Neden yüzün olmasın canım....Sohbet ediyoruz işte ,fırsatı olan yazıyor.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Tam sopalık biri işte.Mutlaka yüzüne bakılmayacak kadar çirkin sıskanın biridir.Kompleksinden böyle demiştir.Şişmanlara laf söylerse güzelleşecek sanmıştır ZAVALLI.
Vur gözüne gözüne tatlım.Yanındayım.
datlüm kıymatlüm dur sakın ol...
o dengesüz kk den degıl....
google ender saracın zencefıllı sarımsaklı cayı dıye yazdım ama bılseydım sayfayı senın ıcun kopyalardım...:mymeka:
zaten bende içimden ona dedimki senın üzerıne bı salarsam topıgımdekı bayan tosunları gorursun gununu....:roflol: :roflol: :roflol:
canlarım ıyı aksamlar..aklinialirimsmile
gecen gun sarımsagın zayıflattıgını yazmıstım..sımdı ender saracın sarımsak cayı tarıfını okudum..
ben deneyı dusunuyorum cok kullanan var ve sonuclar harıka...denemeye deger bence..guclubacismile
yorumların bırı canımı sıktı (hadıyım ordan lan tosunlar ne yaparsanız yapın sız kılo veremessınız gırtlagınıza duskunsunuz ve sporda yapmıyosunuz) demıs.ohaoldumsmile mannakkk...alsanaalsanasmile :mymeka:klava:
tamam da nerde oluyor bu başka topikte mi? ağzını yüzünü kırarım vallaaaguclubacismile
valla tebrik ediyorum ben bir senede verdim 10 kilo kaydirigubbakcemile3 üzülme yediklerinede yemediklerinede valla daha çok stres yapıyor bu sefer bünyede ona göre yağ depoluyor yediklerine üzülmek yokbende öyleyim aslında özellikle akşam yemeği hiç yemiyorum desem yeridir yaşamak için yiyorum salata ve birkaç kaşık yemekten alıyorum okadar gecede elma veya portakal dışında birşey yemiyorum . doğum yapığımdan beri yani 8 ayda giden 10 kilo az gerçi ama arada kaçamaklar yaptığım için az gitti. birde şu sıra daha çok dikkat ediyorum ama bugün olanlar oldu güya akşam yemeği yemedim yesem daha iyiydi bir dilim kepek ekmeği ile yemeğimi neyse aslında üzüldüm tabikide kendimi kandırıyorum çünki sabah tartıda acaba eksik çıkarmıyım diye bir heves yok bu gece yedim çünki. eyvahedigeldismile:gitme:
yok ya senin gibi bir anne değilimdir herhalde bende onlan büyüdüğüm için yaptığım yanlışları şimdilik oğlum düzeltiyor kaydirigubbakcemile3iyi ve sakin bir anne olmaya çalışıyorum sempatiksalakcinniBEYZUS'çum çok teşekkür ederim..
Canım benim, sen arkadaş olarak bu kadar iyisin..Anneliğini düşünemiyorum bile...Çook teşekkür ederim..
Demek seni öpüyo bizimki henüz bilmiyo öpmeyi..Sadece ağzını açarak yanağımıza değdiriyo..:))
Hastalanınca hemen süzülüyorlar..Perşembe günüde bizim 2 yaş kontrolümüz var,bakalım gelişimi nasıl...
Yeni fotolar varsa yüklesen ya görelim kuzuyu..
aplammmm canımsınnn ve gennceciksin tersini söyliyen yalan söylüyordur yakarımmmguclubacismilealsanaalsanasmileOy oy oy beni şımartan güzel gözlüm.Ver gazı canım inanıyorum valla......
Ben inanıyorum canım;yememişsindir.Cuma sabahı kendinle gurur duyacaksın inşallah...
Allah şifalar versin canım.ıyi geceler.Yarın topiği boş bırakma sakın.
yenoşş kısss bizim tvde bedava gel bizde seyret boşver verme o kadar pareee volkancığıma yeterince kazanıyordur o:roflol:bide çizelge görmek istiyorum ben herkeste yaa umutsuzluuk istemiyorum iyi bakın etrafa :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol: Çizelge yandı bitti kül oldu...
