Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin,dişleriniz inci gibi sıralanır inşallah..

Sana da merhaba diyecekken baktım gitmişsin.Tekrar gelirsin diye umuyorum

DİLENCİ iyi geceler canım....

Geldim ama dilencii yok..Sanırım sadece haberleri okuyup gidiyo...:1rolleyes:

dilenciiiiiiiiiiiiiiii..

Merhaba,BEYZUS ve dilencii..

Sana da merhaba diyecekken baktım gitmişsin.Tekrar gelirsin diye umuyorum

DİLENCİ iyi geceler canım....

Geldim ama dilencii yok..Sanırım sadece haberleri okuyup gidiyo...:1rolleyes:

dilenciiiiiiiiiiiiiiii..

ay burdayım burdayım şimdi gördüm:)) sizlere de iyi geceler. nette doğaçlama tiyatro örneklerine bakıyorum bazıları çok komik tavsiye derim. "yersiz oyuncular" yazın bakın yatmadan biraz gülersinizsempatiksalakcinni

derincim kuzuya diş buğdayı yapacak mısnız bakalım:) bizim orda malatyada kesin yapılırgamyoncuiremsu

Bende sormuştum hayır dedi..:))

Cevaplıyayım dedim..benim yaptığıma maydanozmu deniyo..:roflol::roflol:

Şimdide BEYZUS gitti...

Tiyatro severmisin..?? Ben çok severim..Barış olmadan çok sık giderdim izlemeye..

Dediğine bakayım..

Bu pazar bir aksilik olmazsa..Ergen anneleri topiğinde bir buluşma yapıcaz...
Çok heyecanlıyım..:))

derincim kuzuya diş buğdayı yapacak mısnız bakalım:) bizim orda malatyada kesin yapılırgamyoncuiremsu

canım bizlerde yok ama kv isterse illaki diye yaparız yinede onlarda varmış öle bir adet ben geçen hafta kızıma kına yptım tam 35 kişi geldi o yüzden bir daha ostresi yaşayamıyacağım diye düşünüyorum günlerce telaşı sürdü birini çağır birini çağırma olmaz kızımda zaten çok huysuzluklar yapıyor bebekle dahada zor oluyor
iyi geceler canım tam yatıyordum kapatmaya gelmiştim pcyi

aa atlamışım ben onu:) yok yok iyi yaptın:))
Bu pazar bir aksilik olmazsa..Ergen anneleri topiğinde bir buluşma yapıcaz...
Çok heyecanlıyım..:))
ay anlatırsın bize de. fotolar olur mu ki ya ben seviyorum onlara bakmayıboshayallersmile

canım yat yat. sen çok naziksin sana akşam yazmıycam artık ki "cevap vermeden gitmiyim ayıp olur" diye düşünüyorsun uykundan etmiş oluyorum seni:)))

birileri illa gelsin diye bişey de yok iki kaynatırsınız artık nolcak. ay ben buğdayı çok severim de. malatya da zamanı geldi mi sokaklarda kazanlar kaynatılır kişileri tanımasan bile oradan geçerken istersen bi avuç verirler leblebi gibi yiye gidilir ah bee.. boshayallersmile ben de ondan taktım herhalde yap yap diye:roflol:

iyi geceler canım.

100 ün altına düşünce bölle birden gaza gelcem ya tartılmamak için kendimi zor tutuyorum sabah wc den sora tartılcam işte

eee ne yapayısınız hatunlarrr amann benim çok uykum geldii yahuuu bu ara paso uyumak istiyorum valla sabah kalkıyorum akşam olsa diyorum düşününkaydirigubbakcemile3neyseee canlarr iyi geceler bi bakiimm dedimdee

Günaydınnn bayanlar... opuyorumnanaktan

kilo bildirimi citolün özeline atılcak de mi unutmayalım kızlarrr
ki birinci olcek acep

evet.. heyecanlı olacak çok.. eyvahedigeldismile

100 ün altına düşünce bölle birden gaza gelcem ya tartılmamak için kendimi zor tutuyorum sabah wc den sora tartılcam işte

ben tartıldım benneyaptımki

Günaydın hanımlar...opuyorumnanaktan kilo mu söyleyip kaçıyorum yine çok yoğun işlerim boshayallersmile 98'im çitol'cüm.

bu arada geçmişi pek okuyamadım da dilencii bacım sen malatyalı mısın yaa anaaaam bende malatyalıyım neresinden yaa ? olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…