Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlar.. neler yapıyorsunuz.. bakın cuma yarın.. çok yemediniz di mi bu hafta aklinialirimsmile

Hava çok kapalı burda..ıçim sıklıdı resmen...

Hastaneden geldik bizde...Aşı oldu oğluşum yırttı ortalığı..

Yeşil çayı hiiç sevmem,zar zor içerim ara sıra...Kök zencefil aldım...sanki onunla daha içilesi bir tadı oldu..

tursari bebeğem,paşamın resmini silersen sevinicem bi zahmet canım..:))

Son düzenleme:
YENA'm Barış'ın doğumgününü canı gönülden kutluyorum.Allahım sağlıklı, hep güler yüzlü günler nasip eylesin inşallah.Kocaman öptüm.(Çirkin oğlunu)

Çok sağolasın yurdusum,nasıl gidiyo hazırlıklar..??

günaydınnn fıstıklarrrr...

çitolüm ) aramana gerek yok tatlım ben geldim burdayım..))

yenam ) maşallahkaragözlü paşanın doğumgünü kutlarım...

teşekkür ederim canım..
opuyorumnanaktan

BEYZUS'çum sildim geldiğinde haber et tekrar eklerim...

Aynen öyle canım...
Sanırım Lida'dan bahsetmiş dr.
Zaaflarımızı kullanıyor zayıflama adı altındaki kan emici sektör..

Ben hala üzgünüm inanırmısın..Hiiiç içime sinmedi..Belki tekrar yaparım sırf fotoğraflamak için...

:1hug:

Citol de sakinleştiriciymiş.. Ne bilem ben.. O sarı kafalı vampir adamın sevgilisinin adı sanıyordum.. İzlemedim ki o filmi :ecrin_bebek:
dün serinin 2. filmini indirmiştim
şimdi onu izledimm
ayy izlerkende çıglık atıyorum
oglum dalmış bir ara nasıl korktuu çok güldümm
aşıkımmm aşıkkkk eddwırtıma :sm_cool:

o lidayı ben kullanmıştım
işe yarıyou ama
çok kötü oldum
kalp çarpıntısı sinir
doktora zor yetiştim
sonra bıraktım
düzeldim ama
ozaman 100 ün altındaydım 3 sene kadar önce
fazlası ile geri geliyor verieln kilolar

reductil de toplatılmış..Kalp krizini tetikliyor diye...

Sağlık bakanlığınca onaylı..

Dündü sanırım doktorlar programında,programı yapan doktorun annesini davet ettiler...

Kadın 44 yaşında üni.sınavına girmiş..Şu an 3 üniversitede ders veriyomuş...

Süper bişey, bayıldım..ınsan isterse herşey olur..

citol sen ne mezunusun.?

Son düzenleme:
ayça 32 ve maviş83 nerde ya..benimle beraber katılmışlardı onlar da.. hatta ayça32 pek bi azimliydi.. noldu ki.. bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Şişko hanımlar bişey diicem,dünde olmuştu..Bitki çayıma tarçını koyup içtim ,kısa bir süre sonra ateş basıyo beni..Feci bi durum..Bugünde öyle oldu..yan etkisi falanmı..??

BEYZUS sen bilirsin belki bu ateşli olma durumunu puhahahaa..neden oluyor acep..ıçmiyeyim en iyisi korktum..:))

YENACIĞIM;

Şimdi '''korkma kızım her genç kızın başına gelebilir '''' diye başlayıp muzur bir şekilde devam edecek bir ateş basması açıklaması bekliyorsun ama emeline nail olamayacaksın:roflol::roflol::roflol::roflol:.
Sebep:Çünkü bugün beni ateş basmıyor.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım sanırım baharatların metobolizmayı yükselten bir etkisi var.Diyettekilere baharat tavsiye eden diyetisyenler var.Bakınız:meksika biberi. ( gerçi meksika biberi bazı kişilere çok dokunuyormuş).Bu sebeple olabilir.
Gerçi sen bu ateş basmasını olumluya çevirebilirsin ;mesela akşama doğru (iş çıkışına yakın) içebilirsin ve sonuçlarından faydalanabilirsin.
TÖBE TBE gene hanımefendi çizgimden çıkmak üzereyim.bayanssulusmilebayanssulusmileHatta çıktım bile diyebiliriz.:kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:

