Sana da merhaba diyecekken baktım gitmişsin.Tekrar gelirsin diye umuyorum
DİLENCİ iyi geceler canım....
Derin,dişleriniz inci gibi sıralanır inşallah..
Merhaba,BEYZUS ve dilencii..
Sana da merhaba diyecekken baktım gitmişsin.Tekrar gelirsin diye umuyorum
DİLENCİ iyi geceler canım....
Geldim ama dilencii yok..Sanırım sadece haberleri okuyup gidiyo...:1rolleyes:
dilenciiiiiiiiiiiiiiii..
inşallah yenacım diğerleri kolay çıkar çok çektik çünki 1.5 aydır drumuz demişti diş çıkaramadığı için huysuzluk yapıyor diye
derincim kuzuya diş buğdayı yapacak mısnız bakalım:) bizim orda malatyada kesin yapılırgamyoncuiremsu
ay burdayım burdayım şimdi gördüm:)) sizlere de iyi geceler. nette doğaçlama tiyatro örneklerine bakıyorum bazıları çok komik tavsiye derim. "yersiz oyuncular" yazın bakın yatmadan biraz gülersinizsempatiksalakcinni
derincim kuzuya diş buğdayı yapacak mısnız bakalım:) bizim orda malatyada kesin yapılırgamyoncuiremsu
aa atlamışım ben onu:) yok yok iyi yaptın:))
Bende sormuştum hayır dedi..:))
Cevaplıyayım dedim..benim yaptığıma maydanozmu deniyo..:roflol::roflol:
tiyatroya pek gidecek param ve de özgürlüğüm olmadı. tam üniversiteli olduk burada da bişey yok küçük yer. netten bakıyoruz işte olduğu kadarbenneyaptımki
ay anlatırsın bize de. fotolar olur mu ki ya ben seviyorum onlara bakmayıboshayallersmileBu pazar bir aksilik olmazsa..Ergen anneleri topiğinde bir buluşma yapıcaz...
Çok heyecanlıyım..:))
canım bizlerde yok ama kv isterse illaki diye yaparız yinede onlarda varmış öle bir adet ben geçen hafta kızıma kına yptım tam 35 kişi geldi o yüzden bir daha ostresi yaşayamıyacağım diye düşünüyorum günlerce telaşı sürdü birini çağır birini çağırma olmaz kızımda zaten çok huysuzluklar yapıyor bebekle dahada zor oluyor
iyi geceler canım tam yatıyordum kapatmaya gelmiştim pcyi
kilo bildirimi citolün özeline atılcak de mi unutmayalım kızlarrr
ki birinci olcek acep
100 ün altına düşünce bölle birden gaza gelcem ya tartılmamak için kendimi zor tutuyorum sabah wc den sora tartılcam işte
Günaydınnn bayanlar... opuyorumnanaktan
ben tartıldım benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?