Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet evet.. sen de :)

cydnz_1 yine yok.
Bonus Ben adapte olamıyorum bi türlü
sizi görünce de gaza geleceğime moralim bozuluyor
şu an sürekli bir yeme isteği var, lanet olası tez yüzünden canım bişey yapmak ta istemiyor
öyle yani,siz beni çıkarın listelerden şimdilik
en olması yeni bir kullanıcı açıp sıfırdan başlıycam

Hoşgeldin canım aramıza :) Puanlama işiyle uğraşabilicek misin peki?Bi yerden sonra sıkar kalori hesabı gibi .Bence kendini diyette gibi hissettirmicek kendini bunalıma sokmicak bi beslenme tarzı bulabilirsin.Ben karatay diyeti yapıyorum.unsuz ve şekersiz beslenme.Sağlıklı besinlerden doyana kadar yiyosun acıkmıyosun hiç.Umutsuzluğa kapılma ben de kısır döngüdeydim senin gibi.kilon verilemeyek bi kilo değil.ben senden daha kiloluyum :)

Karatay yaptım. İki hafta iyi gitti sonra durdu. Unu ve şekeri tamamen kesip hayatımdan çıkarmak bana göre değil. Puanla uğraşmayı deniyim diyorum. Bakalım başarmaya deneyecegim.
Anladım canım.Keşke devam etseymişsin.Devamı gelirdi.Ben sadece karatayla verebiliyorum.inşallah senin yöntem de işe yarar da verirsin kilolarını

E eboe nasıl gidiyor.? Özlüyoruz seni. Keşke daha sık gelsen...

Amine Busra seni de sadece cumalari görüyoruz vakit bulamıyorsun sanırım. Bebeğin nasıl. ?
Keşke daha sık gelebilsen.

Meraba, haftasonu evde değildim hiç firsatim olmadi girmeye. Dün evime geldim. Bebeğimin gaz problemleri devam ediyo bu aralar biraz uykusuz kaldık. Daha sık gelmeye çalışcam :)

Legen kemikli benzetme ne yahu..
koskoca kadın sitesine bi erkek niye girmek ister ki anlamıyorum ya .koltukaltı epilasyonu için yorum yazmış bi de tavsiye veriyo te allahım ya

Aaa nerde hemen görmeliyim..

Mutlu huzurlu bir hafta dilerim

Tabii ki olursun kuzum..

kızlar iki gündür iyiydim de bugün canım acayip börek istiyor sabah çocuklara gittim aldım ohhhh missss ne fena birşey sadece bakmak dokunamamak ama heran saldırıya geçebilirim

Cumartesi yedigin pizzayı ve pisiyi tarih unutmadı ona göre...

Hoşgeldin aramıza....
Hepimiz benzer durumdayiz. .
Dilerim sağlıkla hedefledigimiz kilolarda oluruz...

Hiç gerek yok yeni kullanıcı adına. Tez bitsin normale dön. Sen de normale dönersin. Baskı altında hissetme kendini. .
Ama çok Salma da .. 90 olma misal..

Bu arada şaka maka bir ayda tam 5,200 gitti

Daha dur ne 5000 ler gidecek pınar. .

Kış kış yağlar kış kış

koltukaltı lazer epilasyon zararlı mı die bi konu.ama kaçtı adamcağız

YENA @mefkurem tartıldım.

Cuma:..........101,600

Ara kontrol : -400 gr

Güncel:.....101,200

Adet bitiminde 90'ları görcem inşallah .Çok şükür
Tebrikler
Kesin görürsün. .

Ben de ayniydim sabah..
Aynıyım deyipde cuma güzel bir eksi bildiren birini tanıyorum
Bende -200 gr sende durum ne geçen hafta çok verdim bu hafta o kadar olmaz bence benim

Merhabalar kızlar kötü bir gece sonrası çocuğu okula yolladıktan sonra iki saat uyudum iyi geldi kahvaltıdan sonra hele bir ev hanımlığı yapayım dedim biraz temizlik yaptım mutfakla oğlanın odası kaldı teneffüs verdim kendime:)

Ellerine sağlık :)

İnş yenacım

Ben artık ev hanımlığı yapmak istemiyorum

YENA ben de çok özlüyorum ve üzülüyorum muhabbetlere giremediğim için. Ama vaktim olmuyo, olunca da girip geçmişi okumakla geçiyo. Bi türlü işlerim bitmiyo benim ya.. Diyet de çat pat gidiyo işte.. Bi de ales e çalışmaya başladım, aynı anda ingilizce de çalışıyorum.. giresun üni. Yada karadeniz teknik yüksek lisansa başvurma niyetim var, ales puanıma göre.. Mezuniyet ortalamam çok yüksek olmadığı için alese asılmam lazım.. Onla geçiyo betülün uyuduğu zamanlar.. Ben de durumlar bu..

Bonus yaaa dün doğum günüydü de bi jest olsun dedimdi aşkın kendisi güzel şey de aşık olunanları bilemedim
Sizi seviyorum

Ne güzel .çok özendim şimdi. .
KTÜ uzak olmazmı?
Gerci belli zamanlar da gideceksin ama yakın uni olması daha avantaj Sanki.
Hakkın da hayırlısı olsun canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…