Bizde takım kuralı cnmBen yapmasam daha iyi ama yarin yaparim agrili ve kotu 2 gun gecirdim 3 hafta fahatim artik kucuk mutluluklar
bence öyle olacakkkkGünaydınnnn bol eksili sağlıklı haftalar herkese
Umarim haftasonu icim disim meyve oldu meyvede sanki hic seker yok gibi geldi resmenBizde takım kuralı cnm
Haftasonu kaçamaklarını önlemek için takım içi kontrol yapıyoruz pzrtesi
Eminim sende cuma yine güzel bi eksi göreceksin
bence öyle olacakkkk
Önceden bakmayıp sonra arka arkaya bakmak daha zevkli oluyor :))Bu aksam siyah beyaz ask var ben bu diziyi cok sevdim coxuvun bakislari aski ne guzel yaaa aksam olsasa eve gitsem. 4 bolumu 2 gunde bitirince daha bi etkili oldu sikilmadan seyrettim
Kesinlikle hele battaniye altinda cay icerkenÖnceden bakmayıp sonra arka arkaya bakmak daha zevkli oluyor :))
Geçmiş olsun hasibe..Gunaydin kizlarrr
Hepinimize iyi haftalar diliyorum
Haftasonu zeynep hastaydi cumartesi su gibi ishal gitti pazar gunu ateslendi
Pazar sabah 5 te kalkti gece 1.30da yatti tabi arada uyudu 2 kere ama ben kalkmis oldum o yatinca oburu uyandi vs vs
Bugun esneye esneye bitiririm artik gunu
Yinede cok sukur oyle kotu hasta olmadi genel durumu iyi Allah beterinden korusun
Günaydınnnn mutlu haftalarımız olsun inş.
Hafta başı tartı kontrolünü yapan oldumu
Ben yapmışken sizede yazayım
Cuma 93.5
Bugün 92
Fark -1.5
Çarşamba adet var. çok gerginim sabah kocaya çatim dedim kıyamadım gününü mahvetmiyim dedim garibimincakil80 biraz daha çoğalsin dizi bölümleri sonra toptan izliim senin siyah beyaz aşkı :)
Bakışlar benim için de çok onemli
Bu arada yol ayirimini tavsiye ediyorum özellikle ikinci yarı çok güzeldi. . Sıkılan oldu salon da duydum ama ben beğendim hem de çok. ..
malipina neden şişsin.?
Pek abartılı değildi beslenmen..
Mefkurem senin 1.5 lar geliyor gidiyor Tebrikler .
dafi kuzum davetten davete gittin hee -1 i unutmuyorsun dimi. Ikili rakamlar gelicek ...
Ben de akşam patlamış mısır yerken diğer elim kola aradı ama oluyormuş kolasiz da Popcorn yeniyormuş. .
Tek dün akşamın etkisi değil cnmMaşallah.. Dün akşamı geçiştirmen epey etkili olmuş
valla kuzucum 3 haftadır 92-94 arası gidip gelşyorum
Yukarda dediğim gibi tek akşamın etkisi değil cnmMefkurem bak akşam yemeğince nasıl geliyor -1.5 tebrikler
1 gece de olsa dede gidince özgürlüğün tadını çıkardımcakil80 biraz daha çoğalsin dizi bölümleri sonra toptan izliim senin siyah beyaz aşkı :)
Bakışlar benim için de çok onemli
Bu arada yol ayirimini tavsiye ediyorum özellikle ikinci yarı çok güzeldi. . Sıkılan oldu salon da duydum ama ben beğendim hem de çok. ..
malipina neden şişsin.?
Pek abartılı değildi beslenmen..
Mefkurem senin 1.5 lar geliyor gidiyor Tebrikler .
dafi kuzum davetten davete gittin hee -1 i unutmuyorsun dimi. Ikili rakamlar gelicek ...
Ben de akşam patlamış mısır yerken diğer elim kola aradı ama oluyormuş kolasiz da Popcorn yeniyormuş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?