- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kız toz diye bahsetme şundan valla seni de ender saraç'ı da alırlar içeri :roflol:
çok az işim kaldı
bitiriyim
öle yapıcam yürücem bakalım .. hiçte sevmiyorum yürüyüşü ama
bu ara önerin için teşekürler :roflol:
Did you understand me a single şakkıdı
ohh bende şimdi sütlü bi kahve yapsamda dinlensem
bacakalrım agrıyo
akşama kadar ayak üstü durmaktan
sende dayanamayanlardansız
tek sorunu muz bu işte laelaelaelaelae
iyi eglenceler hayatım
bu aralar elim sıkı yoksa adreste var elimde ufaklıga dogum günü hediyesi göndercektim mafoldumben
ne güldüm nannuyku saatim ha
valla işle ugraşıyodum
bir ara bende aldımda midemi agrıttıı
balla tatlandırmak hiç aklıma gelmemiş
ne istiyosan sölee ben sana yollıyım alıp hayatımm
15- 20 gün kadar sonra ama olumunekankayizsmile
kim miş o
hepimiz bi yuvarlanırsak üstüne görürr o :umursamaz:
ayyy zehir istiyosan toz zencefil al bir cimcik yala sempatiksalakcinni
tazesini bilmiyorum ama
bu ara sarımsagı ezip
zencefille karıştırınca içte görr
ölüyodum ben resmen
koaly koly tiksinmem bidee
öle bi tat acılık yok yani
Şeniz olumunekankayizsmile
furiceydum seni azdaha gelmesen alsanaalsanasmile
İnşallah çok işine yarar.Diyetle beraber içilince çok faydalı olduğunu bende okumuştum.Şu tiroid belası yüzünden kimyasal yapısını bilmediğim şeyleri içemiyorum.Sağlıklı olanlar denesin.Gerçekten doğada her şeyin çaresi var.Rabbim dertle beraber şifasınıda vermiş.
Biz ne güne duruyoruz.Ne istiyorsan söyle canım.Mahsuru yoksa özelden adresini yaz hemen göndereyim.
Tam sopalık biri işte.Mutlaka yüzüne bakılmayacak kadar çirkin sıskanın biridir.Kompleksinden böyle demiştir.Şişmanlara laf söylerse güzelleşecek sanmıştır ZAVALLI.
Vur gözüne gözüne tatlım.Yanındayım.
tursari'cim büyümüş diimi...Silersen sevinirim..
Yarın bende silicem çünkü...
Volkan'ı izlemeye gelicem size..:))Darıda patlatırız,yanında cola ohhhh..
Ayyy pardon burası 90 ve üzeri sayfasıydı diimi...kaydirigubbakcemile3
G..Ü..N..A..Y..D..I..NNNNNNNN :teytey:
EVET EVET GERÇEKTEN ÖYLESİN BOŞVER BU İŞLERİ SEN YAKIŞIKLI KOCANA BAK AYOL..lmaz: BAK ENİŞTEYE SÖYLİCEM HEEEE laelaelaelaelae
buyrunnnnnnnnn CANLAR AKSAM VE SABAH SU ZENCEFILLI SARIMSAKLI CAYI İÇTİM..CİTOLUNDE DEDİGİ GİBİ ACI "YAKTI BENİ"AMA İÇİLMİYECEK GİBİDE DEGİL.EŞİME VE COCUKLARIMA SORDUM KOKMADIGIMI SÖYLEDİLER..
SANKİ BU BANA YARAYACAKMIS GIBI GELDI.BAKALIM HAYIRLISI...:uhm:
ne güldüm yaaaaaaaakız toz diye bahsetme şundan valla seni de ender saraç'ı da alırlar içeri :roflol:
benimde basen sorunumm fazla yaa :sinifsinif:arkadaşlar ender abimizin bir diyetini daha keşfettim bana çok uygun malzemeleri pazartesi alıp başlıycam ne dersiniz deneyimmi sizce
Basen eriten diyet
Kalçalarınızın genişliği sizi rahatsız mı ediyor? Bir çok kadının ortak derdi olan kalça problemini ortadan kaldıran şok diyeti uygulayın.
Uygulayacağınız 6 haftalık diyet ile kalça ve basen bölgelerinizdeki fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.
