- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
YENA'm Barış'ın doğumgününü canı gönülden kutluyorum.Allahım sağlıklı, hep güler yüzlü günler nasip eylesin inşallah.Kocaman öptüm.(Çirkin oğlunu)
günaydınnn fıstıklarrrr...
çitolüm ) aramana gerek yok tatlım ben geldim burdayım..))
yenam ) maşallahkaragözlü paşanın doğumgünü kutlarım...
YENACIĞIM;
Tekrar sağlık ve mutluluk diliyorum yavruna.Lütfen fikrini değiştirip fotoğrafları kaldırma.İş yerinden göremiyorum bu gece evden bakacağım.Lütfen silme.....
ALLAH nice mürvetler göstersin inşallah.
günaydınnn arkadaşlar
hemen dalayım konuya yırtık dondan fırlama misali o biber ilacını alamamınızı tavsiye ederim. doktorum dedi ki bir kaç yıl önce ölüme varan yan etkileri oluyor diye piyasadan kaldırılan bir ilaç varmış (isim vermedi bu arada) işte o ilaçta yasaklanan hammaddenin 3-4 kat daha fazlası bu ialçta kullanılıyormuş. insanların sağlığı oynuyorlar para uğruna demişti. benden demesi...
bu da nacizane benim fikrim bu ilaçların büyük bir çoğunluğu tarım bakanlığı onaylı oluyor. yahuu biz hayvan mıyız da tarım bakanlığı onaylı ilaçları kullanalım. beceremiyor muyuz zayıflamayı bi başımıza... kızmayın bana lütfen kilolar gider ya da gitmez ama allah muhafaza sağlığımızı kaybedersek ne yaparız?????
selam arkadaşlar
ben yine gezmeğe gidiyorum hazırlanıorum sabahtan beri hem kızımla ilgileniyorum yatır kaldır doyur soy derken öğle oldu aklımda burada ama akşama inşallah okurum geçmişi.
yena maşallah barışa çok tatlı yaaaaa çok hoşuma gitti kızında çok güzel bu arada pastanda çok hoş gözüküyor ayrıca kendi yaptığın herzaman için daha güzel
tünaydın millet
yena'm barış çok tatlı yaa allahım nasıl gözler öyle dönüp dönüp baktım. kızın da çok güzel pü pü püüü:))
pastan gayet güzel. anneleri telaşla uğraşmış ne de olsa bunu hissetmişlerdir.
okula gidip bi yemek yiyip geliyim:)))
Citol de sakinleştiriciymiş.. Ne bilem ben.. O sarı kafalı vampir adamın sevgilisinin adı sanıyordum.. İzlemedim ki o filmi :ecrin_bebek:
günaydınnn arkadaşlar
hemen dalayım konuya yırtık dondan fırlama misali o biber ilacını alamamınızı tavsiye ederim. doktorum dedi ki bir kaç yıl önce ölüme varan yan etkileri oluyor diye piyasadan kaldırılan bir ilaç varmış (isim vermedi bu arada) işte o ilaçta yasaklanan hammaddenin 3-4 kat daha fazlası bu ialçta kullanılıyormuş. insanların sağlığı oynuyorlar para uğruna demişti. benden demesi...
bu da nacizane benim fikrim bu ilaçların büyük bir çoğunluğu tarım bakanlığı onaylı oluyor. yahuu biz hayvan mıyız da tarım bakanlığı onaylı ilaçları kullanalım. beceremiyor muyuz zayıflamayı bi başımıza... kızmayın bana lütfen kilolar gider ya da gitmez ama allah muhafaza sağlığımızı kaybedersek ne yaparız?????
Şişko hanımlar bişey diicem,dünde olmuştu..Bitki çayıma tarçını koyup içtim ,kısa bir süre sonra ateş basıyo beni..Feci bi durum..Bugünde öyle oldu..yan etkisi falanmı..??
BEYZUS sen bilirsin belki bu ateşli olma durumunu puhahahaa..neden oluyor acep..ıçmiyeyim en iyisi korktum..:))
YENACIĞIM;
Şimdi '''korkma kızım her genç kızın başına gelebilir '''' diye başlayıp muzur bir şekilde devam edecek bir ateş basması açıklaması bekliyorsun ama emeline nail olamayacaksın:roflol::roflol::roflol::roflol:.
Sebep:Çünkü bugün beni ateş basmıyor.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım sanırım baharatların metobolizmayı yükselten bir etkisi var.Diyettekilere baharat tavsiye eden diyetisyenler var.Bakınız:meksika biberi. ( gerçi meksika biberi bazı kişilere çok dokunuyormuş).Bu sebeple olabilir.
Gerçi sen bu ateş basmasını olumluya çevirebilirsin ;mesela akşama doğru (iş çıkışına yakın) içebilirsin ve sonuçlarından faydalanabilirsin.
