Hoşgeldin canım aramıza :) Puanlama işiyle uğraşabilicek misin peki?Bi yerden sonra sıkar kalori hesabı gibi .Bence kendini diyette gibi hissettirmicek kendini bunalıma sokmicak bi beslenme tarzı bulabilirsin.Ben karatay diyeti yapıyorum.unsuz ve şekersiz beslenme.Sağlıklı besinlerden doyana kadar yiyosun acıkmıyosun hiç.Umutsuzluğa kapılma ben de kısır döngüdeydim senin gibi.kilon verilemeyek bi kilo değil.ben senden daha kiloluyum :)Merhaba güzel arkadaşlarim. Yıllarca zayiflayacagim diye uğraştıkça kilo aldım. Bu sabah 94 kiloyu gördüm çok şükür. . Acilen kilo vermeye başlamam lazım. Ne olur bana gaz verin kızlar. İnanın çok mutsuzum depresyona girdim giricem. Şaka bir yana annem vefat edip kızım da evlenince bütün düzenim bozuldu. Ben iradesiz biri olup çıktım. Defalarca gayet edip basarili diyetler yaptığım halde iki yıldır başaramıyorum. Ne olur bana destek verin. Kilo yüzünden nefes sorunları yaşıyorum. Astim oldum ama hala yemeye devam ediyorum. Zıkkım ye diyeceksiniz ben de diyorum kendime ama bana ne oldu bilmiyorum. Bu sabah kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir diyet buldum bu sayfalarda weight watchers. Bunu uygulayan var mı aranızda . Basliyim mi ne dersiniz. Çok uzun oldu özür diliyorum ama çok doluyum yardım lütfen
Anladım canım.Keşke devam etseymişsin.Devamı gelirdi.Ben sadece karatayla verebiliyorum.inşallah senin yöntem de işe yarar da verirsin kilolarınıKaratay yaptım. İki hafta iyi gitti sonra durdu. Unu ve şekeri tamamen kesip hayatımdan çıkarmak bana göre değil. Puanla uğraşmayı deniyim diyorum. Bakalım başarmaya deneyecegim.
E eboe nasıl gidiyor.? Özlüyoruz seni. Keşke daha sık gelsen...
Amine Busra seni de sadece cumalari görüyoruz vakit bulamıyorsun sanırım. Bebeğin nasıl. ?
Keşke daha sık gelebilsen.
Şöööle zıpkın gibi fişek gibi simi’den leğen kemiği dolusu günaydınlar..
Zabah enercümü evrene yollarkene arada @YENA’ya da yollayıvermişim dalgınlıklan
Emeen tanrım bu gün çok adrenalinli geçecek kanımca..Çarparım ne varsa deli sel gibi tut çevrele tut gölün olayım derken Yıldız ablamız beni kastetmiş kanımca
koskoca kadın sitesine bi erkek niye girmek ister ki anlamıyorum ya .koltukaltı epilasyonu için yorum yazmış bi de tavsiye veriyo te allahım ya
Mutlu huzurlu bir hafta dilerim
Günaydınlar sizi okudum biraz enerjim yerine gelsin diye zombi gibiyim dün misafirler haşatımı çıkartı sabahta bayağı kocamandım korkumdan tartıya filan çıkmadım kesin artıdayımda geçen cumaya göre nasıl - 1 olsam diye düşünüyorum
HERKESE GÜNAYDIN
mutlu haftalar olsun istediğimiz herşey gönlümüzce olsun Rabbim hepimize sağlık huzur dolu günler bol bereketli günler bahşetsin yavrularımızı ve sevdiklerimizi bizlere bizleride sevdiklerimize bağışlasın arkadaşlar
kızlar iki gündür iyiydim de bugün canım acayip börek istiyor sabah çocuklara gittim aldım ohhhh missss ne fena birşey sadece bakmak dokunamamak ama heran saldırıya geçebilirim
