Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar nasılız bakem ben iyim bu hafta aldığımı verdim gibi off ya kaldığım yerden devam ederim inş

dün yediklerim saat yok çünkü gündüz uyudum uyandım felan derken saatler birbirine girdi:)) bu arada aralarım fazla kaçtı sanırsam

sabah

1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek

ara

5 ceviz ,5 badem

öğle

kabaklı mücver,ayran

ara

2 .tane elma

akşam

zeytınyağlı ıspanak,200 kalorilik kaçamak

ara

tarçınlı süt

10 MART 2010

sabah simit yedim..
kahve içtim (tek şekerli)
öğlen tavuk şiş yedim..
danette yedim arada..
akşam üç kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık mercimek yemeği yedim..
bi top da dondurma

ben hergün tartılıyorum bi sabah bi akşam.. ve bu sabah önceki sabahtan 400 gr fazla çıktım.. o yüzden bugün de evde kahvaltı edememe rağmen iş yerinde de yemedim 10buçukta olan aramı 9buçuğa çektim.. kahvemi içiyorum şimdi

ben elma yiyemiyorum ya.. hemen kabızlık çekmeye başlıyorum.. ama akşam ben de 1,5 armut yedim şifa niyetine unutmuşum :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
günaydınnn fıstıklarrrr...

çitolüm ) aramana gerek yok tatlım ben geldim burdayım..))

yenam ) maşallahkaragözlü paşanın doğumgünü kutlarım...

Günaydın bursa16,
Günaydın cherry_pie güzel günler geçiirmeniz dileği ile.

G..Ü..N..A..Y..D..I..NNNNNNNN :teytey:

EVET EVET GERÇEKTEN ÖYLESİN BOŞVER BU İŞLERİ SEN YAKIŞIKLI KOCANA BAK AYOL..lmaz: BAK ENİŞTEYE SÖYLİCEM HEEEE laelaelaelaelae

buyrunnnnnnnnn CANLAR AKSAM VE SABAH SU ZENCEFILLI SARIMSAKLI CAYI İÇTİM.. CİTOLUNDE DEDİGİ GİBİ ACI "YAKTI BENİ"AMA İÇİLMİYECEK GİBİDE DEGİL.EŞİME VE COCUKLARIMA SORDUM KOKMADIGIMI SÖYLEDİLER..
SANKİ BU BANA YARAYACAKMIS GIBI GELDI.BAKALIM HAYIRLISI...:uhm:

kızlar azönce okuduğum bir bilgiyi payşamk istiyorum kaloricetveli.net ten alıntıdır

Kilo problemi, genellikle çok yemeğe ve az hareket etmeye bağlı olsa da; az uyumanın şişmanlığı tetikleyen gizli bir düşman olduğu saptandı.
Son 40 yılda yapılan araştırmalar, günümüzde uyku süresinin dokuz saatten yedi saate düştüğünü ve insanların daha az uyuyup daha çok kilo aldıklarını gösteriyor. Uzmanlar, az uyumanın insan sağlığı üzerinde birçok olumsuz etkisi olduğunu ve kilo probleminin de bu olumsuzluklardan biri olduğunu ifade ediyor.

NASIL BİR BAĞLANTI VAR?
Televizyon ve bilgisayar karşısında geçirilen zamanın geç saatlere kadar sarkmasının gece atıştırmalarına da neden oluyor. Gece geç alınan besinleri vücut tarafından enerji olarak harcanamadığından depolanarak kiloya dönüşüyor. Uyku bozukluğunun hormonlarla arasındaki bağlantı ise şöyle:’ Leptin ve Ghrelin iştah üzerinde etkili olan iki hormondur. Leptin vücutta enerji fazlası olduğu zaman iştahı keserek yemeyi durdurmamızı sağlar. Ghrelin ise mide tarafından mide boş olduğunda salınarak açlık hissini tetikler. Mide boş olduğu zaman Ghrelin seviyeleri artar ve Leptin düşerek bizim yemek yeme isteğimizi tetikler. Yapılan çalışmalar az uyunduğunda (Günde 5-6 saatten az) Leptin seviyesi sanki 900 kalorilik bir beslenme programındaki gibi düşerek açlığı tetiklediğini göstermiştir’

