Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden yüzün olmasın canım....Sohbet ediyoruz işte ,fırsatı olan yazıyor.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ablacım bugün yediklerim konusunda sen çok güzel yazmışsın yeme midem ağrıyor de .....ben malesef gece yemesemde gündüz gezmekete karşı gelemedim bu hafta hergün gezmeğe gittim o beni mahvetti . inş cuma günü tartıda şok olmam. bu arada menün çok güzel bu cuma kilonu merak ediyorum vallahi iyi geceletr eşim geçicekmiş pcye bişey bakacakmış bende uyuyayım kızım uymuşken ŞenizŞenizolumunekankayizsmile

aynen ben de öyle düşünüyorum. insanlar ne tuhaf ne kadar kötü kalpli olabiliyorlar. ne geçiyor eline sanki birini üzünce. biz de girelim kilo almak isteyenlerin altına yorum yapalım siz hep sopa gibi kalacaksınız, kemik yığını gibisiniz kadın gibi ele avuca gelemiyorsunuz falan diye. ben ruh hastası mıyım gidip durduk yere böyle bişey yazayım birilerine sırf üzülsünler diye.kafamçokkarıştı ama böyle yorum yapanlar sanırım öyle.. neyse daha sinir olmıyım ben:)

kız allah iyiliğini vermesin bazen densizin biri geliyor saçmalıyor atılıyor siteden flan yine öyle bişey mi acaba dedim:) kadınlar klübünde sandım yani. yoksa her siteyi nasıl kovalayacağım ben, o kadar manyağı döv allah döv bitmezler:roflol:

kızlar kaldı bir gün. aman yarın kaçırmayın da cumayı mutsuz geçirmeyelim. sevgiler ve iyi geceler herkesea.s.

Çok yoruldum yaaa...Ama güzel geçti..Misafirler gittikten sonra evi toparladım...
Oturdum buraya görev gibi..Yarında oğlumun kontrolü var..yine yoğun bir gün olucak...

Neyse 1-2 foto bırakıcam..Alıntı yapmayın lütfen...

Yazıkkkk bu tür insanlara acıyorum ben...Gerçek hayatta bir .b... olamayan,sanal alemde tatmin olan zavallılar...

tamam da nerde oluyor bu başka topikte mi? ağzını yüzünü kırarım vallaaaguclubacismile

:)))))

iyi eglenceler hayatım
bu aralar elim sıkı yoksa adreste var elimde ufaklıga dogum günü hediyesi göndercektim mafoldumben

Kıyamam bunu aklından geçirmen bile,en büyük hediye...Çook teşekkür ederim...:1hug:

.....

Son düzenleme:
.....

Son düzenleme:
.....

Son düzenleme:
.....

Son düzenleme:
.....

Son düzenleme:
valla tebrik ediyorum ben bir senede verdim 10 kilo kaydirigubbakcemile3 üzülme yediklerinede yemediklerinede valla daha çok stres yapıyor bu sefer bünyede ona göre yağ depoluyor yediklerine üzülmek yok lmaz:sadece dikkat edicez o kadarzemuszemusbide hareket
yok ya senin gibi bir anne değilimdir herhalde bende onlan büyüdüğüm için yaptığım yanlışları şimdilik oğlum düzeltiyor kaydirigubbakcemile3iyi ve sakin bir anne olmaya çalışıyorum sempatiksalakcinni

aplammmm canımsınnn ve gennceciksin tersini söyliyen yalan söylüyordur yakarımmmguclubacismilealsanaalsanasmile

yenoşş kısss bizim tvde bedava gel bizde seyret boşver verme o kadar pareee volkancığıma yeterince kazanıyordur o:roflol:bide çizelge görmek istiyorum ben herkeste yaa umutsuzluuk istemiyorum iyi bakın etrafa :lepi:

canımcım ben sana dimedimmi modem bozuk deen taa iki hafta önceden bildirdim ama aşkolsunnakannehir zaten kontürüm olsaydı sana haber verecektim ama olmadı bilmiyorumkismile

