birtane si uykudan uyandıktan tam 3 saat sonraki kan alınmalıymış o şekilde bakılıyormuş yani sabah saat 7 de uyanıcam birdaha uyumucam 10 da hast olcam kanım o şekilde alınacakmış daha sonra bütün testlerin çıkan sonuca göre tedavi uygulıcam dd Dr kınuşması bittikten sonra öncesi Dr gittimden bahsettim bana kist var dd ddm hayır dd çatlamamİş küçük bir yumurta biz buna basit kist diyoruz dd buda adetinizi düzenli olmadığınız için dd düzene girdiğinde o kendiliğinden adetle akıp giden kist bu dd bu her adet gören kadında adet dönemi her ay oluşur bu adetle birlikte yok olur dd diğer Dr da sizden simir istemiş dd parça istemiş dd ben raporu gösterdim simiti bende aldım dd parça ya hiç gerek yok dd ben ddm mamografide istedi benden ddm o başka birşey bununla alakalı dil dd ama siz madem çekilmişsiniz sonuç çıkınca onuda meme cerraha gösterin içiniz rahat olsun dd yarın sabahtan kızlar gidip işte bu işleri halledicem nasip olursa ama Rabbim e ne kadar şükretsem azdır birazdaha içimi rahatlattı şükürler olsun Allah'a hayırlısı yinede Allah'tan. ...

@YENA cım çok üzüldüm ameliyat demiş Dr seni çok iyi anlıyorum gülüm herşerde hayır var arkadaşım belkide şimdi bu sıkıntıyı yaşaman ileride seni daha kötü hastalıklardan koruyacak önleyecek daha kötü olmasını yenacım Allah'tan senin için acil şifa diliyorum. .canım üzülme Allah dermansız dert vermesin inşallah. .gelmiş geçmiş olsun bacımmm..

AYRICA BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMA
ÇOK
TEŞEKKÜR
EDERİM
isimlerinizi sayamıyorum kızlar çok alınıyor felah da beceremiyom valla böyle yazıyorum işte herkes üzerine alınsın bu sözlerimi bana çok destek oldunuz dua ettiniz Allah hepinizden razı olsun. ..

Ben de hastanedeyim bekliyorum doktoru..
Bakalım bakalım ne diyecek.

Oğluna çok geçmiş olsun canım. Kahvaltıdan iki saat sonra iyi oluyo spor. Olsun 55 dk yürüyüş çok iyi. İnşallah eksiyi görürsün. Görmesen de vazgeçme :)
Saol canım. Evet vermesemde vazgeçmiycem inş. Bi kez verdim yine yapabilirim ♡ hepimiz için bol eksili bir cuma diliyoruö şimdiden.

Ben tersi diye biliyorum 2 saat önce hafif karbonhidrat kasların daha çok çalışmasını sağlıyor. Küçük sandvic muz veya meyve
Açıkcası hiç bu konuyu araştırmadım. Eşim protein al spor oncesi dedi nedenini sormadım :) meraksızım bu konuda çok ilgilenmedim spor yapabiliyosam bin şükür diyorum :)

Aslında regli dönemlerinde de boğazımızı tutarsak güzel kilo verilir :))

Güzel görünüyor cnm
Bikaç gündür hep tavuk yedin sanki :))

Sporunu yine yazmamışın :)
Spor yok ondan, tavuk desen bı gezen tavuk pişirdim kimse ilgi göstermedi hepsi anneye kaldı :))

Jade bak korktuğun olmadı tek dr la kalmamak lazımmış demekki geçmiş olsun

kesinlikle 1 Dr un dedinle kalmamalı insan böyle önemli hastalıklarda heleki....yaa biranda başıma yıkıldı dünya sanki ..çok şükür daha iyiyim teşekkür ederim canım ayrıca

sen mi tembelsin allah hayrını versin el uğraştırıp zaman alan şeylere vaktin kalmıyor sadece
bu gün tartıldım 86.6 cumadan beri 200 gr gitmiş buna da bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…