Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin canım genç vefat etmiş anneciğin
sağolasın Allah razı olsun canım Allah seni sevdiklerine sevdiklerini de sana bağışlasın inşallah evet genç öldü diyorum ya biz iki bacı gibiydik benim arkadaşım dert ortağımDı sırtımı dayadığım dağımdı ama artık yokkkkk ....çocuklarımla avutuyorum kendimi iş güç derken geçmiş günler kusuruma bakma bugün çok doldu içim hep aklıma geliyor

Haklısın canım ana gibi yar olmaz başın sağolsun Allah rahmet etsin

Mefkurem ben günde iki öğün yiyorum sabahı normal diyet yapmıştım akşam sadece içli köfte bir dilim kabak iki kestane şekeri yedim bugünde sabah yine diyet kahvaltı öğleden sonra film öncesi eşimle filtre kahve ve bir cheesecake i paylaştık ben hiç tatmiycaktim aslında ama iyiki tatmisim olaydı:))

Alemsin kızzz

Kaçamakta tavan yaptım bu haftasonu..
nidennnn
Ben de yazim hedefimi kimi etiketlicem bonusu mu yenayı mı mefkuremi mi
beni değil

Bu hafta kaç kilo verecen acaba
Ne oldu fıstığım

Kuzum ben en ufak bişey yesem hemen çok artı olurum
Hatta geçende dediydim bi kere 4 etsiz çiğ köfte yedim öğün yerine ertesi gün +600 olmuştum
Demekki senin vücudun tölere ediyor

çok sessiz burası ondan yaptım :)

Şimdi gördüm mesajı.Ben gitmedim bi yere Ben burayı seviyorum

Akşam yemeği en geç 5 te kes canım birdahada ağzına lokma atma ben ne yersen yiyim artık battı balık demiyorum beste mutfağı kapatıyorum hatta eşim bu akşam çerez yerken benimde ağzıma badem atmaya kalktı çıkardım hemen geri verdim leptini bozamam bacım sende bozma

Erken yiyince acıkmıyomusun cnm heralde sende geç yatıyon
Bugün 18.30 da yedim şimdi çok acıktım bastırsın diye filtre k.içiyom. Kesiyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…