Hakkında hayırlısı olsun cnm çabucak iyileşirsin inş.
Senin adına sevindim cnm 2 günde birazdaha gider
Baklagiller de bitkisel protein olsada karbonhidrat oranı daha yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor cnm
Eşine çok geçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymiş
Bel çok zor yaaa
@Jade21 daha iyi olmana sevindim cnm
Demekki neymiş, ortada bişey yokken boşuna üzülmicekmişiz :))
Ve aleyküm selam hayriyecim. Rabbim başka dert tasa vermesin. Tek telâşınız misafir olsun ne diyelimSelamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
Sanırım çok dünya telasına düşünce dünyada beni koşturup duruyor
Ve aleyküm selam canımS.a güzeller
Hasta olan arkadaşlara Rabbimden şifa diliyorum. Allah dermansiz dert vermesin, korktuklarimizdan emin kılsın.
Ben artiya geçmişim,neden oldu anlamiyorum. Kaçamak yapmadim diye biliyorum ama minik kaçamaklar yapmişsam artik.
Bugün protein ağirlikli besleneyim bari,becerebilirsem.
Tekrar geçmiş olsun Rabbim yaşatmasin bi daha.Teşekkür ederim canım. İki diskte bel fıtığı vardı. Son raddedeydi artık
Bizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.baharnaz sende uyumamışsın tatlım
Bildiğim kadarıyla çok zor bi ameliyat değil, ağrılarından kurtulacaksın inşallah.. Geçmiş olsun..Aksaminiz Hayır olsun.
Ayın 20 sinde ameliyat olacağım yeniden.
Alışkanlık oldu ben de :)
Doktorla epey konuştuk anlayacağım dilden anlattı ve ikna oldum.
Hep sömestr tatilini beklerim diyordum ama riskleri göz önünde bulundurduğumuzda bir an önce olup kurtulayım modundayim. .
Böyle yavas yavas organlarımdan feragat ediyorum.Allah beterinden korusun işin şakası tabii :)
@Jade21 sen naaptin canım .?
Oh yaaa, bak boşu boşuna üzülmüşsün. Çok sevindim..selamünaleyküm kızlar baya birikmiş yazılar okudum şimdi ancak oturabildim evet gittim bugün arkadaşlar Dr muayene etti sağ sol yumurtalık temiz rahim içi temiz sıvı yok dd sadece rahim duvarında kalınlaşma var dd adet düzensizliki bu yüzden dd eğer çok geçmiş olsaydı biz bunu rahim duvarını kazıyarak temizliyoruz dd ama daha yeni başlamış dd kalınlaşmaya tedaviyle geçecek durumda dd ama bu tedaviyi uygulamadan önce sizden bazı testler istiyorum dd muayene sırasında simir aldı muayeneden sonra test listesini elime verdi simiride verdi testlerin bir kısmın orda bir kısmında sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dd bugün kan alamadı hastane test için yarın saat 12 ye kadar hast olmalıymışım çünkü testin Birtane si uykudan uyandıktan tam 3 saat sonraki kan alınmalıymış o şekilde bakılıyormuş yani sabah saat 7 de uyanıcam birdaha uyumucam 10 da hast olcam kanım o şekilde alınacakmış daha sonra bütün testlerin çıkan sonuca göre tedavi uygulıcam dd Dr kınuşması bittikten sonra öncesi Dr gittimden bahsettim bana kist var dd ddm hayır dd çatlamamİş küçük bir yumurta biz buna basit kist diyoruz dd buda adetinizi düzenli olmadığınız için dd düzene girdiğinde o kendiliğinden adetle akıp giden kist bu dd bu her adet gören kadında adet dönemi her ay oluşur bu adetle birlikte yok olur dd diğer Dr da sizden simir istemiş dd parça istemiş dd ben raporu gösterdim simiti bende aldım dd parça ya hiç gerek yok dd ben ddm mamografide istedi benden ddm o başka birşey bununla alakalı dil dd ama siz madem çekilmişsiniz sonuç çıkınca onuda meme cerraha gösterin içiniz rahat olsun dd yarın sabahtan kızlar gidip işte bu işleri halledicem nasip olursa ama Rabbim e ne kadar şükretsem azdır birazdaha içimi rahatlattı şükürler olsun Allah'a hayırlısı yinede Allah'tan. ...
@YENA cım çok üzüldüm ameliyat demiş Dr seni çok iyi anlıyorum gülüm herşerde hayır var arkadaşım belkide şimdi bu sıkıntıyı yaşaman ileride seni daha kötü hastalıklardan koruyacak önleyecek daha kötü olmasını yenacım Allah'tan senin için acil şifa diliyorum. .canım üzülme Allah dermansız dert vermesin inşallah. .gelmiş geçmiş olsun bacımmm..
Teyzenin kızına geçmiş olsun hayriye..Selamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
dün akşam geldim topiğe:) önceden yazdıysan görmedimydaha önce yazmıştım yaşımı ama sen görmemişsin 43 girdim
evet o belgesel herkesin mutlaka izlemesi gerekiyor bence, evdekilere de izlettim, oğlum yarım izledi hiç etkisi olmadı hala abur cubur tıkınıyor sıpa:)Trt belgeselde şekerle ilgili bi belgesel izlemiştim geçen haftaydı sanırım. Amerika'da Şeker lobisyle ilgili.şekeri iyi bişey gibi göstermek için doktorları nasıl satın aldıkları falan anlatılıyodu. Bi tarafta doğal sağlıklı yağları savunan doktorlar bi tarafta yağ zararlı, şeker sağlıklı diyen doktorlar. Çok güzel bi belgeseldi
yaradanına kurbannnİyi geceler canım. Fotoyu değiştirirm sen iste :)
buldun muuu :)))Merhaba hanimlar.