TÖBE TBE gene hanımefendi çizgimden çıkmak üzereyim.bayanssulusmilebayanssulusmileHatta çıktım bile diyebiliriz.:kedi::kedi::kedi:
alemsin ablam yaaa bayılıyorum sana:asigim::roflol::roflol::roflol:YENACIĞIM;
Şimdi '''korkma kızım her genç kızın başına gelebilir '''' diye başlayıp muzur bir şekilde devam edecek bir ateş basması açıklaması bekliyorsun ama emeline nail olamayacaksın:roflol::roflol::roflol::roflol:.
Canım sanırım baharatların metobolizmayı yükselten bir etkisi var.Diyettekilere baharat tavsiye eden diyetisyenler var.Bakınız:meksika biberi. ( gerçi meksika biberi bazı kişilere çok dokunuyormuş).Bu sebeple olabilir.
Gerçi sen bu ateş basmasını olumluya çevirebilirsin ;mesela akşama doğru (iş çıkışına yakın) içebilirsin ve sonuçlarından faydalanabilirsin.
TÖBE TBE gene hanımefendi çizgimden çıkmak üzereyim.bayanssulusmilebayanssulusmileHatta çıktım bile diyebiliriz.:kedi::kedi::kedi:
gel anacımm gellllll bekliyom yağsız yaparız senin şu darını bişeycik olmaz ama cola bana uymuyor çay demlerik yanına bu arada sildim ben resmi haberin olsun opuyorumnanaktantursari'cim büyümüş diimi...Silersen sevinirim..
Yarın bende silicem çünkü...
Volkan'ı izlemeye gelicem size..:))Darıda patlatırız,yanında cola ohhhh..
Ayyy pardon burası 90 ve üzeri sayfasıydı diimi...kaydirigubbakcemile3
kıss cherry pie resmine baktıkca baaaa bişeyler oluyor hee haberin olsunn akannehirits too hot yaniii :jeyyar:Günaydınlar efenimmm....opuyorumnanaktan
benim işlerim feci yoğun giremiyorum pek kızlar eve gidince de pertim çıkmış oluyo hemen uyuyorum boshayallersmile unutmayın beni heeelmaz: :asigim:
muuuuuaaaahhh öptüm hepinizi ve kaçtım...opuyorumnanaktan
bende acaba geçmi kaldım diyip duruyom kendime yahuu boshayallersmileDündü sanırım doktorlar programında,programı yapan doktorun annesini davet ettiler...
Kadın 44 yaşında üni.sınavına girmiş..Şu an 3 üniversitede ders veriyomuş...
Süper bişey, bayıldım..İnsan isterse herşey olur..
citol sen ne mezunusun.?
YENACIĞIM;
slm kızlar,
dün annemdeydim sağolsun döktürmüş yemekleri,bende ipin ucunu birazcık biraz kaçırdım :)) ama bugün telafi ediyorum...sabah bol bol egzersiz yaptım ve boğazımı tuttum :))
veeee üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemediğim bir haber..yaz tatilimizi ayarladıkk.mayıs sonunda tatile çıkıyoruzzz..kilo vermemi hızlandırmam lazım....offf ne yapsam ki,şok diyetler sağlıksız biliyorum ama ,şu tek çeşit besin diyetlerinden birini denesem mi ne dersinizz
canım sağlıksız bişeyler yapmaktansa bırak bu yazıda bikaç kilo fazlayla geçir çünkü yaptığımız yanlış diyetler yüzünden bu hale geldik malesef :gitme:
Her genç kızın başına gelebilir hahahah...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alemsin ablam yaaa bayılıyorum sana:asigim::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar,
dün annemdeydim sağolsun döktürmüş yemekleri,bende ipin ucunu birazcık biraz kaçırdım :)) ama bugün telafi ediyorum...sabah bol bol egzersiz yaptım ve boğazımı tuttum :))
veeee üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemediğim bir haber..yaz tatilimizi ayarladıkk.mayıs sonunda tatile çıkıyoruzzz..kilo vermemi hızlandırmam lazım....offf ne yapsam ki,şok diyetler sağlıksız biliyorum ama ,şu tek çeşit besin diyetlerinden birini denesem mi ne dersinizz
aplammm beee bana şu her genç kızın başına gelen olayı bi anlatsana ben bu olayı pek çözemedimdeeee bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:jeyyar::jeyyar::roflol:
selam kızlar bugün kızımın iki tane dişi çıktı çok sevindim ayllardır hergün bakıyordum dişmi çıktımı çıkacakmı derken kaydirigubbakcemile2
meğersem kızımın huysuzluklarından bahsediyordum size hepsi diştenmiş demek ama her dişte bunları yaşayacaksam yandım ben 1.5 aydır oda mahvoldu bende
yarın hesap günü bakalım ben artı kaçım adet dönemi diyeceğim ama gezmelere gittiğimi hiç söylemeyeceğim ama aylardır sıkılmıştım evde bu haftada denk geldi hergün bir yere gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?