Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şöööle zıpkın gibi fişek gibi simi’den leğen kemiği dolusu günaydınlar..

Zabah enercümü evrene yollarkene arada @YENA’ya da yollayıvermişim dalgınlıklan

Emeen tanrım bu gün çok adrenalinli geçecek kanımca..Çarparım ne varsa deli sel gibi tut çevrele tut gölün olayım derken Yıldız ablamız beni kastetmiş kanımca

Merhaba güzel arkadaşlarim. Yıllarca zayiflayacagim diye uğraştıkça kilo aldım. Bu sabah 94 kiloyu gördüm çok şükür. . Acilen kilo vermeye başlamam lazım. Ne olur bana gaz verin kızlar. İnanın çok mutsuzum depresyona girdim giricem. Şaka bir yana annem vefat edip kızım da evlenince bütün düzenim bozuldu. Ben iradesiz biri olup çıktım. Defalarca gayet edip basarili diyetler yaptığım halde iki yıldır başaramıyorum. Ne olur bana destek verin. Kilo yüzünden nefes sorunları yaşıyorum. Astim oldum ama hala yemeye devam ediyorum. Zıkkım ye diyeceksiniz ben de diyorum kendime ama bana ne oldu bilmiyorum. Bu sabah kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir diyet buldum bu sayfalarda weight watchers. Bunu uygulayan var mı aranızda . Basliyim mi ne dersiniz. Çok uzun oldu özür diliyorum ama çok doluyum yardım lütfen

Enerji mi isten bacım özelden numaranı gönder siminin efsane videoları gelsin
enerji de tavan yapan yeminlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…