Dimi gelmeden gitmesinin özlemi içimde. Rabbim sağlık sıhat afiyet versin onlaraAyy annee ne güzeelevde tin tin anne ayak sesleri ne güzel. Allahım esirgesin
Dikkat edicem tabi ama sarma yerim bide bahcemizin kabagı vardı ondan tatlı yaptırcam hem sebzeki o cokda kilo yapmazSabah ekmek olduğu için zeytin fazla geldi nisancım
Gerisi güzel
Madem o kadar yürümüşün bi helvayla niye emeğini zayi ettin kuzum
Akşamda köfta salata yoğurt daha güzel olurdu
çok kötü sayılmaz cnm
Sabah güzel Akşamda pilav olmasa
Zaten yağın yanında karbon olmazsa o kadar zararı olmazsa
Sporuda yapmışın ne güzel
Kızz ışıl okadar yedinde bi +400 mü gördün
yok anacım yok siz beni çatlatacaksınız :)))
Ama sen şimdiden beynini şartlıyosunki mavişim
En azından akşamları dikkat etmeye çalış
lütfenn herkese çamur atmıyalım şekerim
oyyy kuzummmAllah rahmet eylesin
Amin :)Dimi gelmeden gitmesinin özlemi içimde. Rabbim sağlık sıhat afiyet versin onlara
Dikkat edicem tabi ama sarma yerim bide bahcemizin kabagı vardı ondan tatlı yaptırcam hem sebzeki o cokda kilo yapmaz
Ama dikkat edicem almayım yeter
iyi geceler Allah rahatlık versinİyi geceler kızlar
ahhhh ahhhh nerde5 i görünce ceza falan dedim bu kadın bı hafta 5 kilomu vericek sandım birden
sen bilirsin tabi cnm ama yarışmada olunca insan otomatikman daha disiplinli oluyorOrası çok hızlı ve hırslıBeni aşar orası.Ben kendi halimde tıngır mıngır takılmayı seviyom :)
menümü görmedin heraldeKarbon yemezsen acikmazsin canım bolda su iç o açlık sandığın şey vücutta ki su eksikliği
heeee kabak çok faydalı ama şekersiz olursaDimi gelmeden gitmesinin özlemi içimde. Rabbim sağlık sıhat afiyet versin onlara
Dikkat edicem tabi ama sarma yerim bide bahcemizin kabagı vardı ondan tatlı yaptırcam hem sebzeki o cokda kilo yapmaz
Ama dikkat edicem almayım yeter
ahhhh ahhhh nerde
sen bilirsin tabi cnm ama yarışmada olunca insan otomatikman daha disiplinli oluyor
menümü görmedin heralde
bugün hiç karbon yemedim cnm suyuda hep içip duruyom
Afedersin nerdeyse her yarım saate wc ye gidiyom :)
Alışkanlıkla alakalı heralde
Bi süre aynı şekilde devam etsem alışırım
heeee kabak çok faydalı ama şekersiz olursa
WC olayı normal demi?Ben de çok sık gidiyorum.Normalde bi süreden sonra alışır benim vücut gitmem o kadar çok.Bu sefer öyle olmadı.iyi bari ben de miyomdan ötürü çok gidiyorum diyodum.Rahatladım azahhhh ahhhh nerde
sen bilirsin tabi cnm ama yarışmada olunca insan otomatikman daha disiplinli oluyor
menümü görmedin heralde
bugün hiç karbon yemedim cnm suyuda hep içip duruyom
Afedersin nerdeyse her yarım saate wc ye gidiyom :)
Alışkanlıkla alakalı heralde
Bi süre aynı şekilde devam etsem alışırım
heeee kabak çok faydalı ama şekersiz olursa
Aman boşver kuzum sen insanlık yapıp cevap vermişinBen bişeyi akşam akşam kafaya taktım. Size yazsam olmamı
Şimdi oglumun bu okulda ilk senesi veli grubunda bir ben yeniyim pek yazmam banada yazan olmaz. Notlar odevler için mobil uygulama var ordan takip ediyoruz. Bir veli ing. Notunu gorenediğini yazmış bende o notun notlar bolumunde deil msjlar bolumunde oldugunu yazdım ekran resmi cekip attım bide anlaması için. Birde not bolumunde turkce notu var bende mst fen yok sizdede olemi yazdım. Ne soruma cvp yazan oldu nede cvpladıgım için tesekkür eden bozuldum. Bı cogu gormus msjımı soru soranda. Ekran resminde oglumun notu vardı yolladıgımada pişman oldumbiliyorum basit bi konu ama bu ogretmen veli seyleri beni cook geriyo paylaşmak istedim
Yanında başka karbon olmazsa öğlen yi 1 dilim :))akşamda pro sebze takılaz şeker koydururum olmamı
Ee kuzum çok içince o su biyerlerden çıkacakWC olayı normal demi?Ben de çok sık gidiyorum.Normalde bi süreden sonra alışır benim vücut gitmem o kadar çok.Bu sefer öyle olmadı.iyi bari ben de miyomdan ötürü çok gidiyorum diyodum.Rahatladım az
Ne güzel yena ne mutlu olmuşsundur. Kilo insani yaşli gosteriyor,şimdi gencecik olmuşsundur. İyi uçuşlarBugün kızımla yürüyüşe çıktık..sonra dönüşte onun okulun orda gençlerin ve kizimin takildigi calisanlarin da ogrenci oldugu bir cafede oturup kahve ictik çıkışta hesap öderken kızıma annen ne güzel kadın ne güzel yüzü var dediler. .
Ve ben tabii hala yukarda bir yerdeyim inmedim daha...
Canim benim Allah rahmet etsin ,mekani cennet olsun anneciğinin,bu aciyi ben de bilirim. 4 yildir ben de anneme hasretim. Rabbim bizleri cennetinde buluşturur inşallah.kızzz ağlattın beni hee Allah başınızdan eksik etmesin ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN inşallahbenim annem öldü 4 yıl oldu 57 yaşında öldü ben tek kızım çok birbirimize düşkündük ikiz gibidik Allah rahmet etsin
Ben de çok içiyorum .Ee kuzum çok içince o su biyerlerden çıkacakbide ben kullanıyorum
Ağzım çok kuruyor, çok su içiyorum
seninde başın sağolsun Allah sabır versin cnmCanim benim Allah rahmet etsin ,mekani cennet olsun anneciğinin,bu aciyi ben de bilirim. 4 yildir ben de anneme hasretim. Rabbim bizleri cennetinde buluşturur inşallah
Neinnnn bu hafta öyle olmıcakhergaf -1( artı bir mi yazsam acep,benim hedef tersine işliyor
Bende mesaj yazmaktan başka bişey bilmiyomNihayet çoklu mesaji da öğrendim,olacak bu iş
Allah razı olsun canım AMİNNihayet çoklu mesaji da öğrendim,olacak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?