Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol citolcuğum ya nisan olmadı haziran gibi türkiyeye geleceğim kızkardeşimin nişanı düğünü olcak artık tüm eksiklerimi tamamlayacağım geçen red pepper için arama yaptım buraya gelişi 3 gün sürüyomuş zaten ilaç 59 tl kargo ücretide 30 tl dedi bana pahalıya mal oluyo artık türkiyeye gelince alacağım burda eczanelerde soruyom bilmiyorlar bile burdakilerin öyle bir derdi yok çok tuhaf insanlar

ooooooo herkeslerde burdaymış...kaydirigubbakcemile3
kızlar ne içersiniz...hadi çaylar benden...olumunekankayizsmile
yeşil cay,zencefıl,beşi biyerde....vs..buyrunnnnnnnnn

çok sağol ablacığım ya dediğim gibi türkiyeye gelcem nisan yada haziran ayında o zaman tamamlarım ihtiyaçlarımı opuyorumnanaktan

YENACIĞIM;

Tekrar sağlık ve mutluluk diliyorum yavruna.Lütfen fikrini değiştirip fotoğrafları kaldırma.İş yerinden göremiyorum bu gece evden bakacağım.Lütfen silme.....
ALLAH nice mürvetler göstersin inşallah.

eniştende sinir oluyo bu hayranlıga artık
ne buluyon bu tüyü bazoukta diyo
sabah kahvaltıda rüyam aklıma geldi gülüyomuşum
neye gülüyon dedi
yoo gülmüyorum dedim sempatiksalakcinni
baya bi çekiştik
demedim tabi rüyayıı kaydirigubbakcemile3
kız toz diye bahsetme şundan valla seni de ender saraç'ı da alırlar içeri :roflol:
ne güldüm yaaaaaaaa
benimde basen sorunumm fazla yaa :sinifsinif:

oo baya tuzlu oluyomuş korga
ama yarı yarıyadır ptt kargo kesin
çok hesaplı gidiyor

ve iki günden beri iştahım çok kötü ne bulursam yemek istiyorum regl günüme az kaldı ondanmı acaba sabah tartıldım sonuç bir felaket klava:klava:klava:

ooooooo herkeslerde burdaymış...kaydirigubbakcemile3
kızlar ne içersiniz...hadi çaylar benden...olumunekankayizsmile
yeşil cay,zencefıl,beşi biyerde....vs..buyrunnnnnnnnn

ben çorba içicem birazdan
cokacimcoook

evet biz kendi kargomuzla yani askeri posta kullanıyoz o uygun ama o da en az 10 günde elimize geçiyo buranın herşeyi zor anam

ve iki günden beri iştahım çok kötü ne bulursam yemek istiyorum regl günüme az kaldı ondanmı acaba sabah tartıldım sonuç bir felaket klava:klava:klava:

ben meraktan kaç çıktı dicem ama sen yine de bana cevap verme cumaya sakla eyvahedigeldismile

Citol de sakinleştiriciymiş.. Ne bilem ben.. O sarı kafalı vampir adamın sevgilisinin adı sanıyordum.. ızlemedim ki o filmi :ecrin_bebek:

günaydınnn arkadaşlar
hemen dalayım konuya yırtık dondan fırlama misali o biber ilacını alamamınızı tavsiye ederim. doktorum dedi ki bir kaç yıl önce ölüme varan yan etkileri oluyor diye piyasadan kaldırılan bir ilaç varmış (isim vermedi bu arada) işte o ilaçta yasaklanan hammaddenin 3-4 kat daha fazlası bu ialçta kullanılıyormuş. insanların sağlığı oynuyorlar para uğruna demişti. benden demesi...

bu da nacizane benim fikrim bu ilaçların büyük bir çoğunluğu tarım bakanlığı onaylı oluyor. yahuu biz hayvan mıyız da tarım bakanlığı onaylı ilaçları kullanalım. beceremiyor muyuz zayıflamayı bi başımıza... kızmayın bana lütfen kilolar gider ya da gitmez ama allah muhafaza sağlığımızı kaybedersek ne yaparız?????

Ben red pepper biber ilacını kullandım.. bi yan etkisini görmedim ama belki bünyeden bünyeye fark ediyordur.. çarpıntı yapar dediler ama çarpıntı bile yapmadı ben de.. ne ka dayanıklı bi bünyem varmış.. e o kadar besledim büyüttüm ama di mi :)

kaç kilo verdin öyle bilmiyorum ama yan etkisi herkeste olacak değil tabii ben doktorumun dediklerini paylaştım sizinle.
benzetmem içinde kusura bakmadın umarım :kedi: şahıslara değildi lafım bilmiyorumkismile

kaç kilo verdin öyle bilmiyorum ama yan etkisi herkeste olacak değil tabii ben doktorumun dediklerini paylaştım sizinle.
benzetmem içinde kusura bakmadın umarım :kedi: şahıslara değildi lafım bilmiyorumkismile

yok yok alınmadım asla.. sağlık bakanlığı değil de tarım bakanlığı onaylı olması benimde sinirimi bozuyor çok..

hiç diyet yapmadan 2 haftada 2,5 kilo verdim.. sonra düzenli kullanamadım o yüzden bir aydaki etkilerini bilmiyorum ama çok merak ediyorum.. çünkü kullandığım dönem özellikle göbeğim içime çekmişti iyice çok küçülmüştü..

o yüzden bu ilaçtan çok etkilendim ama etkilemek istemem sizi.. bünyeden bünyeye fark var.. ben biraz risk aldım sadece.. bana da bişey olabilirdi
:ecrin_bebek:

tünaydın millet

yena'm barış çok tatlı yaa allahım nasıl gözler öyle dönüp dönüp baktım. kızın da çok güzel pü pü püüü:))

pastan gayet güzel. anneleri telaşla uğraşmış ne de olsa bunu hissetmişlerdir.

okula gidip bi yemek yiyip geliyim:)))

selam arkadaşlar
ben yine gezmeğe gidiyorum hazırlanıorum sabahtan beri hem kızımla ilgileniyorum yatır kaldır doyur soy derken öğle oldu aklımda burada ama akşama inşallah okurum geçmişi.
yena maşallah barışa çok tatlı yaaaaa çok hoşuma gitti kızında çok güzel bu arada pastanda çok hoş gözüküyor ayrıca kendi yaptığın herzaman için daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…