- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Allah razı olsun canım benim. Allah kimseye dermansız dert vermesin.herşeyin temiz çıkar inşallah bu yaşadıklarını da hatırlamazsın bile Allahın izniyle bi daha
Jade çok sevindim canım senin adına.İşinin ehli doktor gerçekten çok önemli ya.Bazı doktorlar neden böyle anlamıyorum.Hemen kesip biçme derdindeler.Hastanın morali umurlarında olmuyo.Benim eşimde ileri derecede bel fıtığı vardı.Çok iyi denilen bi doktora gitmiştik.Doktor o kadar moral bozan şeyler dediki ,en sonunda beline platin takıcaz her an felç kalabilirsin demişti.Tabi biz yıkılmış bi şekilde çıktık hastaneden.bikaç ay sonra GATA'dan gelmiş bi doktora göründük Kıbrıs'ta.Tabi o sırada eşim yatalak gibi olmuştu artık ne oturabiliyodu ne yürüyebiliyodu.Tetkikler yapıldı.Doktor bize çok olumlu konuştu.Sinirleri temizlicem ilk günkü gibi sağlıklı olcan dedi.Ameliyattan sonra da maşallahı var çok şükür . Her doktor mesleğini hakkıyla icraa etmiyo bence iyi araştırmak gerekiyo
Jade uyaniksin bu saatte
Been :)Merhaba hanimlar.
Karatay yapan var mi aranizda
Sevindimm :) kendinden bahsedermisin canim? 9. Takimda yarismak istermisin. Karatay arkadasi ariyorum :)Been :)
Bizim grup güzel yeni başladım buraya zaten. Teşekkür ederim davetiniz için çok naziksiniz :) arada göz gezdirebilirim ama 90lar takımındayım çok teşekkür ederim
32 yaşındayım. Evliyim. Nur topu gibi insülin direncim var. 102 kiloyum. Sadece karatayla kilo verebiliyorum. Daha önce 12 kilo verdim üç ayda. Ama kilo verdikten sonra eski yeme düzenine geçince birazını geri aldım. Yaklaşık bi aydır uyguluyorum dört kilo verdim :)
Bizim grup güzel yeni başladım buraya zaten. Teşekkür ederim davetiniz için çok naziksiniz :) arada göz gezdirebilirim ama 90lar takımındayım çok teşekkür ederim
Hallooo babyMerhaba hanimlar.
Karatay yapan var mi aranizda
Hakkında hayırlısı olsun cnm çabucak iyileşirsin inş.Aksaminiz Hayır olsun.
Ayın 20 sinde ameliyat olacağım yeniden.
Alışkanlık oldu ben de :)
Doktorla epey konuştuk anlayacağım dilden anlattı ve ikna oldum.
Hep sömestr tatilini beklerim diyordum ama riskleri göz önünde bulundurduğumuzda bir an önce olup kurtulayım modundayim. .
Böyle yavas yavas organlarımdan feragat ediyorum.Allah beterinden korusun işin şakası tabii :)
@Jade21 sen naaptin canım .?
Senin adına sevindim cnm 2 günde birazdaha gidersen mi tembelsin allah hayrını versin el uğraştırıp zaman alan şeylere vaktin kalmıyor sadece
bu gün tartıldım 86.6 cumadan beri 200 gr gitmiş buna da bin şükür
Baklagiller de bitkisel protein olsada karbonhidrat oranı daha yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor cnmSpor öncesi ne yenmesi lazım pek bilgim yok ama vücut proteini yakmak için çok fazla enerji harcıyo.Zaten eti 4 saatte sindiriyo mide.Protein ağırlıklı beslenme o yüzden vücudun kilo vermesinde daha etkili.Tabi protein diyince akla genelde et yumurta peynir geliyo ama mercimek,kuru fasulye, ,nohut da protein kaynağı.
Eşine çok geçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymişJade çok sevindim canım senin adına.İşinin ehli doktor gerçekten çok önemli ya.Bazı doktorlar neden böyle anlamıyorum.Hemen kesip biçme derdindeler.Hastanın morali umurlarında olmuyo.Benim eşimde ileri derecede bel fıtığı vardı.Çok iyi denilen bi doktora gitmiştik.Doktor o kadar moral bozan şeyler dediki ,en sonunda beline platin takıcaz her an felç kalabilirsin demişti.Tabi biz yıkılmış bi şekilde çıktık hastaneden.bikaç ay sonra GATA'dan gelmiş bi doktora göründük Kıbrıs'ta.Tabi o sırada eşim yatalak gibi olmuştu artık ne oturabiliyodu ne yürüyebiliyodu.Tetkikler yapıldı.Doktor bize çok olumlu konuştu.Sinirleri temizlicem ilk günkü gibi sağlıklı olcan dedi.Ameliyattan sonra da maşallahı var çok şükür . Her doktor mesleğini hakkıyla icraa etmiyo bence iyi araştırmak gerekiyo
Buradayım canım yoğunlukları gine mısafırlerım var göremedim cumartesi bitecek inşallah devam inşallah bırakmak yok sen nasılsın yenam
A.s,geçmiş olsun canim,Allah korumuş teyze kizini. Allah bir daha yaşatmasin.Hangimiz koşturmuyoruzki. Toparlayabildin mi kendini biraz,diyete devam ediyorsundur inşallah.Selamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
Sanırım çok dünya telasına düşünce dünyada beni koşturup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?