SİNİRLERİ DE ETKİLİYOR
Uykusuzluğun sinirler üzerinde de negatif etkileri var, uykusuzluğun sinirleri uyararak rahatlamasını engellediğini, karbonhidrat ve şekerli yiyeceklere eğilimin daha çok arttığını ve kortizol denilen stres hormonunun da uykusuzluk süresince artarak yağlanmaya sebep olduğunu biliyoruz.
Bu nedenle uykunun son derece önemli olduğunu unutmamak ve mutlaka yeterli sürelerde uyumak gerekiyor.

sen nasıl zencefil kullanıyorsun bende kuru kök var olurmu acaba tarifte taze kök yazıyor bende denemek istiyorum.
bende zencefil ve zerdeçal aldırdım yemeklere az az rendeleyip yiyorum ender saraç abimiz öyle diyor diyettekilere.
özellikle zencefili ballı ılık suyla günde bir kere yapıyorum bir rahatlatıyor ama uykularım kaçıyor gece vucudumu ateş basıyor onu içtiğim gün yazık olan herife oluyorkaydirigubbakcemile3

Canım bende toz olan var..baska bır sayfada ender sarac 1 tatlı kasıgı kadar tozda kullana bılırsınız dıye yazmıŞ....

Ağlama yağmurgözlüm
Ben bu derdi çekerim
Ateşlerde yansa da tenim
Sanma senden geçerim

bu şarkıyı biliyor musunuz?
Ben ne zaman yağmurgözlüyü topikte görsem bunu mırıldanmaya başlıyorum..
boshayallersmile

Canım bende toz olan var..baska bır sayfada ender sarac 1 tatlı kasıgı kadar tozda kullana bılırsınız dİye yazmıŞ....

kız toz diye bahsetme şundan valla seni de ender saraç'ı da alırlar içeri :roflol:

arkadaşlar ender abimizin bir diyetini daha keşfettim bana çok uygun malzemeleri pazartesi alıp başlıycam ne dersiniz deneyimmi sizce

Basen eriten diyet
Kalçalarınızın genişliği sizi rahatsız mı ediyor? Bir çok kadının ortak derdi olan kalça problemini ortadan kaldıran şok diyeti uygulayın.

Uygulayacağınız 6 haftalık diyet ile kalça ve basen bölgelerinizdeki fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Amerikalı ünlülerin uyguladığı bu diyet ile sadece vitrinden izlemekle yetindiğiniz dar pantolonları üstünüzde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Tabii rakiplerinizi kıskandırarak, partnerinizi büyülemek de işin cabası... Hareketsizlik ve yanlış beslenmenin sonucunda vücudunuzun alt kısmında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyacınız var.

Uygulamaya başlayacağınız bu diyet her yerde kolayca bularak tüketebileceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu. Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen, arkasından da bacaklar geliyor.

Özellikle binici pantolonu olarak bilinen kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olanlar tam 6 hafta içinde etkili bir çözüme ulaşabiliyorlar.

Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor.

Müslinin hazırlanışı :Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. ıçinde badem ve kurutulmuş meyvelerle tahıllar kadar vücudunuza faydalı bir çok gıdalar bulunuyor. Ancak tamamı bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eriterek, sizi forma sokuyor.

2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı .

Malzemeleri karıştırarak, blenderdan geçirin.

Elde ettiğiniz bu karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara bölün. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave edip tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ilave edebilirsiniz.

Her günkü program

Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz

Saat 11.00: Bir elma

Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz

Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm

Ana öğün: Meyve ile birlikte temel gıdalar

Yatmadan önce: Bir portakal

Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango

ANA ÖĞÜNLER

Pazartesi: Bir parça tavuk kanat veya göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve

Salı: ıki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.

Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.

Perşembe: ınce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuç ile servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.

Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.

Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.

Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

BEYZUS ablamın sesini bilmiyorumda seçilin sesi konusundaki tesbitin bence yüzde yüz doğru :))) nazik kibar ve nazlı vede inceden inceye cazibeli bi ses -tatlicadiarzu- çok sapık gördüm kendimi :roflol:

yulaf tanesini nerden bulucaz.. girip bi hipodromdan yürütelim.. :roflol: iyi ce yasadışı olduk.. açlık başımıza vurdu kaydirigubbakcemile3

ARA SIRA GEREKİYO YAVYUM.BİZİM GİBİ TONTİŞLERİ UCURMAK LZIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…