Her genç kızın başına gelebilir hahahah...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alemsin ablam yaaa bayılıyorum sana:asigim::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar,
dün annemdeydim sağolsun döktürmüş yemekleri,bende ipin ucunu birazcık biraz kaçırdım :)) ama bugün telafi ediyorum...sabah bol bol egzersiz yaptım ve boğazımı tuttum :))
veeee üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemediğim bir haber..yaz tatilimizi ayarladıkk.mayıs sonunda tatile çıkıyoruzzz..kilo vermemi hızlandırmam lazım....offf ne yapsam ki,şok diyetler sağlıksız biliyorum ama ,şu tek çeşit besin diyetlerinden birini denesem mi ne dersinizz

gel anacımm gellllll bekliyom yağsız yaparız senin şu darını bişeycik olmaz ama cola bana uymuyor çay demlerik yanına bu arada sildim ben resmi haberin olsun opuyorumnanaktan

kıss cherry pie resmine baktıkca baaaa bişeyler oluyor hee haberin olsunn akannehirits too hot yaniii :jeyyar:

bende acaba geçmi kaldım diyip duruyom kendime yahuu boshayallersmile

aplammm beee bana şu her genç kızın başına gelen olayı bi anlatsana ben bu olayı pek çözemedimdeeee bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:jeyyar::jeyyar::roflol:

canım sağlıksız bişeyler yapmaktansa bırak bu yazıda bikaç kilo fazlayla geçir çünkü yaptığımız yanlış diyetler yüzünden bu hale geldik malesef :gitme:

selam kızlar bugün kızımın iki tane dişi çıktı çok sevindim ayllardır hergün bakıyordum dişmi çıktımı çıkacakmı derken kaydirigubbakcemile2
meğersem kızımın huysuzluklarından bahsediyordum size hepsi diştenmiş demek ama her dişte bunları yaşayacaksam yandım ben 1.5 aydır oda mahvoldu bende

yarın hesap günü bakalım ben artı kaçım adet dönemi diyeceğim ama gezmelere gittiğimi hiç söylemeyeceğim ama aylardır sıkılmıştım evde bu haftada denk geldi hergün bir yere gittim

canım sağlıksız bişeyler yapmaktansa bırak bu yazıda bikaç kilo fazlayla geçir çünkü yaptığımız yanlış diyetler yüzünden bu hale geldik malesef :gitme:

haklısın canım,aslında bende yapmak istemiyorum ama çözüm arıyorum işte.. en iyisi spora ağırlık vermek,havalarda iyi gitmeye başladı.. bol yürüyüş iyi olacak sanırımm :)

Her genç kızın başına gelebilir hahahah...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
alemsin ablam yaaa bayılıyorum sana:asigim::roflol::roflol::roflol:

Bende size bayılıyorum canım.Elektrik meselesi galiba.Sevdiğim insanlarla mutlu olunca pek bir muzur oluyorum.Aslında ben genç kızken pek ciddi bir şeydim.Üniversitede erkekler yanaşamazdı bile.Çok az gülerdim.Evlendikten sonra eşime baka baka pek muzur ve şakacı oldum.Şimdi kendimi tutamıyorum.Arkadaşlarımız eşimle beni tiyatro niyetine kullanırlar.Haa vurdumduymazmıyım.Asla çok duygusal ve ince ince irdeleyen biriyimdir ama bir yanım da çoooook muzurdur.

Canım sakın tek besin diyetini deneme bile.5 kilo verir 8 kilo alırsın.Yavaş olsun;kalıcı olsun.

aplammm beee bana şu her genç kızın başına gelen olayı bi anlatsana ben bu olayı pek çözemedimdeeee bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:jeyyar::jeyyar::roflol:

Tüüüüü ALLAH cezanı vermesin inşallah....Memoş nasıl geldi kız.Unuttu artık unuttu...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ah sevsinler minişin pirinç dilerini.Gözün aydın canım.ALLAH sağlıklar versin....

Merhaba,BEYZUS ve dilencii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…