Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

He vardı saglik ocagindan almistik hepimiz pili bitti benimkinin takamadim dahada.
Yeni almak istiyorum bi tane alicam ins.

Bende sana ilk geldiginde uyuz olurdum bi havali gelmistin bana kesin izmirli dedimdi

He vardı saglik ocagindan almistik hepimiz pili bitti benimkinin takamadim dahada.
Yeni almak istiyorum bi tane alicam ins.

Bende sana ilk geldiginde uyuz olurdum bi havali gelmistin bana kesin izmirli dedimdi

Haha en sıcak sen davranmistin halbusi. . zaten kaç kişiydik şurda. .sen Seçil tursari pek iyi karsiladiniz. . Nursenayla bi atismamiz olmuştu hiç unutmam :)
Sonra kanka olduk ayrı. :)
Askıto vardı bide citol. Başka da hatırlamıyorum. Haa hüzün almanyadan
Cimcime listeleri hazırlıyordu. .

Geçmişten günümüze bugünlük sona erdi :))

Deneyeyim canım Sağol. .

gerçekten çekiyorsun resmen

çok keyifli ama

Nasıl güzel kokarlar

Bizde gidecektik bu hafta kotu olmasam umarım salı günü gideriz merak ederim akşam nasıl buldun anlat mutlaka seyredin kritik yaparız

Neselendim okuduklarima bana iyi geliniz hafta ici insanlardan bunaliyorum haftasonu yalnizliktan bunun ortası yok sanırım. Bu de bu musluk olayları beni depresyon yapıyor. Cars Teyzem gelecek yatılı ev sanki savaş yeri gibi kolumu kipirdatacak halim yok ağrı kesici de sersem ediyor. Ne uykulu ne uyanigim. Bu hafta bolca et yemeliyim aslında kansizlik tan keşke patates köfte yapsaydim ya da patlıcan köfte aklıma yeni geldi.

gerçekten çekiyorsun resmen

di mi di mi
çok keyifli ama

ne dimezsin gel bi de bene sor

neşelenin tabi simi gibi bi aykırı çılgının maceraları ile aklına geldikce gül bence
günde bi doz simi yeterli benlen adam yaşlanmazdı da bilin bakalım ne eksik
nan ben bu fadıla ayarsız diyorum da ben de ondan aşağı kalmam hane
zabah zabah piyango ona patladı baya bi yusuf yusuf ettirdim pazar pazar
ne ediyim birine sarmalıydım
datlu datlu yemenin acu acu çıkması olur derdi rahmetlik anneannem
yarın geliyo fırtına
to be continued follow me babies

Bir aydır ben de spor yapıyorum. Su almak için kalkmaya üşenen ben şimdi spor yapmayınca vicdan yapıyorum vücut istiyo. Yürüş yapmak için bahane yaratıyorum kendime alıştım hareket etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…