Evet yüksekti canım ondan belkide. Sinir bozucu bi durum. Ama seneye bu okula vermiycem oğlumu inşallah onun için sabrediyorumHarikasın. .
Not yüksekse kesin kiskanmislardir yahut senin bilerek öyle yaptığını sanmislardir. ..
Başarıya tahammülü yok kimsenin. Öylesine bencil ki herkes.. Tıpkı kendileri gibi benmerkezci yeni nesil geliyor onlar yetmezmiş gibi..
Gerek yok takılma ama benim de en kızdıgim konudur o..
Canım yaa çok sinir bozucu dielmi. Bosvercez napalım ayıpları tabiki bu okul bizim için yeni ama devamı gelmiycek sabır çekiyorumBende cuma akşam ödevi sordum (kızım eksik aldım galiba dedi emin olamadı)daha cevap gelmedihiçmi biriniz görmediniz ben hemen yazarım ...boş ver o onların ayıbı
bugün sessiz burası tatil yaaaa ondan herall
huuuuu kızlaarrrr uyudunuzmu
Diziye dalmışım :)bugün sessiz burası tatil yaaaa ondan herall
huuuuu kızlaarrrr uyudunuzmu
Çok geçmiş olsun fıstığa. Rabbim şifa versin beterinden korusun ♡Gunaydin kizlarrr
Hepinimize iyi haftalar diliyorum
Haftasonu zeynep hastaydi cumartesi su gibi ishal gitti pazar gunu ateslendi
Pazar sabah 5 te kalkti gece 1.30da yatti tabi arada uyudu 2 kere ama ben kalkmis oldum o yatinca oburu uyandi vs vs
Bugun esneye esneye bitiririm artik gunu
Yinede cok sukur oyle kotu hasta olmadi genel durumu iyi Allah beterinden korusun
Ve aleyküm selam . Hayırlı haftalar rabbim merhametiyle muamele etsin bize amin.♡Selamun aleyküm güzeller
Eki Görüntüle 2066742
Günaydın canımmm ♡Gunaydin hayirli sabahlarhayirli haftalar
günaydınnn ♡Güüüüünnnaayyyydııınnn
Çok grçmiş olsun cnm inş.uzun sürmeden atlatırGunaydin kizlarrr
Pazar sabah 5 te kalkti gece 1.30da yatti tabi arada uyudu 2 kere ama ben kalkmis oldum o yatinca oburu uyandi vs vs
Yinede cok sukur oyle kotu hasta olmadi genel durumu iyi Allah beterinden korusun
Gunaydin kizlarrr
Ben yapmasam daha iyi ama yarin yaparim agrili ve kotu 2 gun gecirdim 3 hafta fahatim artik kucuk mutluluklarGünaydınnnn mutlu haftalarımız olsun inş.
Hafta başı tartı kontrolünü yapan oldumu
Ben yapmışken sizede yazayım
Cuma 93.5
Bugün 92
Fark -1.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?