Merhaba güzel arkadaşlarim. Yıllarca zayiflayacagim diye uğraştıkça kilo aldım. Bu sabah 94 kiloyu gördüm çok şükür. . Acilen kilo vermeye başlamam lazım. Ne olur bana gaz verin kızlar. İnanın çok mutsuzum depresyona girdim giricem. Şaka bir yana annem vefat edip kızım da evlenince bütün düzenim bozuldu. Ben iradesiz biri olup çıktım. Defalarca gayet edip basarili diyetler yaptığım halde iki yıldır başaramıyorum. Ne olur bana destek verin. Kilo yüzünden nefes sorunları yaşıyorum. Astim oldum ama hala yemeye devam ediyorum. Zıkkım ye diyeceksiniz ben de diyorum kendime ama bana ne oldu bilmiyorum. Bu sabah kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir diyet buldum bu sayfalarda weight watchers. Bunu uygulayan var mı aranızda . Basliyim mi ne dersiniz. Çok uzun oldu özür diliyorum ama çok doluyum yardım lütfen
Bonus Ben adapte olamıyorum bi türlü
sizi görünce de gaza geleceğime moralim bozuluyor
şu an sürekli bir yeme isteği var, lanet olası tez yüzünden canım bişey yapmak ta istemiyor
öyle yani,siz beni çıkarın listelerden şimdilik
en olması yeni bir kullanıcı açıp sıfırdan başlıycam
Bu arada şaka maka bir ayda tam 5,200 gitti
Haftasonu evde olmama ragmen sabit gecirdim çok şükür.. bu hafta guzel bir eksi gorup motivasyonumu toplamam lazim
Kış kış yağlar kış kışLegen kemikli benzetme ne yahu..
Aaa nerde hemen görmeliyim..
Tabii ki olursun kuzum..
Cumartesi yedigin pizzayı ve pisiyi tarih unutmadı ona göre...
Hoşgeldin aramıza....
Hepimiz benzer durumdayiz. .
Dilerim sağlıkla hedefledigimiz kilolarda oluruz...
Hiç gerek yok yeni kullanıcı adına. Tez bitsin normale dön. Sen de normale dönersin. Baskı altında hissetme kendini. .
Ama çok Salma da .. 90 olma misal..
Daha dur ne 5000 ler gidecek pınar. .
Tebrikler
Aynıyım deyipde cuma güzel bir eksi bildiren birini tanıyorumKesin görürsün. .
Ben de ayniydim sabah..
Bende -200 gr sende durum ne
Darısı daha fazlasına,hepimize inşallahTebrikler
Aynıyım deyipde cuma güzel bir eksi bildiren birini tanıyorum
Bende -200 gr sende durum negeçen hafta çok verdim bu hafta o kadar olmaz bence benim
Ellerine sağlık :)Merhabalar kızlar kötü bir gece sonrası çocuğu okula yolladıktan sonra iki saat uyudum iyi geldi kahvaltıdan sonra hele bir ev hanımlığı yapayım dedim biraz temizlik yaptım mutfakla oğlanın odası kaldı teneffüs verdim kendime:)
evt aşkım yaaa ama Ogün hiçbir şey yemeyerek cezalandırdım kendimi şimdide öyle yapcammmÇok iyi.. tebrik ederim...
@Jade21 nasılsın canım :)evt aşkım yaaa ama Ogün hiçbir şey yemeyerek cezalandırdım kendimi şimdide öyle yapcammm
Merhabalar kızlar kötü bir gece sonrası çocuğu okula yolladıktan sonra iki saat uyudum iyi geldi kahvaltıdan sonra hele bir ev hanımlığı yapayım dedim biraz temizlik yaptım mutfakla oğlanın odası kaldı teneffüs verdim kendime:)
YENA ben de çok özlüyorum ve üzülüyorum muhabbetlere giremediğim için. Ama vaktim olmuyo, olunca da girip geçmişi okumakla geçiyo. Bi türlü işlerim bitmiyo benim ya.. Diyet de çat pat gidiyo işte.. Bi de ales e çalışmaya başladım, aynı anda ingilizce de çalışıyorum.. giresun üni. Yada karadeniz teknik yüksek lisansa başvurma niyetim var, ales puanıma göre.. Mezuniyet ortalamam çok yüksek olmadığı için alese asılmam lazım.. Onla geçiyo betülün uyuduğu zamanlar.. Ben de durumlar bu..
Bonus yaaa dün doğum günüydü de bi jest olsun dedimdi aşkın kendisi güzel şey de aşık olunanları bilemedim
Sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?