Karatay yapan var mi aranizda
mefkurem burada yazınca ben de dün peşinden geldim burada ki arkadaşlar da çok iyi sıcaklar sağ olsunlar beni de kabul ettiler muhabbetine yazıyorum bende:))
çok geçmiş olsun kuzenin nasıl şimdi durumu nasılSelamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
YENA ameliyatını kim yapacak mide ameliyatıni yapan doktormu?
sen mi tembelsin allah hayrını versin el uğraştırıp zaman alan şeylere vaktin kalmıyor sadece
bu gün tartıldım 86.6 cumadan beri 200 gr gitmiş buna da bin şükür
ben konuyu kaçırmışım arkadaşlar da hep doktordan iyi haberle gelirsin demiş neyin var gülüm niye ameliyat olacaksın ve yeniden olucam demişsin
Sadece kızarmış et kızarmış patates ağır ağır soslu makarnalar yersen nolucak.şiştikçe şişersin işte.onlr için sebze demek brokoli demek onu da sevmiyolar zaten.Markette çalışırken Bize hep yabancı müşteriler gelirdi bu kadar sebzeyle napıyosunuz derlerdi.Zaten aldıkları sebzeyi de taneyle alıyolar hep.Bizim tobalara bakıyolar safi kilo kilo sebze :))
Merhaba hanimlar.
Karatay yapan var mi aranizda
Buradayım canım yoğunlukları gine mısafırlerım var göremedim cumartesi bitecek inşallah devam inşallah bırakmak yok sen nasılsın yenam
S.a güzeller
Hasta olan arkadaşlara Rabbimden şifa diliyorum. Allah dermansiz dert vermesin, korktuklarimizdan emin kılsın.
Ben artiya geçmişim,neden oldu anlamiyorum. Kaçamak yapmadim diye biliyorum ama minik kaçamaklar yapmişsam artik.
Bugün protein ağirlikli besleneyim bari,becerebilirsem.
HERKESE GÜNAYDIN
gününüz aydın olsun canlarrrr
ben 7 de kalktım 10 gibi hast gidim tahlil için kan vermeye o saate kadar uyumamam gerekliymiş büyük çocukları okula postaladım şimdi küçüklerim ve en büyük oğlum ve eşim uyuyorlar küçükleri onlara bırakıp gidicem akşamdan çorba yaptım domatesli arpa şehriye çorbası siz ddm kahvaltı felan yaptıramazsınız ddm çorbayı ılıtın yedirin ddm işte ben böyle yani kapıdan çıkmadan eğer yarına işim varsa çat kapı çıkamadım hepbir ön hazırlık yapmak zorundaydım çok şükür napalm canları sağolsun işte böyle fıstıklar hepinizi öpüyorumsonra görüşürüz
Bizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.
Bu arada gecmiste msjini az once okudum. Insallah sonuclarin guzel cikar. Icini ferah tut.
Bizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.
Bu arada gecmiste msjini az once okudum. Insallah sonuclarin guzel cikar. Icini ferah tut.
sonra ki mesajların da gördüm safra ameliyatıymış kapalı yöntemle iyileşme çok hızlı oluyor inşallah sen de çabucak iyileşir sağlığına kavuşursunGününüz aydın olsun..
Evet canım. Ona olucam...
Kaçtan düştün canım. .
Diyet yapıyormusun. ?
Istersen seni de listeye ekleyelim..
Safra ameliyatı olucam canım. .
Sağolasın. .
Evet korkunç besleniyorlar. Hep ellerin de bu paket orda burda tıkınıyorlar .
Sofra bile kurmuyorlar çoğu zaman..
Ben pazara gittiğim de nasıl mutlu oluyorum o yeşillikler sebzeler :)
Evet var 3-4 kişi ..
Buraya takılabilirsin Aylin istersen arkadaslarin, mönülerinden faydalanabilirsin...
Kolay gelsin hayrisim.
Bir an önce dön inşallah.. özledik seni...
Becerebilirsin canım neden beceremiyesin.
Bazen hep arti gidiyor insan sonra cuma günü hoop eksi görüyoruz. Ins sendede öyle olur...
Biz de seni öpüyoruz.
Kolay gelsin sana işlerin rast gitsin inş.
Geçmiş olsun baharcım.
Bol bol sıvı içir faydası olacaktır. .
Gününüz aydın olsun..
Evet canım. Ona olucam...
Kaçtan düştün canım. .
Diyet yapıyormusun. ?
Istersen seni de listeye ekleyelim..
Safra ameliyatı olucam canım. .
Sağolasın. .
Evet korkunç besleniyorlar. Hep ellerin de bu paket orda burda tıkınıyorlar .
Sofra bile kurmuyorlar çoğu zaman..
Ben pazara gittiğim de nasıl mutlu oluyorum o yeşillikler sebzeler :)
Evet var 3-4 kişi ..
Buraya takılabilirsin Aylin istersen arkadaslarin, mönülerinden faydalanabilirsin...
Kolay gelsin hayrisim.
Bir an önce dön inşallah.. özledik seni...
Becerebilirsin canım neden beceremiyesin.
Bazen hep arti gidiyor insan sonra cuma günü hoop eksi görüyoruz. Ins sendede öyle olur...
Biz de seni öpüyoruz.
Kolay gelsin sana işlerin rast gitsin inş.
Geçmiş olsun baharcım.
Bol bol sıvı içir faydası olacaktır. .
sonra ki mesajların da gördüm safra ameliyatıymış kapalı yöntemle iyileşme çok hızlı oluyor inşallah sen de çabucak iyileşir sağlığına kavuşursun
ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum yemek arası saatlerini uzun tutmaya çalışıyorum o kadarcık 111 kilodan indim yaklaşık 3 sene de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?