Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem nasil gidiyor ,eksiye geçtin mi canım.

HERKESE GÜNAYDIN

gününüz aydın olsun canlarrrr

ben 7 de kalktım 10 gibi hast gidim tahlil için kan vermeye o saate kadar uyumamam gerekliymiş büyük çocukları okula postaladım şimdi küçüklerim ve en büyük oğlum ve eşim uyuyorlar küçükleri onlara bırakıp gidicem akşamdan çorba yaptım domatesli arpa şehriye çorbası siz ddm kahvaltı felan yaptıramazsınız ddm çorbayı ılıtın yedirin ddm işte ben böyle yani kapıdan çıkmadan eğer yarına işim varsa çat kapı çıkamadım hepbir ön hazırlık yapmak zorundaydım çok şükür napalm canları sağolsun işte böyle fıstıklar hepinizi öpüyorum sonra görüşürüz

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Ve aleyküm selam hayriyecim. Rabbim başka dert tasa vermesin. Tek telâşınız misafir olsun ne diyelim

Ve aleyküm selam canım
Amiin

Günaydın..
Bildiğim kadarıyla çok zor bi ameliyat değil, ağrılarından kurtulacaksın inşallah.. Geçmiş olsun..
Oh yaaa, bak boşu boşuna üzülmüşsün. Çok sevindim..
Teyzenin kızına geçmiş olsun hayriye..

evet o belgesel herkesin mutlaka izlemesi gerekiyor bence, evdekilere de izlettim, oğlum yarım izledi hiç etkisi olmadı hala abur cubur tıkınıyor sıpa:)

ekim2009 da buraya yaziyormus ya haha. O da 9. Takimda. Istermisin cnm ? @malipina
mefkurem burada yazınca ben de dün peşinden geldim burada ki arkadaşlar da çok iyi sıcaklar sağ olsunlar beni de kabul ettiler muhabbetine yazıyorum bende:))

çok geçmiş olsun kuzenin nasıl şimdi durumu nasıl

Gününüz aydın olsun..

YENA ameliyatını kim yapacak mide ameliyatıni yapan doktormu?

Evet canım. Ona olucam...

sen mi tembelsin allah hayrını versin el uğraştırıp zaman alan şeylere vaktin kalmıyor sadece
bu gün tartıldım 86.6 cumadan beri 200 gr gitmiş buna da bin şükür

Kaçtan düştün canım. .
Diyet yapıyormusun. ?
Istersen seni de listeye ekleyelim..

ben konuyu kaçırmışım arkadaşlar da hep doktordan iyi haberle gelirsin demiş neyin var gülüm niye ameliyat olacaksın ve yeniden olucam demişsin

Safra ameliyatı olucam canım. .
Sağolasın. .

Evet korkunç besleniyorlar. Hep ellerin de bu paket orda burda tıkınıyorlar .
Sofra bile kurmuyorlar çoğu zaman..

Ben pazara gittiğim de nasıl mutlu oluyorum o yeşillikler sebzeler :)

Merhaba hanimlar.
Karatay yapan var mi aranizda

Evet var 3-4 kişi ..
Buraya takılabilirsin Aylin istersen arkadaslarin, mönülerinden faydalanabilirsin...
Buradayım canım yoğunlukları gine mısafırlerım var göremedim cumartesi bitecek inşallah devam inşallah bırakmak yok sen nasılsın yenam

Kolay gelsin hayrisim.
Bir an önce dön inşallah.. özledik seni...

Becerebilirsin canım neden beceremiyesin.
Bazen hep arti gidiyor insan sonra cuma günü hoop eksi görüyoruz. Ins sendede öyle olur...

Biz de seni öpüyoruz.
Kolay gelsin sana işlerin rast gitsin inş.

Bizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.
Bu arada gecmiste msjini az once okudum. Insallah sonuclarin guzel cikar. Icini ferah tut.

Geçmiş olsun baharcım.
Bol bol sıvı içir faydası olacaktır. .

Bizim oglan oksurukten uyumadi oturduk bizde hep beraber. Bugun dr a goturcem. Gozum o saatte tlfnu gormeyince biraktim.
Bu arada gecmiste msjini az once okudum. Insallah sonuclarin guzel cikar. Icini ferah tut.

canım Allah razı olsun duaların için Allah seninde yavruna acil şifa versin insallah çok şükür birazdaha tabiki içime su serpildi çok şükür Allah dermansız dert vermesin inşallah hiç kimseye. .hayırdır senin oğlanın nesi var üşüttümü acaba boğazmı oldu kaç yaşında canım biraz anlarım bu çocuk işlerinden 5 çocuk büyütünce evvel Allah. çok çok geçmiş olsun canım iyi haberini bekliyorum inşallah

sonra ki mesajların da gördüm safra ameliyatıymış kapalı yöntemle iyileşme çok hızlı oluyor inşallah sen de çabucak iyileşir sağlığına kavuşursun

ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum yemek arası saatlerini uzun tutmaya çalışıyorum o kadarcık 111 kilodan indim yaklaşık 3 sene de ..

yenacım günün aydın ve bol bereketli inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Çok sağolasın.. inşallah canım. .

Acikinca yiyip,doyunca bırakmak..
En doğrusu .. Bir de sağlıklı besinler tüketince gidiyordur kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…