Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy annee ne güzeel evde tin tin anne ayak sesleri ne güzel. Allahım esirgesin
Dimi gelmeden gitmesinin özlemi içimde. Rabbim sağlık sıhat afiyet versin onlara
Dikkat edicem tabi ama sarma yerim bide bahcemizin kabagı vardı ondan tatlı yaptırcam hem sebzeki o cokda kilo yapmaz
Ama dikkat edicem almayım yeter

5 i görünce ceza falan dedim bu kadın bı hafta 5 kilomu vericek sandım birden
ahhhh ahhhh nerde

Orası çok hızlı ve hırslı Beni aşar orası.Ben kendi halimde tıngır mıngır takılmayı seviyom :)
sen bilirsin tabi cnm ama yarışmada olunca insan otomatikman daha disiplinli oluyor

Karbon yemezsen acikmazsin canım bolda su iç o açlık sandığın şey vücutta ki su eksikliği
menümü görmedin heralde
bugün hiç karbon yemedim cnm suyuda hep içip duruyom
Afedersin nerdeyse her yarım saate wc ye gidiyom :)
Alışkanlıkla alakalı heralde
Bi süre aynı şekilde devam etsem alışırım
heeee kabak çok faydalı ama şekersiz olursa

Ben bişeyi akşam akşam kafaya taktım. Size yazsam olmamı
Şimdi oglumun bu okulda ilk senesi veli grubunda bir ben yeniyim pek yazmam banada yazan olmaz. Notlar odevler için mobil uygulama var ordan takip ediyoruz. Bir veli ing. Notunu gorenediğini yazmış bende o notun notlar bolumunde deil msjlar bolumunde oldugunu yazdım ekran resmi cekip attım bide anlaması için. Birde not bolumunde turkce notu var bende mst fen yok sizdede olemi yazdım. Ne soruma cvp yazan oldu nede cvpladıgım için tesekkür eden bozuldum. Bı cogu gormus msjımı soru soranda. Ekran resminde oglumun notu vardı yolladıgımada pişman oldum biliyorum basit bi konu ama bu ogretmen veli seyleri beni cook geriyo paylaşmak istedim

az şeker koydururum olmamı

WC olayı normal demi?Ben de çok sık gidiyorum.Normalde bi süreden sonra alışır benim vücut gitmem o kadar çok.Bu sefer öyle olmadı.iyi bari ben de miyomdan ötürü çok gidiyorum diyodum.Rahatladım az

Aman boşver kuzum sen insanlık yapıp cevap vermişin

WC olayı normal demi?Ben de çok sık gidiyorum.Normalde bi süreden sonra alışır benim vücut gitmem o kadar çok.Bu sefer öyle olmadı.iyi bari ben de miyomdan ötürü çok gidiyorum diyodum.Rahatladım az
Ee kuzum çok içince o su biyerlerden çıkacak bide ben kullanıyorum
Ağzım çok kuruyor, çok su içiyorum

Ne güzel yena ne mutlu olmuşsundur. Kilo insani yaşli gosteriyor,şimdi gencecik olmuşsundur. İyi uçuşlar

Canim benim Allah rahmet etsin ,mekani cennet olsun anneciğinin,bu aciyi ben de bilirim. 4 yildir ben de anneme hasretim. Rabbim bizleri cennetinde buluşturur inşallah.

_______BU HAFTAKİ HEDEFLER _____

malipina -1
Mefkurem -2

Isteyen kendini eklesin
hergaf -1( artı bir mi yazsam acep,benim hedef tersine işliyor)

Canim benim Allah rahmet etsin ,mekani cennet olsun anneciğinin,bu aciyi ben de bilirim. 4 yildir ben de anneme hasretim. Rabbim bizleri cennetinde buluşturur inşallah
seninde başın sağolsun Allah sabır versin cnm

hergaf -1( artı bir mi yazsam acep,benim hedef tersine işliyor
Neinnnn bu hafta öyle olmıcak ( sanki ben eksi çıktımda )
Biraz dikkat kuzum ve tabiki sporrr

Kızz senin küçük çocuk telaşında yok niye spor yapmıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…