bonuss Allah seni iyi etsin romantik bebişşş olumunekankayizsmile

ne yapsam ki

ne yapsam ki

buna bakalım bi de

bu nasılmış

hımmmmm

bunu da citol kullanıyo ama

CADIARZU CADIARZU CADIARZU
Allah iyiliğini versin candyyyy candy ee tabi başkasına benzetilmektense kendi rengini araman iyi olmuş zira bende karıştırıyordum bu benmiyim diye ama sen değiştirmeseydin ben değiştirecektim :roflol:ama sağol kankaaa beni büyük zahmetten kurtardın yafyummm:lepi: bu arada gri sana gizem katmış beğendimm sengözlerimebaksanab

Allahımmm şu tatlılığaa bak yaaa maşallahhhhhhhhh Allah hayılı uzuunnnn ömürler nasip etsin Ailesiyle beraber mutlu mesut bi şekilde inşalllahhhh :Saruboceq::Saruboceq:bu arada yenoşum silmemi istersen resmi alıntıdan silerimm boshayallersmile

Son düzenleme:
bu arada oku oku bitiremedim yaa bir gün boyunca nasıl bu kadar kaynatmışsınız yafuuu mifasirim vardı yoksa bende burda olucaktımmm okumak tam bir saatimi aldı kaydirigubbakcemile3yenoşumm seni görüyorum ekranda sana idigıııı (benim oğluşum iyi geceler dediğimde bana böyle diyor:roflol:)

tursari'cim büyümüş diimi...Silersen sevinirim..

Yarın bende silicem çünkü...

Volkan'ı izlemeye gelicem size..:))Darıda patlatırız,yanında cola ohhhh..

Ayyy pardon burası 90 ve üzeri sayfasıydı diimi...
kaydirigubbakcemile3

tursari'cim iyi geceler...Tatlı rüyalar..

Bu arada darı yazmışım ya,yani mısır..Burda mısıra darı deniyo..:)))

Günaydınlar efenimmm....opuyorumnanaktan
benim işlerim feci yoğun giremiyorum pek kızlar eve gidince de pertim çıkmış oluyo hemen uyuyorum boshayallersmile unutmayın beni heee lmaz: :asigim:
muuuuuaaaahhh öptüm hepinizi ve kaçtım...opuyorumnanaktan

YENA'm Barış'ın doğumgününü canı gönülden kutluyorum.Allahım sağlıklı, hep güler yüzlü günler nasip eylesin inşallah.Kocaman öptüm.(Çirkin oğlunu)

rüyamda edvırtımı gördümmmmmmmmmmmm :sm_cool:

çok heyecanlıydıı

çok güzeldi
gerçek gibiydi
ben düşündümdee hakkatenn aşıgım nan bu adamaa :asigim:

aklıma geldikçee içim tuhaf oluyorr manyakmıyım neyim

sarımsak ve cevizin suda bekletildiği bir karışımda var.. ben onu yapıyordum ama adet oldum bıraktım evdeki cevizleride yedim :roflol: öylece kaldı yani

amaaaaan çok da tın.. püf.. ister veririm ister vermem hesap mı vericem bundan sonra....... falan filan diye bi şarkı var buradan o sıska bacıma bunu gönderiyorum en içten dileklerimle :mymeka:

Di mi.. Hoş oldum böyle.. Sanki kurşun kalemle yazıyormuşum gibi oldum ben de.. zemuszemus

candy rengim gri :roflol:

Son düzenleme:
Did you understand me a single şakkıdı

ben o kadar bilmiyorum bilmiyorumkismile

ohh bende şimdi sütlü bi kahve yapsamda dinlensem
bacakalrım agrıyo
akşama kadar ayak üstü durmaktan

kahve istedim gelmedi hala napıyo bu çaycı alsanaalsanasmile

ne güldüm nann uyku saatim ha
valla işle ugraşıyodum

takipçinim Şeniz o saatlerde uyumuş olman lazımdı ne bileyim ben iş yaptığını ohaoldumsmile

kim miş o
hepimiz bi yuvarlanırsak üstüne görürr o :umursamaz:

:roflol:

günaydın hanımlarrr :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…