Oy anam oy vallah gızçeler anlatem de gülceniz mi ağlayceniz mi halime siz karar verin.
Vallah nerde manyak nerde psikopat var çekirem
Dün gece bizim güççük hanfendü geçen hafta berbat ettiği doğumgününü telafi edelim istedi.
Dünde burda altı ayda bir olan bölgenin en büyük diskosunun partisi vardı. Kızım etme eyleme türkübar gibi değil oralar bu alman patatesleri neresi ile içiyor belli olmaz ben sıkılırım başıma iş alırım neyse sonra gitmesem yalnız gidecek mecbur kalktım gittim. Bi dolandık üç tane salonu da -salsayada merak saldım bu arada-
sonra bi köşe buldum oturdum nası seviniyorum o hengamede oturcak yer bulduğuma anlatamam
neyse benimki havaya girdi fırladı gitti ben orda otur baba oturak gelen giden tiplere uyuz oldum
benimki gelir anne kalk dans et dedim yürü bi git kimin şeyi kimin neresinde belli değil itiş kakış panik atak geçirtme beni bırak he sonra rus bi hatun geldi yanıma ablam benim ablam diyerek birasını masama kıçını da zorla yanıma iliştirdi
türklen evliymiş üç çocuğu olmuş saydırdı adama neyin bana baktı baktı ablam sana burdan adam çıkmaz sen buraya ait değilsin dedi o kaa belli oluyomu leynğ açtı tlf larını bikaç adam gösterdi bunlar benim kankalar istersen ama sen bi de bana bak beni ilginç bulmuyon mu falan lan noluyoz hatun bana yürür bi yandan da yanımızdaki adamlara sarkar eller tekmeler döndüm dedim beni bir yalnız bıraksana sen haylr demeyi öğrendim ya bu cinslerden gözlerime bakar hayır der dedim konuşmak istemiyorum neyse kalktı önümdeki yerde manyakca dans etmeye onbeş dakika sonra mı ne yanımda oturan kadının içkisini üstüme devirdi yeni aldığım elbiseye mi yanayım buna mı çatayım bilemedim elledim dedim az dikkat et tutturdu üstünü çıkar çıkar üstünü o arada kız geldi dedim dalacam buna ben anne dur falan bu kısım böyle..
Yarıldım simi. . Nasıl bir elektrik varsa sen de lezoları bile çekiyorsun. .
Tutaydin saçlarından beyle eline dolayaydin kafasını bira bardagina sokaydin yanlislikla
Sonuç. . Evden bildiriyorsun dimi.?
Akşam çok abartmışın daficim keşke en azımdan 1 çeşidini yeseydinBen bugün menü yazmasamki acaba
Sabah
Incir kürü
Öğleye doğru
1 dilim ekmek
2 yumurta
2 zeytin
1 bardak limonlu su
Ara 1 muz
1 fincan kahve
Akşam
Çozuttum
Çığ kofteden lavaşa
Adanadan her türlü ızgaraya
Fındık lahmacundan köz çeşitlerine kadar herşey vardı tabağımda
Birde arkadan künefe söyledi eşim onun yarısını yedim birde kahve içtim.
çok geçmiş olsun cnmKizlar bu gece okuyamiyorum gecmisi.(( 3 gundur olan oksurugu bugun aksam iyice artti.
Oglusum faranjit olmuş( ooksurukten uyiyamiyor ( hava verdiler ilac verdiler.
Ayyy çok özendim fulya ne güzel taze taze yeşil yeşil :))dün bir yerlere gittim gezmeye arkadaşlarla. organik ürünler aldım. üreticinin direk elinden taptaze doğal sebzeler, otlar aldım. çubuk kraker gibi minicik incecik patlıcanlar. turşu yaptık. çıtır çıtır turp otları. sabah yeni kopartılmış maydanozlar, taze soğanlar desen aynı. herşey yeni kopartılmıştı. kestane balı vardı. kuru incirler, kayısılar, cennet hurmaları. sebze püreleriyle karıştırılmış hamurlarla ev makarnaları. saymadığım pek çok şey. ama tabi biz taşıyabildiğimiz kadar şey şey aldık. yoksa insanın tezgahları toplayası var. bahçeden yeni kopartılmış kara kabak aldım. her biri 1 kilo. daha büyükleri de vardı ama ben bunlardan 4 tane aldım. ordaki köylülerden tarif de aldım. yapıcam hemen
sağolasın bonusumMutlu pazarlar ♡ kosturma misafir gelemedim.
Mefkurem hayirli ugurlu olsun
Potansiyelin var bol basarilar insallah ♡
Gecen haftaki hedef listesini dun koyamadan ciktim firsat bulunca koyarim ins senin dedigin gibi spor cezasi olabilir tutturmayanlara.
Benim mesajlarimdan bulup sizde koyabilirsiniz.
Eşimle Şener Şen'in yol ayrımına gideceğiz. Çok mutluyum ..
Epey oldu sinemaya gitmeyeli.hem Şener Şen hem mert fırat var :)
Oğlum biraz bozuldu bu duruma :)
Dönüşte bize de patlamış mısır getirirsiniz artık diyor :)
Bu arada gerçekten çok doğruymuş..söylerlerdi inanmazdım. . Insanin spor yaptıkça yapası,yürüdükçe yürüyesi geliyormuş..
Benim gibi anti sporcu biri bile bunları söylüyorsa varın siz düşünün....
Çok yeseniz bile iki hareket iki yürüyüş yapın lütfen. . .
Hey yavrum heyy lesli dedikmi ben sıkılıyorum yaa derdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?