Amerikalı ünlülerin uyguladığı bu diyet ile sadece vitrinden izlemekle yetindiğiniz dar pantolonları üstünüzde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.
Tabii rakiplerinizi kıskandırarak, partnerinizi büyülemek de işin cabası... Hareketsizlik ve yanlış beslenmenin sonucunda vücudunuzun alt kısmında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyacınız var.
Uygulamaya başlayacağınız bu diyet her yerde kolayca bularak tüketebileceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu. Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen, arkasından da bacaklar geliyor.
Özellikle binici pantolonu olarak bilinen kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olanlar tam 6 hafta içinde etkili bir çözüme ulaşabiliyorlar.
Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor.
Müslinin hazırlanışı :Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçinde badem ve kurutulmuş meyvelerle tahıllar kadar vücudunuza faydalı bir çok gıdalar bulunuyor. Ancak tamamı bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eriterek, sizi forma sokuyor.
2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı .
Malzemeleri karıştırarak, blenderdan geçirin.
Elde ettiğiniz bu karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara bölün. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave edip tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ilave edebilirsiniz.
Her günkü program
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz
Saat 11.00: Bir elma
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm
Ana öğün: Meyve ile birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: Bir portakal
Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango
ANA ÖĞÜNLER
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat veya göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuç ile servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.
sağol citolcuğum ya nisan olmadı haziran gibi türkiyeye geleceğim kızkardeşimin nişanı düğünü olcak artık tüm eksiklerimi tamamlayacağım geçen red pepper için arama yaptım buraya gelişi 3 gün sürüyomuş zaten ilaç 59 tl kargo ücretide 30 tl dedi bana pahalıya mal oluyo artık türkiyeye gelince alacağım burda eczanelerde soruyom bilmiyorlar bile burdakilerin öyle bir derdi yok çok tuhaf insanlar
ooooooo herkeslerde burdaymış...kaydirigubbakcemile3
kızlar ne içersiniz...hadi çaylar benden...olumunekankayizsmile
yeşil cay,zencefıl,beşi biyerde....vs..buyrunnnnnnnnn
evet biz kendi kargomuzla yani askeri posta kullanıyoz o uygun ama o da en az 10 günde elimize geçiyo buranın herşeyi zor anameniştende sinir oluyo bu hayranlıga artık
ne buluyon bu tüyü bazoukta diyo
sabah kahvaltıda rüyam aklıma geldi gülüyomuşum
neye gülüyon dedi
yoo gülmüyorum dedim sempatiksalakcinni
baya bi çekiştik
demedim tabi rüyayıı kaydirigubbakcemile3
ne güldüm yaaaaaaaa
benimde basen sorunumm fazla yaa :sinifsinif:
oo baya tuzlu oluyomuş korga
ama yarı yarıyadır ptt kargo kesin
çok hesaplı gidiyor
ve iki günden beri iştahım çok kötü ne bulursam yemek istiyorum regl günüme az kaldı ondanmı acaba sabah tartıldım sonuç bir felaketklava: klava: klava:
günaydınnn arkadaşlar
hemen dalayım konuya yırtık dondan fırlama misali o biber ilacını alamamınızı tavsiye ederim. doktorum dedi ki bir kaç yıl önce ölüme varan yan etkileri oluyor diye piyasadan kaldırılan bir ilaç varmış (isim vermedi bu arada) işte o ilaçta yasaklanan hammaddenin 3-4 kat daha fazlası bu ialçta kullanılıyormuş. insanların sağlığı oynuyorlar para uğruna demişti. benden demesi...
bu da nacizane benim fikrim bu ilaçların büyük bir çoğunluğu tarım bakanlığı onaylı oluyor. yahuu biz hayvan mıyız da tarım bakanlığı onaylı ilaçları kullanalım. beceremiyor muyuz zayıflamayı bi başımıza... kızmayın bana lütfen kilolar gider ya da gitmez ama allah muhafaza sağlığımızı kaybedersek ne yaparız?????
kaç kilo verdin öyle bilmiyorum ama yan etkisi herkeste olacak değil tabii ben doktorumun dediklerini paylaştım sizinle.
benzetmem içinde kusura bakmadın umarım :kedi: şahıslara değildi lafım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?