Kızlar sinir oldum regl biteli 15 gün bile olmadı tekrar regl oldum bu neden ki ya tamda diyet moduna girmiştim içim şişti
AynenHarikasın. .
Not yüksekse kesin kiskanmislardir yahut senin bilerek öyle yaptığını sanmislardir. ..
Başarıya tahammülü yok kimsenin. Öylesine bencil ki herkes.. Tıpkı kendileri gibi benmerkezci yeni nesil geliyor onlar yetmezmiş gibi..
Gerek yok takılma ama benim de en kızdıgim konudur o..
Önceki 3 gün sürmüştü toplam 18 gün önceydi biten reglin ilk günüBiten reglin baslangic gununden itibaren 15 gunmu yoksa bittikten sonra 15 gunmu?
Önceki normalde 5 gün sürerdi üç günde bitince şaşırdım buda devamımi nedirÖnceki 3 gün sürmüştü toplam 18 gün önceydi biten reglin ilk günü
canım mutlaka Dr görün benimde 4 aydır düzensizdi adetim gittim rahatsızlık çıktı hiç ihmal etme için rahatlarKızlar sinir oldum regl biteli 15 gün bile olmadı tekrar regl oldum bu neden ki ya tamda diyet moduna girmiştim içim şişti
Gerçekten çok keyifli ama seninle hayat çok keyifli olmalidi mi di mi
ne dimezsin gel bi de bene sor
neşelenin tabi simi gibi bi aykırı çılgının maceraları ile aklına geldikce gül bence
günde bi doz simi yeterlibenlen adam yaşlanmazdı da bilin bakalım ne eksik
nan ben bu fadıla ayarsız diyorum da ben de ondan aşağı kalmam hane
zabah zabah piyango ona patladı baya bi yusuf yusuf ettirdim pazar pazar
ne ediyim birine sarmalıydım
datlu datlu yemenin acu acu çıkması olur derdi rahmetlik anneannem
yarın geliyo fırtına
to be continued follow me babies
Hamile çıkarsan çok gulerim 3 günlük kanama tutunma kanaması cikarmisÖnceki 3 gün sürmüştü toplam 18 gün önceydi biten reglin ilk günü
O ne demek kız bana şuan inme geldiHamile çıkarsan çok gulerim 3 günlük kanama tutunma kanaması cikarmis
Bende şaşırdım ki çok düzenlidir kendileri 12 yaşından beri bir Dr goruneyimcanım mutlaka Dr görün benimde 4 aydır düzensizdi adetim gittim rahatsızlık çıktı hiç ihmal etme için rahatlar
Ben ilk hamileligimde 3 gün kanamam oldu düşük diye gittik tutunma kanaması dedi bebis resmen dişlerini geciriyordu.O ne demek kız bana şuan inme geldi
canım valla gerçekten çok güzeldi. hayran hayran baktık durduk. ne alacağımızı bilemedikAyyy çok özendim fulya ne güzel taze taze yeşil yeşil :))
hem de misssNasıl güzel kokarlar
çok güzel yapıyorsun tatlım. ben de şimdilik kısa yürüyüşler var. geçen akşam bahsettim ama hala evde leslie ye başlayamadım.Bir aydır ben de spor yapıyorum. Su almak için kalkmaya üşenen ben şimdi spor yapmayınca vicdan yapıyorum vücut istiyo. Yürüş yapmak için bahane yaratıyorum kendime alıştım hareket etmeye
benim de bu ay erken gelecek herhalde. bugün ucundan göründü, şaşırdım. zira geçen hafta tatlı diye, hamur işi diye deli oldum. ayarlı yemeye çalıştım. bende miyom olduğu için pür dikkat zamanlarını takip ediyorum. erken gelince biraz moralim bozuldu ama dur bakalım devamı gelecek mi.Kızlar sinir oldum regl biteli 15 gün bile olmadı tekrar regl oldum bu neden ki ya tamda diyet moduna girmiştim içim şişti
Valla bana sporu sevdiren tek insan Lesliciğim benimcanım valla gerçekten çok güzeldi. hayran hayran baktık durduk. ne alacağımızı bilemedikee malum hepsini alıp götürmen imkansız akşam dolaba yerleştirme işleri vardı. bugün de akşam balığın yanına turp otunu yaptık. ayıptır söylemesi balıktan çok turp otu salatası yedik. annem de diyor pazardan aldığımızdan ne kadar farklı tadı, ne kadar lezzetliymiş diye.
valla tatlım şehir merkezlerinde doğal yaşamdan uzak yaşıyoruz. işte ara ara böyle gezmeye gidiyoruz, denk gelince de alıyoruz. bir de tabi pazarda bazı köylülerde de oluyor.
hem de misss
çok güzel yapıyorsun tatlım. ben de şimdilik kısa yürüyüşler var. geçen akşam bahsettim ama hala evde leslie ye başlayamadım.
benim de bu ay erken gelecek herhalde. bugün ucundan göründü, şaşırdım. zira geçen hafta tatlı diye, hamur işi diye deli oldum. ayarlı yemeye çalıştım. bende miyom olduğu için pür dikkat zamanlarını takip ediyorum. erken gelince biraz moralim bozuldu ama dur bakalım devamı gelecek mi.
Kahvaltı hasret kaldığımız kahvaltıİyi akşamlar
Günün mönüsü
Sabah: 13 zeytin
2 dilim peynir
Domates
Biber kızartması
1 bardak şekerli çay
Fındık büyüklüğünde tereyağı
1 ç. k bal
3-4 dilim ekmek
Ara: 14 findik 2 minnak mandalin
Aksam:
1 tabak Sebze çorbası
1 tabak türlü
5 kaşık pirinç Pilavı
Ne çok yemisim beeee
bırakmazsın canım. leslie çok zevklidir. ben de en kısa zamanda başlayacağım inşallah.Valla bana sporu sevdiren tek insan Lesliciğim beniminşallah bırakmam
Canım gittiğimiz yerin spesiyaliydi. Bir iki lokma herşeyden vardı. Eh bende para veriyorum deyip götürdüm.Mutlu pazarlar arkadaşlar
Akşam çok abartmışın daficim keşke en azımdan 1 çeşidini yeseydin
çok geçmiş olsun cnm
Öksürüğe tereyağlı pekmez iyi geliyor diyolar
Ayyy çok özendim fulya ne güzel taze taze yeşil yeşil :))
sağolasın bonusum
@simeranya7 simi baya bi macera yaşamışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?