Kıyamam kuzuyaKizlar bu gece okuyamiyorum gecmisi.(( 3 gundur olan oksurugu bugun aksam iyice artti.
Oglusum faranjit olmuş( ooksurukten uyiyamiyor ( hava verdiler ilac verdiler.
Kizlar bu gece okuyamiyorum gecmisi.(( 3 gundur olan oksurugu bugun aksam iyice artti.
Akşam yemeği en geç 5 te kes canım birdahada ağzına lokma atma ben ne yersen yiyim artık battı balık demiyorum beste mutfağı kapatıyorum hatta eşim bu akşam çerez yerken benimde ağzıma badem atmaya kalktı çıkardım hemen geri verdim leptini bozamam bacım sende bozma
Ben bişeyi akşam akşam kafaya taktım. Size yazsam olmamı
Şimdi oglumun bu okulda ilk senesi veli grubunda bir ben yeniyim pek yazmam banada yazan olmaz. Notlar odevler için mobil uygulama var ordan takip ediyoruz. Bir veli ing. Notunu gorenediğini yazmış bende o notun notlar bolumunde deil msjlar bolumunde oldugunu yazdım ekran resmi cekip attım bide anlaması için. Birde not bolumunde turkce notu var bende mst fen yok sizdede olemi yazdım. Ne soruma cvp yazan oldu nede cvpladıgım için tesekkür eden bozuldum. Bı cogu gormus msjımı soru soranda. Ekran resminde oglumun notu vardı yolladıgımada pişman oldumbiliyorum basit bi konu ama bu ogretmen veli seyleri beni cook geriyo paylaşmak istedim
Amin insallah. Sagolasin canimKıyamam kuzuya
Rabbim acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım. .
Hava rahatlatır onu.. çabucak iyileşir inşallah....
Benim de fena boğazım.
Yarın da iş var. Ins geçer hir nebze..
Evet içinde aşk varsa ben varımVatanım sensin bende de var :))dolunaya bakmıyorum
Demekki dizi zevklerimiz uyuşuyor
Bende cuma akşam ödevi sordum (kızım eksik aldım galiba dedi emin olamadı)daha cevap gelmediBen bişeyi akşam akşam kafaya taktım. Size yazsam olmamı
Şimdi oglumun bu okulda ilk senesi veli grubunda bir ben yeniyim pek yazmam banada yazan olmaz. Notlar odevler için mobil uygulama var ordan takip ediyoruz. Bir veli ing. Notunu gorenediğini yazmış bende o notun notlar bolumunde deil msjlar bolumunde oldugunu yazdım ekran resmi cekip attım bide anlaması için. Birde not bolumunde turkce notu var bende mst fen yok sizdede olemi yazdım. Ne soruma cvp yazan oldu nede cvpladıgım için tesekkür eden bozuldum. Bı cogu gormus msjımı soru soranda. Ekran resminde oglumun notu vardı yolladıgımada pişman oldumbiliyorum basit bi konu ama bu ogretmen veli seyleri beni cook geriyo paylaşmak istedim
Çok geçmiş olsunKizlar bu gece okuyamiyorum gecmisi.(( 3 gundur olan oksurugu bugun aksam iyice artti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?