Daha ne olsun fıstık mikemmel bi menüBugün yediklerim
Sabah 10.00
İki bardak su,biri zencefilli
Kayisi,ceviz
Maydanozlu yumurta 3 tane kirdim
Zeytin
Ara sekersiz kahve,kombu çayi,kefir
Akşam 18.30
Et kavurma
Pirasa
Soda,çay
Su 1,5 litre
Spor yok malesef
Bünye alişık degil spora,hiç sevmiyorumseninde başın sağolsun Allah sabır versin cnm
Neinnnn bu hafta öyle olmıcak( sanki ben eksi çıktımda )
Biraz dikkat kuzum ve tabiki sporrr
Kızz senin küçük çocuk telaşında yok niye spor yapmıyon
Siyahbeyazask da nasıl bir kiskanmaydi o öyle nasıl can aliciydi. Benim olana el suremezsin dedi resmenYok kızzz ne bozacan :))
Gelmek istersen herkese kapımız açık tatlıcım
Hem daha disiplinli oluyor insan
Eee mecbur yarış var, 13 takım yarışıyor :))
Çok teşekkür ederim yenacım
Bende, bana iyi geleceğini düşünüyorum
Ilk hedef listeye girmek
Kız bende ağladın sandım :)))
Ben her yere yetişirim :))ayrıca burda idare etmiyomki :))sohbet ediyoz
Sende benim kafadasın demek :))
Bende sevdim siyah beyaz aşkı
Burda beraberiz ya cnm
Herkes değil
Yena doğa ışıl bonus sen ben bide pınar gitti takıma
Unuttuğum Yok heralde
Dimi takmıycam bidahada yazmıycam.Aman boşver kuzum sen insanlık yapıp cevap vermişin
Aynen o gunu hafif geciririmYanında başka karbon olmazsa öğlen yi 1 dilim :))akşamda pro sebze takıl
Bu hafta en azından 1 mil lesliyle başlasanBünye alişık degil spora,hiç sevmiyorum
Ama yanliş anlaşilmasin hımbıl değilim,hareketliyimdir.
Oyyy ne güzel duaAynen o gunu hafif geciririm
İyi geceler canlarımmmm uykuda bile yağ yakın inşaAllah
Teşekkür ederim,akşam yemeğinden sonra arkadşlarla dısardaydik,kurabiyelerin,pastalarin biri geldi biri gitti,ye bir tane bişey olmaz söylemlerine rağmen ıh dedim olmaz didim.Sabah 500gr eksi çikmişim ,yedirirmiyim onu bir kurabiyeye( çok da severim kurabiyeyi)Daha ne olsun fıstık mikemmel bi menü
Su kilona göre az ama
Sadece yıldızı eksik
Bende beğendim diziyiSiyahbeyazask da nasıl bir kiskanmaydi o öyle nasıl can aliciydi. Benim olana el suremezsin dedi resmen
Ben hep burdayım anca eskiyi okuyorumYok ben takımlarda değilim sadece burdayım sende istediğin takıma git ama burayı ihmal etme olurmu
Amin canim.
Ufak tefek cinayetleri ben de seyrediyorum. Dolunay vatani sensin Siyahbeyazask as 4 dizi olduBende beğendim diziyi
Değişik bi konusu var
ufak tefek cinayetlere de bakıyom
Bide fazilete :)
Işte bu beeeTeşekkür ederim,akşam yemeğinden sonra arkadşlarla dısardaydik,kurabiyelerin,pastalarin biri geldi biri gitti,ye bir tane bişey olmaz söylemlerine rağmen ıh dedim olmaz didim.Sabah 500gr eksi çikmişim ,yedirirmiyim onu bir kurabiyeye( çok da severim kurabiyeyi)
Vatanım sensin bende de var :))dolunaya bakmıyorumUfak tefek cinayetleri ben de seyrediyorum. Dolunay vatani sensin Siyahbeyazask as 4 dizi oldu
Çok pis gaza geldim şimdi mefkurem, sağol. Bu haftayi kaçamaksiz atlatirsam birde spor yaparsam -2 olur mu dersin.Işte bu beeehelal kuzum sana
Valla 1 şeyden çokda şey oluyor
Öyle düşünen kendi yesin
Herkesin yediği kendi midesine gidiyor ona zararı oluyor
Bak Bak 500 cepte bilebu hafta böyle git bence -2 bile olur
Bende yarın tartılamda eksilerimi seveyim
Tatlım bugün daha cumartesiÇok pis gaza geldim şimdi mefkurem, sağol. Bu haftayi kaçamaksiz atlatirsam birde spor yaparsam -2 olur mu dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?