Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen

Kızlar sinir oldum regl biteli 15 gün bile olmadı tekrar regl oldum bu neden ki ya tamda diyet moduna girmiştim içim şişti
canım mutlaka Dr görün benimde 4 aydır düzensizdi adetim gittim rahatsızlık çıktı hiç ihmal etme için rahatlar

Gerçekten çok keyifli ama seninle hayat çok keyifli olmali

Ayyy çok özendim fulya ne güzel taze taze yeşil yeşil :))
canım valla gerçekten çok güzeldi. hayran hayran baktık durduk. ne alacağımızı bilemedik ee malum hepsini alıp götürmen imkansız akşam dolaba yerleştirme işleri vardı. bugün de akşam balığın yanına turp otunu yaptık. ayıptır söylemesi balıktan çok turp otu salatası yedik. annem de diyor pazardan aldığımızdan ne kadar farklı tadı, ne kadar lezzetliymiş diye.
valla tatlım şehir merkezlerinde doğal yaşamdan uzak yaşıyoruz. işte ara ara böyle gezmeye gidiyoruz, denk gelince de alıyoruz. bir de tabi pazarda bazı köylülerde de oluyor.

Nasıl güzel kokarlar
hem de misss

Bir aydır ben de spor yapıyorum. Su almak için kalkmaya üşenen ben şimdi spor yapmayınca vicdan yapıyorum vücut istiyo. Yürüş yapmak için bahane yaratıyorum kendime alıştım hareket etmeye
çok güzel yapıyorsun tatlım. ben de şimdilik kısa yürüyüşler var. geçen akşam bahsettim ama hala evde leslie ye başlayamadım.

Kızlar sinir oldum regl biteli 15 gün bile olmadı tekrar regl oldum bu neden ki ya tamda diyet moduna girmiştim içim şişti
benim de bu ay erken gelecek herhalde. bugün ucundan göründü, şaşırdım. zira geçen hafta tatlı diye, hamur işi diye deli oldum. ayarlı yemeye çalıştım. bende miyom olduğu için pür dikkat zamanlarını takip ediyorum. erken gelince biraz moralim bozuldu ama dur bakalım devamı gelecek mi.

Valla bana sporu sevdiren tek insan Lesliciğim benim inşallah bırakmam

İyi akşamlar

Günün mönüsü

Sabah: 13 zeytin
2 dilim peynir
Domates
Biber kızartması
1 bardak şekerli çay
Fındık büyüklüğünde tereyağı
1 ç. k bal
3-4 dilim ekmek

Ara: 14 findik 2 minnak mandalin

Aksam:
1 tabak Sebze çorbası
1 tabak türlü
5 kaşık pirinç Pilavı

Ne çok yemisim beeee

Kahvaltı hasret kaldığımız kahvaltı akşam da çok güzel. Çok yememişin bence. Afiyet olsun

iyi akşamlar canlarrrr
menü
sabah 1 büyük kase karışık salata lor peynir eklenmiş
1dilim kepek ekmek ..çay çay..

ara.. yeşil çay

öğlen... soğanlı salçalı 2 yumurtalı omlet
1dilim kepek ekmek

ara .1salatalık. 1 elma

akşam ..tereyağda 2 yumurta
2 dilim kepek ekmek
su.1.5 lt.

not...... akşam yemek olarak haşlama
ve makarna vardı ben yumurta tercih ettim
şimdide çay içiyorum ilerleyen satte ne olur bilmem

Canım gittiğimiz yerin spesiyaliydi. Bir iki lokma herşeyden vardı. Eh bende para veriyorum deyip götürdüm.

Bugün çozutmanın ikinci günü
Iki gün detoks yapsam ancak gider
Sabah kahvaltıda misafir vardı.

Menü
Sabah
1 dilim ballı kaymaklı ekmek
1 simit
Peynir
Domates
Yeşillik
2 bardak çay

Ara
2 fincan kahve

Akşam
Az çorba
Tereyağlı barbun tava
Salata
1 bardak şalgam suyu

Ve yeğenimin çalıştığı pastahaneye gittik
1 dilim pasta
1 filtre kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…