Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun eşinin rahatsizligi.neydi ?

ekim2009 da buraya yaziyormus ya haha. O da 9. Takimda. Istermisin cnm ? malipina
Bizim grup güzel yeni başladım buraya zaten. Teşekkür ederim davetiniz için çok naziksiniz :) arada göz gezdirebilirim ama 90lar takımındayım çok teşekkür ederim

Bizim grup güzel yeni başladım buraya zaten. Teşekkür ederim davetiniz için çok naziksiniz :) arada göz gezdirebilirim ama 90lar takımındayım çok teşekkür ederim

Anladim cnm oldu tsk ederim cvbin icin.
Bol sanslar.

Hakkında hayırlısı olsun cnm çabucak iyileşirsin inş.

sen mi tembelsin allah hayrını versin el uğraştırıp zaman alan şeylere vaktin kalmıyor sadece
bu gün tartıldım 86.6 cumadan beri 200 gr gitmiş buna da bin şükür
Senin adına sevindim cnm 2 günde birazdaha gider

Baklagiller de bitkisel protein olsada karbonhidrat oranı daha yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor cnm

Eşine çok geçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymiş
Bel çok zor yaaa

@Jade21 daha iyi olmana sevindim cnm
Demekki neymiş, ortada bişey yokken boşuna üzülmicekmişiz :))

Selamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
Sanırım çok dünya telasına düşünce dünyada beni koşturup duruyor

A.s,geçmiş olsun canim,Allah korumuş teyze kizini. Allah bir daha yaşatmasin.Hangimiz koşturmuyoruzki. Toparlayabildin mi kendini biraz,diyete devam ediyorsundur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…