Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor öncesi ne yenmesi lazım pek bilgim yok ama vücut proteini yakmak için çok fazla enerji harcıyo.Zaten eti 4 saatte sindiriyo mide.Protein ağırlıklı beslenme o yüzden vücudun kilo vermesinde daha etkili.Tabi protein diyince akla genelde et yumurta peynir geliyo ama mercimek,kuru fasulye, ,nohut da protein kaynağı.

ben konuyu kaçırmışım arkadaşlar da hep doktordan iyi haberle gelirsin demiş neyin var gülüm niye ameliyat olacaksın ve yeniden olucam demişsin

Safra kesemde çoklu taşlar var.
Laparoskopik yöntemle kesem alinicak...

%80 hızlı kilo kaybından kaynaklı imis
aaaa tlc de ağır yaşamlardaki doktor nawzaradan da hep diyor ya hızlı kilo kaybında safra kesesi taşı oluşuyor kaç kişiye mide ameliyatı sonrası safra kesesi alma ameliyatı yaptı sen ne kadar hızlı verdin kiloyu de bu kadar çok taş oluşmuş
kapalı yöntem olunca çabuk iyileşirsin sakın şimdiden stres yapma gülüm

allaha şükür zamanın da gidip tedaviyle halledilecekmiş rahim duvarı, yarın kanı verip sonuçları da iyi çıkar inşallah tedaviye başlarsın , simir testi artık zorunlu tüm kadın doğumcular 30 yaş üstüne mutlaka yapıyor
kaç yaşındasın memegrafiyi genelde 40 yaş üstüne yapıyorlar ondan merak ettmi :)

Jade çok sevindim canım senin adına.İşinin ehli doktor gerçekten çok önemli ya.Bazı doktorlar neden böyle anlamıyorum.Hemen kesip biçme derdindeler.Hastanın morali umurlarında olmuyo.Benim eşimde ileri derecede bel fıtığı vardı.Çok iyi denilen bi doktora gitmiştik.Doktor o kadar moral bozan şeyler dediki ,en sonunda beline platin takıcaz her an felç kalabilirsin demişti.Tabi biz yıkılmış bi şekilde çıktık hastaneden.bikaç ay sonra GATA'dan gelmiş bi doktora göründük Kıbrıs'ta.Tabi o sırada eşim yatalak gibi olmuştu artık ne oturabiliyodu ne yürüyebiliyodu.Tetkikler yapıldı.Doktor bize çok olumlu konuştu.Sinirleri temizlicem ilk günkü gibi sağlıklı olcan dedi.Ameliyattan sonra da maşallahı var çok şükür . Her doktor mesleğini hakkıyla icraa etmiyo bence iyi araştırmak gerekiyo

Sen de mi izliyosun ağır yaşamları tlcde ?.ben de izliyorum onları görünce gaza geliyorum hep.Ama bizim Türkiye'de o derecede obez olduğunu pek sanmıyorum.Yabancıların beslenme şekli çok çok kötü.Allah'tan bizim mutfağımız çok zengin ve sağlıklı.

izliyorum :))
fit to fat to fit onu da izlemiştim bir de netten şimdi adını hatırlamadığım programları bir kaç sene öncesi izlemiştim
cidden o kadar morbit obez yok burada hatta hiç görmedim öylesini, günlük kalori alıları 20 bini buluyordu bazısının bizde o kadar çok hazır gıdacı yok olan da o kadar ucuz ve büyük porsiyon değil allahtan, kahvaltıya bile dışarı çıkıp alıp geliyorlar yaaa biz evimiz de misler gibi kendimiz pişiriyoruz her şeyi :)

Sadece kızarmış et kızarmış patates ağır ağır soslu makarnalar yersen nolucak.şiştikçe şişersin işte.onlr için sebze demek brokoli demek onu da sevmiyolar zaten.Markette çalışırken Bize hep yabancı müşteriler gelirdi bu kadar sebzeyle napıyosunuz derlerdi.Zaten aldıkları sebzeyi de taneyle alıyolar hep.Bizim tobalara bakıyolar safi kilo kilo sebze :))

Hayırlı geceler güzeller
Yine yemekte misafir vardı.
Ancak gelebildim.
Hayırlısı olsun kuzum çabucak atlatırsın inşallah. Kese kolay bir ameliyat ben açik olursa dikisin cok olur diye düşünmüştüm
Ama kapalı olabiliyor demekki. Önceki dikiş tamamen iyileşmeden kapalı olmuyor diye biliyordum.
Benim kapalı başladı. Taş büyükmüş girdiği yerden çıkartamayınca makas atmışlar orası 3 dikiş diğer delikler tek dikisti. Bans hiç ağır gelmedi. Seninki de kolay olacak inşallah
dafi kuzum evde helva yok.. balığın üstüne de iyi giderdi dimi :)
Anladın sen, yakın olaydık keşke :)
bizde vardı canım keske yakin olsaydik.
1 dilim var daha ben bu aksam yemedim.

hahahah o kadar sebzeyi ne yapıyorsunuz siiizz :))
yazık yaa nasıl büyümüş bunlar sugar - şeker belgeselini izledin mi gülüm her şeyde kaşık kaşık şeker kullanıyorlar izlemediysen zamnın olunca bir göz at istersen
avatar resmin değişmişsin benim yine kafa karışır :)) güzel eğlenceli olmuş ama sen daha güzeldin be gülüm

Menümü yazayım

Sabah
incir kürü

Kahvaltı
1 dilim börek
1 domates
1 fincan kahve

Öğle
1 tabak pırasa

Ara
1 elma
1 kupa yeşil çay

Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu havuç kabak kızartması
2 parça sebzeli tavuk
Salata
1 fincan kahve

Ara
Birkaç tane kabak çekirdeği
2 bardak Bitki cayı

ydaha önce yazmıştım yaşımı ama sen görmemişsin 43 girdim

Canım senin adına sevindim bütün testler temiz çıkacak ınşaallah

aynen öyle aşkım ayy çok üzüldüm eşimde çok üzüldü evin bütün havası değişti anında çok şükür derdi veren dermanı veriyor eşin adına çok üzüldüm oda bayağı çekmiş Allahın mucizeleri okadar çok ki insan inanamıyor bazen.. eşinede Rabbim şifasını vermiş birdaha yaşatmasın Allah inşallah canım

Trt belgeselde şekerle ilgili bi belgesel izlemiştim geçen haftaydı sanırım. Amerika'da Şeker lobisyle ilgili.şekeri iyi bişey gibi göstermek için doktorları nasıl satın aldıkları falan anlatılıyodu. Bi tarafta doğal sağlıklı yağları savunan doktorlar bi tarafta yağ zararlı, şeker sağlıklı diyen doktorlar. Çok güzel bi belgeseldi

Allah razı olsun canım benim. Allah kimseye dermansız dert vermesin.herşeyin temiz çıkar inşallah bu yaşadıklarını da hatırlamazsın bile Allahın izniyle bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…