inşallah gider bu ara biraz tuhafım 3 öğün yemeye başladım sabah oğlumla eşimi yolladıktan sonra uyumuyorum gece yine geç yatıp 7 de kalkıyorum bazen 3 bazen 5 sat uyuyabiliyorum yememem gereken şeyleri yeme ihtimalim oluyor sanırım doktora gidip tahlil yaptırma zamanım gelmiş ufaktan çarpıntı da başladı troid ilacının dozuna ayar lazım :)Hakkında hayırlısı olsun cnm çabucak iyileşirsin inş.
Senin adına sevindim cnm 2 günde birazdaha gider
Baklagiller de bitkisel protein olsada karbonhidrat oranı daha yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor cnm
Eşine çok geçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymiş
Bel çok zor yaaa
@Jade21 daha iyi olmana sevindim cnm
Demekki neymiş, ortada bişey yokken boşuna üzülmicekmişiz :))
ambalajlı ürünlerden doğal olmayan karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum sağlıklı ve taze gıdaları yemeye çalışıyorum kanda ki kalsiyum magnezyum , d vitamini denge de kalsın diye ona göre yiyorum bazen 1 kase çekirdek yediğim oluyor bazen unutuyorum ellerim uyuşup çeneme kramp girince aklıma geliyor debeleniyorum işte kendi çapım da gülüm :))Çok sağolasın.. inşallah canım. .
Acikinca yiyip,doyunca bırakmak..
En doğrusu .. Bir de sağlıklı besinler tüketince gidiyordur kilolar...
yenacım günün aydın ve bol bereketli inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah
inşallah gider bu ara biraz tuhafım 3 öğün yemeye başladım sabah oğlumla eşimi yolladıktan sonra uyumuyorum gece yine geç yatıp 7 de kalkıyorum bazen 3 bazen 5 sat uyuyabiliyorum yememem gereken şeyleri yeme ihtimalim oluyor sanırım doktora gidip tahlil yaptırma zamanım gelmiş ufaktan çarpıntı da başladı troid ilacının dozuna ayar lazım :)
ambalajlı ürünlerden doğal olmayan karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum sağlıklı ve taze gıdaları yemeye çalışıyorum kanda ki kalsiyum magnezyum , d vitamini denge de kalsın diye ona göre yiyorum bazen 1 kase çekirdek yediğim oluyor bazen unutuyorum ellerim uyuşup çeneme kramp girince aklıma geliyor debeleniyorum işte kendi çapım da gülüm :))
Canım kuzenine çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.Selamun aleykum canlarım ıyısınız inşallah misafirlerle uğraşıyordum bı yerde bı yanlış var ama anlamıyorum hep koşturmaca hep Teyzemın kızına araba çarptı bir iki günde onlaydım. Çok şükür simdi iyi Rabbim beterınden esırgesın
Sanırım çok dünya telasına düşünce dünyada beni koşturup duruyor
Aaa sokk sen burdamiydin kacak seniii :))) özlettin kendini be abla nasilsinHallooo baby
Bikaç kişi yapıyor
Yok vallaa üffbuldun muuu :)))
Valla sasirdimm hehemefkurem burada yazınca ben de dün peşinden geldim burada ki arkadaşlar da çok iyi sıcaklar sağ olsunlar beni de kabul ettiler muhabbetine yazıyorum bende:))
Cnm inan vaktim olsa seve seve. Kendi takimimda aktif olmaya calisiyorum.Gününüz aydın olsun..
Evet canım. Ona olucam...
Kaçtan düştün canım. .
Diyet yapıyormusun. ?
Istersen seni de listeye ekleyelim..
Safra ameliyatı olucam canım. .
Sağolasın. .
Evet korkunç besleniyorlar. Hep ellerin de bu paket orda burda tıkınıyorlar .
Sofra bile kurmuyorlar çoğu zaman..
Ben pazara gittiğim de nasıl mutlu oluyorum o yeşillikler sebzeler :)
Evet var 3-4 kişi ..
Buraya takılabilirsin Aylin istersen arkadaslarin, mönülerinden faydalanabilirsin...
Kolay gelsin hayrisim.
Bir an önce dön inşallah.. özledik seni...
Becerebilirsin canım neden beceremiyesin.
Bazen hep arti gidiyor insan sonra cuma günü hoop eksi görüyoruz. Ins sendede öyle olur...
Biz de seni öpüyoruz.
Kolay gelsin sana işlerin rast gitsin inş.
Geçmiş olsun baharcım.
Bol bol sıvı içir faydası olacaktır. .
simeranya7 nasılsın canım delydoly görünmüyor bir aydır senin kankan malum nasıl iyimi kendisi başka topiklerdede soruyor arkadaşlar sana bir sorayım dedim
Günaydın arkadaşlar
Nisa hasta yine öksürük ishal kusma hepsi birarada cumartesi gecesi ateşliydi sabaha kadar uyumadık kayinvalideler geldi burada kaliyorlar inşallah biran önce düzelir allerjik bronşit dediler özel doktora götürdük bir aydır 4.antibiyotiğe başlıcaz bir türlü geçmiyor...ıhlamur zencefil bitki çaylarıda iciremiyoruz...
Kafası dumanlı biraz canım gelir toparlayınca..
Günaydın herkese
Valla ben bilmem ben tüm hedeflerimize uydumEvet bugün herkes tartılmistir dimi :)
Nasıl durumlar.?
Tartım bir sürpriz yapmaz ise Sabitim ben tüm hafta hem de, gramı gramına aynı.işin ilginç yanı giyinik halimle anadan üryan halimlë de aynı çıkıyorum.
1 kilo hedefim elim de patlayacak gibi.
Özledik söylersinKafası dumanlı biraz canım gelir toparlayınca..
Günaydın herkese
Derincim Allah şifa versin kuzularinaGünaydın arkadaşlar
Nisa hasta yine öksürük ishal kusma hepsi birarada cumartesi gecesi ateşliydi sabaha kadar uyumadık kayinvalideler geldi burada kaliyorlar inşallah biran önce düzelir allerjik bronşit dediler özel doktora götürdük bir aydır 4.antibiyotiğe başlıcaz bir türlü geçmiyor...ıhlamur zencefil bitki çaylarıda iciremiyoruz...
Sen nasılsın canım iyimisin?Kafası dumanlı biraz canım gelir toparlayınca..
Günaydın herkese
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar
Günaydın simicim nasılsın
Sağol canım.Bel gerçekten zor.Herşeyde aman bunu kaldırırım aman bunu taşırım diyip herküllük yapmamak gerek.Çok kötü günler geçirdik,gurbette tek başımıza olduğumuz için yalnız başımıza atlattık o günleri.Ama geçti çok şükür o sıkıntılar :)Hakkında hayırlısı olsun cnm çabucak iyileşirsin inş.
Senin adına sevindim cnm 2 günde birazdaha gider
Baklagiller de bitkisel protein olsada karbonhidrat oranı daha yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor cnm
Eşine çok geçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymiş
Bel çok zor yaaa
@Jade21 daha iyi olmana sevindim cnm
Demekki neymiş, ortada bişey yokken boşuna üzülmicekmişiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?