Bodoslama daldım resmen selamün aleyküm
iyi sayılırım aşko biraz sonra gidip sağlık ocağındaki tahlillerimi alıcam perşembe hastanede ki tahlilleride alıp hepsini biraya toplayıp Dr girip göstericem bakalım sonuca göre iyimi olucak götümü bilmiyorum aşkım ama şuan da dengesiz durumum bir yüksliyoeum yok kötü birşey çıkmak tedavi Olcan diyorum bir de yok kızım sen gidicisin diyorum böyle iştah aşkım sn nasılsın iyisindir inşallah annen gittimi sendeki hala@Jade21 nasılsın canım :)
Deme öyle kötü düşünme.iyi olur herşey sağlıkla inşallah.Benim annem gelmedi canım benim anne gelemiyo yanıma :) panik ataklı ne uçağa binebilir ne gemiye :) anca ben senede bi kere gidebiliyorum yanınaiyi sayılırım aşko biraz sonra gidip sağlık ocağındaki tahlillerimi alıcam perşembe hastanede ki tahlilleride alıp hepsini biraya toplayıp Dr girip göstericem bakalım sonuca göre iyimi olucak götümü bilmiyorum aşkım ama şuan da dengesiz durumum bir yüksliyoeum yok kötü birşey çıkmak tedavi Olcan diyorum bir de yok kızım sen gidicisin diyorum böyle iştah aşkım sn nasılsın iyisindir inşallah annen gittimi sendeki hala
Afiyet olsun... Ben yürüyüş yapcadım temiz havada güyaa büyük kızımın öğretmeni aradı ateşlenmiş halsizmiş ağlıyomuş gel al diye apartopar gittim aldım geldim kırıklığı var gibi bütün vucudum ağrıyo anne diyo ilaç verdim uyumaya çalışıyo...Hadi kahve içek topikce :)
Mutfağa girdim yapıyorum .
En kopuklusunden Turkish coffee
Afiyet olsun yarasın.Ben spordan sonra içerim süvari bardakta
Afiyet olsun... Ben yürüyüş yapcadım temiz havada güyaa büyük kızımın öğretmeni aradı ateşlenmiş halsizmiş ağlıyomuş gel al diye apartopar gittim aldım geldim kırıklığı var gibi bütün vucudum ağrıyo anne diyo ilaç verdim uyumaya çalışıyo...
iyi sayılırım aşko biraz sonra gidip sağlık ocağındaki tahlillerimi alıcam perşembe hastanede ki tahlilleride alıp hepsini biraya toplayıp Dr girip göstericem bakalım sonuca göre iyimi olucak götümü bilmiyorum aşkım ama şuan da dengesiz durumum bir yüksliyoeum yok kötü birşey çıkmak tedavi Olcan diyorum bir de yok kızım sen gidicisin diyorum böyle iştah aşkım sn nasılsın iyisindir inşallah annen gittimi sendeki hala
Ben dün 3 dil.ekmek yemediydim ondan öyle oldu heralde
Hoşgeldin beyhancımMerhaba güzel arkadaşlarim. Yıllarca zayiflayacagim diye uğraştıkça kilo aldım. Bu sabah 94 kiloyu gördüm çok şükür. . Acilen kilo vermeye başlamam lazım. Ne olur bana gaz verin kızlar. İnanın çok mutsuzum depresyona girdim giricem. Şaka bir yana annem vefat edip kızım da evlenince bütün düzenim bozuldu. Ben iradesiz biri olup çıktım. Defalarca gayet edip basarili diyetler yaptığım halde iki yıldır başaramıyorum. Ne olur bana destek verin. Kilo yüzünden nefes sorunları yaşıyorum. Astim oldum ama hala yemeye devam ediyorum. Zıkkım ye diyeceksiniz ben de diyorum kendime ama bana ne oldu bilmiyorum. Bu sabah kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir diyet buldum bu sayfalarda weight watchers. Bunu uygulayan var mı aranızda . Basliyim mi ne dersiniz. Çok uzun oldu özür diliyorum ama çok doluyum yardım lütfen
Neden olmasınkiBende -200 gr sende durum negeçen hafta çok verdim bu hafta o kadar olmaz bence benim
Teşekkür ederim cevabınız için. Hala araştırıyorum ☺ sabah hafif bir kahvaltıyla başladım bakalım. Birazdan bir salata yapacağım. Her tür diyeti çok iyi biliyorum 9 yaşından beri diyet yapan birı olduğum için. Bütün olay o psikolojiye girmekte. Sizleri okudukça hevsleniyorum zaten. Hepimize başarılar diliyorum. SevgilerHoşgeldin beyhancım
Önceden burdamıydın ilk defamı geldin buraya bilmiyorum
Eğer gerçekten istiyosan
azimli ve sabırlı olmak gerekiyor
Weight watcherse biliyorum
Doğrusunu istersen benim aklıma pek yatmadı
En iyisi hamur işi, tatlılardan uzak durup sağlıklı beslenmek
Su ve sporuda ihmal etmeden
Eğer az yiyerek vermeye çalışırsan hem çabuk bıkarsın hemde sağlıklı değil cnmTeşekkür ederim cevabınız için. Hala araştırıyorum ☺ sabah hafif bir kahvaltıyla başladım bakalım. Birazdan bir salata yapacağım. Her tür diyeti çok iyi biliyorum 9 yaşından beri diyet yapan birı olduğum için. Bütün olay o psikolojiye girmekte. Sizleri okudukça hevsleniyorum zaten. Hepimize başarılar diliyorum. Sevgiler
Slm fıstıkcıklar :)))
Çocuğu Oyun grubuna götürdüm orda oynadık biraz sonra onu evlerine bıraktım yatağında daha uzun uyuyor
Gelirkende türk bakkalına uğradım bişeyler aldım
Biraz önce geldim
Baya acıkmışım sabah 7 de kahvaltı yapmıştım
5.5 saat olmuş hemen yemeğimi yedim
Leptinim yeterince çalışmış :))
Evet haklısınız bir küçük kutu yagsiz ton baligi ekliyim ilk günden çok acımasız olmiyim kendimeEğer az yiyerek vermeye çalışırsan hem çabuk bıkarsın hemde sağlıklı değil cnm
Mesela salatanın yanında proteinde olması lazımki seni tok tutsun aynı zamanda yağ yakımın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?