Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yalnizligimi ve mutsuzlugumu yine yemekle bastirdim. En cok, en buyuk ihanetim kendime biliyorum. Ama engel olabilecek kadar dirayetli olamiyorum, neden?

100kgyum
Duygusal açlığımızı bastırmak için yemek yiyoruz canım.Hepimiz aynıyız.Moral bozulunca kendimizi dolap başında buluyoruz.Üzme kendini.KEndini kötü hissettiğinde giy ayakkabılarını tak kulaklığını dışarıda yürü.Öyle uzun uzun haldır huldur değil sakin sakin 15 20 dk. Hem havan değişir hem fayda sağlar sana

Olur böyle şeyler kafana takma mefkurem , artılar geldiği gibi de gider. Ayrilmak da neymiş,sen bizim motivasyon koçlarimizdan birisin. Düşe kalka biz bu işi beraber başaracağiz
Anammmm
motivasyon koçluğu bana kalırsa işiniz zor sizin

Tamam mefkurem yazim

Geçen cuma: ......103,100

Bu cuma:............101,600

Hedef :.........-2

Verilen kilo:.........-1,5
Haa şöyle havan olsun canikom
Veremeyenler çatlasın

Şekil A
Oohh bugün yemek derdi yok ne kaa güzel
nidenki acaba

Yalnizligimi ve mutsuzlugumu yine yemekle bastirdim. En cok, en buyuk ihanetim kendime biliyorum. Ama engel olabilecek kadar dirayetli olamiyorum, neden?

100kgyum
Burdaki yüzde 99 umuz aynı şeyi yaşıyoruz cnm. -Ki bu kilolardayız
Bunun çözüm olmadığınıda biliyoruz
Sorunları değilde birazda kendini düşün kendine değer ver
Eğer sen kendini önemseyip değer vermezsen çevrendekilerin umurunda olmaz

Biliyosun kilo verdikçe daha mutlu olacaksın, kendini daha çok seveceksin

Yok canım çatlatmiyim ayıp, 70leri görürsem çatlatmayı düşünebilirim ama Herkess verince mutlu oluyom ben de gaza geliyom.
Dünden bol yapmışım yemeği. Öğlen arkadaş geldi kısır yapmıştım yemedim ama bi tabak kalmıştı(gene bulgur ) demin de pazının saplarını kavurdum, bi tek sarımsaklı yoğurt yapcam üstüne

Mefkurem sensiz olmaz buralar daha düne kadar bende aynı modaydı hastalandmı biliyosun bütün diyet hayallerim çökmüştü burdan ayrılmayı düşündüm bende hiç istemeyerek ama en başta sen bana burayı bırakma ddn tabiki bütün arkadaşlarda aynı destekte bulundu kaldım .kendimi firenledim en azından sende birer gitme lütfen kilo alırız veririz bu şahsi sorunumuz kimseye zararımız yok sonuçta burda arkadaş olmakta güzel varsın arada kiloyu alalım varsın arada verelim dostluk güzel birşey ve biz burda dostuz. .......

gelelim benim kiloya

geçen hafta. ..82..60
bu hafta..........82..95
vermemişim ama çok almamışımda bunada şükür yavaş yavaş inşallah amaca hep beraber ulaşcaz hep beraber vercez

Olsun sabit kalmak almaktan iyidir

ne kadar doğru yazmışsın yaa... nasıl pozitifsin..

Günün menüsü

Sabah incir kürü

Kahvaltı
3 fırın dilim patates
2 parça tavuk
1 bardak limonlu su

Ara
1 fincan kahve

Öğle
3 kaşık bulgur pilavı

Ara
1 kupa yeşil çay

Akşam
Az çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurtlu biber
2 kaşık fırın yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Turşu

1 fincan kahve

Menumu yazayim da bi güzel ayar verin bana. Evey yine sapittim.
Sabah 7.30
İki bardak su,ceviz,kayisi
Yumurta salatasi,zeytin,avuç içi kadar gozleme

Ara şekersiz çay,kahve,yeşil cay,3 zeytin
Akşam 17.30
Sıki durun, tavuk dürüm,lavaşlı
( Sonrasinda vicdan yaptim ayran bile içmedim )
Akşamlari içimden bir yeme canavarı çikiyor,çok aciktığimdan da değil hani
Su 1,5 l
Spor hiç istemesemde mecburum,dünkü gibi ortaya karışık birşey yapayim

slm canlar ...
menüüü .....

sabah ..2 dilim tahıl ekmek
2 yk.lor pynr. ..5 zeytin. .
domates.salatalık .nane .maydanoz.roka.
1 yumurta.
1 tk.tereyağı 1 tk. .reçel
çay

öğlen .

çay. yarım su Br. ceviz

ara. 1elma
yeşilçay

akşam..

3 yk.pilav
3 yk. etsote
ayran..
geceye ne olur bilmiyorum akedeşleee.

canım çikolata ekmek istiyoooo

Aman sakin, günü boyle kapatirsan güzel olur

Cok sukur hasta degilim cnm is yogunlugundan dolayi bas agrim var 2 gundur evde cocuklari uyutunca sessizlikte biraz dinlenince geciyor ☺

YENA Bonus aklima dun gece ne geldi bir arkadas vardi meyra miydi meva miydi hatirlayamadim nickini astrolojiye merakliydi hamile kalmisti sanki o en son ondan sonra ne yapti haberiniz var mi

Meyraydı oğlu olduydu bir ara geldi sonra sını hatırlamıyorum (buraların eskisiyim de:))
Hatta arkadaşım baktım aktif eskiden bir birine ekli olunca arkadaş deniyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…