Duygusal açlığımızı bastırmak için yemek yiyoruz canım.Hepimiz aynıyız.Moral bozulunca kendimizi dolap başında buluyoruz.Üzme kendini.KEndini kötü hissettiğinde giy ayakkabılarını tak kulaklığını dışarıda yürü.Öyle uzun uzun haldır huldur değil sakin sakin 15 20 dk. Hem havan değişir hem fayda sağlar sanaYalnizligimi ve mutsuzlugumu yine yemekle bastirdim. En cok, en buyuk ihanetim kendime biliyorum. Ama engel olabilecek kadar dirayetli olamiyorum, neden?
100kgyum
AnammmmOlur böyle şeyler kafana takma mefkurem , artılar geldiği gibi de gider. Ayrilmak da neymiş,sen bizim motivasyon koçlarimizdan birisin. Düşe kalka biz bu işi beraber başaracağiz
Haa şöyle havan olsun canikomTamam mefkurem yazim
Geçen cuma: ......103,100
Bu cuma:............101,600
Hedef :.........-2
Verilen kilo:.........-1,5
nidenki acabaOohh bugün yemek derdi yok ne kaa güzel
Burdaki yüzde 99 umuz aynı şeyi yaşıyoruz cnm. -Ki bu kilolardayızYalnizligimi ve mutsuzlugumu yine yemekle bastirdim. En cok, en buyuk ihanetim kendime biliyorum. Ama engel olabilecek kadar dirayetli olamiyorum, neden?
100kgyum
Yok canım çatlatmiyim ayıp, 70leri görürsem çatlatmayı düşünebilirim amaAnammmm
motivasyon koçluğu bana kalırsa işiniz zor sizin
Haa şöyle havan olsun canikom
Veremeyenler çatlasın
Şekil A
nidenki acaba
Burdaki yüzde 99 umuz aynı şeyi yaşıyoruz cnm. -Ki bu kilolardayız
Bunun çözüm olmadığınıda biliyoruz
Sorunları değilde birazda kendini düşün kendine değer ver
Eğer sen kendini önemseyip değer vermezsen çevrendekilerin umurunda olmaz
Biliyosun kilo verdikçe daha mutlu olacaksın, kendini daha çok seveceksin
Bilmiyorum artık sonuca bakıcaz canımYerinde ve dozunda bir konuşma olmuş dafi. Kırmadan,kirilmadan.İnşallah onlar da üzerine düşenleri yaparlar.
Olsun sabit kalmak almaktan iyidirMefkurem sensiz olmaz buralar daha düne kadar bende aynı modaydı hastalandmı biliyosun bütün diyet hayallerim çökmüştü burdan ayrılmayı düşündüm bende hiç istemeyerek ama en başta sen bana burayı bırakma ddn tabiki bütün arkadaşlarda aynı destekte bulundu kaldım .kendimi firenledim en azından sende birer gitme lütfen kilo alırız veririz bu şahsi sorunumuz kimseye zararımız yok sonuçta burda arkadaş olmakta güzel varsın arada kiloyu alalım varsın arada verelim dostluk güzel birşey ve biz burda dostuz. .......
gelelim benim kiloya
geçen hafta. ..82..60
bu hafta..........82..95
vermemişim ama çok almamışımda bunada şükür yavaş yavaş inşallah amaca hep beraber ulaşcaz hep beraber vercez
ne kadar doğru yazmışsın yaa... nasıl pozitifsin..Duygusal açlığımızı bastırmak için yemek yiyoruz canım.Hepimiz aynıyız.Moral bozulunca kendimizi dolap başında buluyoruz.Üzme kendini.KEndini kötü hissettiğinde giy ayakkabılarını tak kulaklığını dışarıda yürü.Öyle uzun uzun haldır huldur değil sakin sakin 15 20 dk. Hem havan değişir hem fayda sağlar sana
Doga masallah sen de çok güzel vermişsin.devamini dilerim,darisi hepimizin başina inşallahSüperrt
Sporlar harika
İsteyende nasip etsin allah
Gitme diye şaapıyom ya:)
Aman sakin, günü boyle kapatirsan güzel olurslm canlar ...
menüüü .....
sabah ..2 dilim tahıl ekmek
2 yk.lor pynr. ..5 zeytin. .
domates.salatalık .nane .maydanoz.roka.
1 yumurta.
1 tk.tereyağı 1 tk. .reçel
çay
öğlen .
çay. yarım su Br. ceviz
ara. 1elma
yeşilçay
akşam..
3 yk.pilav
3 yk. etsote
ayran..
geceye ne olur bilmiyorum akedeşleee.
canım çikolata ekmek istiyoooo
Kilo farkını bilmediklerime bişey yazamadım
Ekside olman çok güzel cnm
Maşallah doğacım süpersin
Demekki dikkat edince güzel verebiliyomuşun :))
Haftaya 9 lar gelecek inş.cnm
Vayyyyy süper bi eksi nisacım muhteşemmmm
çok iyi yapmışın cnm
Ama dediklerinin arkasında dur yoksa elticikler yine bildiklerini okurlar
Tatlı hamurişi yemezsen sorun olmaz cnm annenden rica et
Eksi içinde tebrikler
geçen hafta 82 li bişeymiydi cnm sanki öyle hatırladım
Çok güzel gitmiş
Haftaya gelsin 7 ler
spor süper Tatlım
Farkı tam bilmesemde ekside olman güzel
Bildirimi
Geçen cuma
Bugün
Fark
Şeklinde yazarsak daha anlaşılır olur
elifim sende artıdasın
bu olduğuna göre artımısın cnm
Istikrarına hayran olduğum hatun
Kolay gelsin cnm
Hastamısın yorgunluktanmı
Meyraydı oğlu olduydu bir ara geldi sonra sını hatırlamıyorum (buraların eskisiyim de:))Cok sukur hasta degilim cnm is yogunlugundan dolayi bas agrim var 2 gundur evde cocuklari uyutunca sessizlikte biraz dinlenince geciyor ☺
YENA Bonus aklima dun gece ne geldi bir arkadas vardi meyra miydi meva miydi hatirlayamadim nickini astrolojiye merakliydi hamile kalmisti sanki o en son ondan sonra ne yapti haberiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?