Bulursam bu cuma yerini alıcak...Ya biliyomusun Volkan Konak ızmir'e geliyo bu ay...Ama biletler çook pahallı..bir kere gitmiştim..ıkincisine gitmek fazla lüks olucak gibi geliyo..
canımcım ben sana dimedimmi modem bozuk deen taa iki hafta önceden bildirdim ama aşkolsunnakannehir zaten kontürüm olsaydı sana haber verecektim ama olmadı bilmiyorumkismileoda neykii
ilk kez duyoyorum
ne var içinde
nann kesecem seniii
kilo bildirmiyon diye çagrı attydım .ceza aldın haberin olsun
cuma kilo bildirme senide furicem bacaklarundan
bu ara yagmur gözlüyü bulmaya gidiyorum ben
olsaydı knt bende aradım ama
diyetisyene gittim ben tatlım öyle birşey demedi bana listeyi yazayımmı metabolizmaya bakıyor kan testiyle ona göre liste veriyor
bugün 7buçukta evden çıktım yürüyüş hızlı olmak üzere şimdi eve girdim hemen yazayım dedim
bonuss Allah seni iyi etsin romantik bebişşş olumunekankayizsmileGünaydınnn aşklarım -tatlicadiarzu-
Tursari şu candy yazınca sana benzetiyorum nen iyi olmuş geldiğin opuyorumnanaktan
ıyi bir başlangıç için iyi bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum inişallah caymam sempatiksalakcinni YENA cığımmm bi bakarmısın şuna :)) Barışın doğum günü sanırım öpüyorum karagözlüyü Şeniz bende geri sayıyorum doğum günüme :asigim:
Bonus / Kendi Şiirleri - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Allah iyiliğini versin candyyyy candy ee tabi başkasına benzetilmektense kendi rengini araman iyi olmuş zira bende karıştırıyordum bu benmiyim diye ama sen değiştirmeseydin ben değiştirecektim :roflol:ama sağol kankaaa beni büyük zahmetten kurtardın yafyummm:lepi: bu arada gri sana gizem katmış beğendimm sengözlerimebaksanabne yapsam ki
ne yapsam ki
buna bakalım bi de
bu nasılmış
hımmmmm
bunu da citol kullanıyo ama
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
canlarım ıyı aksamlar..aklinialirimsmile
gecen gun sarımsagın zayıflattıgını yazmıstım..sımdı ender saracın sarımsak cayı tarıfını okudum..
ben deneyı dusunuyorum cok kullanan var ve sonuclar harıka...denemeye deger bence..guclubacismile
yorumların bırı canımı sıktı (hadıyım ordan lan tosunlar ne yaparsanız yapın sız kılo veremessınız gırtlagınıza duskunsunuz ve sporda yapmıyosunuz) demıs.ohaoldumsmile mannakkk...alsanaalsanasmile :mymeka:klava:
datlüm kıymatlüm dur sakın ol...
o dengesüz kk den degıl....
google ender saracın zencefıllı sarımsaklı cayı dıye yazdım ama bılseydım sayfayı senın ıcun kopyalardım...:mymeka:
zaten bende içimden ona dedimki senın üzerıne bı salarsam topıgımdekı bayan tosunları gorursun gununu....:roflol: :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin candyyyy candy ee tabi başkasına benzetilmektense kendi rengini araman iyi olmuş zira bende karıştırıyordum bu benmiyim diye ama sen değiştirmeseydin ben değiştirecektim :roflol:ama sağol kankaaa beni büyük zahmetten kurtardın yafyummm:lepi: bu arada gri sana gizem katmış beğendimm sengözlerimebaksanab
Did you understand me a single şakkıdı
ohh bende şimdi sütlü bi kahve yapsamda dinlensem
bacakalrım agrıyo
akşama kadar ayak üstü durmaktan
ne güldüm nannuyku saatim ha
valla işle ugraşıyodum
kim miş o
hepimiz bi yuvarlanırsak üstüne görürr o :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?