Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@Jade21 nasılsın canım :)
iyi sayılırım aşko biraz sonra gidip sağlık ocağındaki tahlillerimi alıcam perşembe hastanede ki tahlilleride alıp hepsini biraya toplayıp Dr girip göstericem bakalım sonuca göre iyimi olucak götümü bilmiyorum aşkım ama şuan da dengesiz durumum bir yüksliyoeum yok kötü birşey çıkmak tedavi Olcan diyorum bir de yok kızım sen gidicisin diyorum böyle iştah aşkım sn nasılsın iyisindir inşallah annen gittimi sendeki hala

Deme öyle kötü düşünme.iyi olur herşey sağlıkla inşallah.Benim annem gelmedi canım benim anne gelemiyo yanıma :) panik ataklı ne uçağa binebilir ne gemiye :) anca ben senede bi kere gidebiliyorum yanına

Hadi kahve içek topikce :)
Mutfağa girdim yapıyorum .
En kopuklusunden Turkish coffee
Afiyet olsun... Ben yürüyüş yapcadım temiz havada güyaa büyük kızımın öğretmeni aradı ateşlenmiş halsizmiş ağlıyomuş gel al diye apartopar gittim aldım geldim kırıklığı var gibi bütün vucudum ağrıyo anne diyo ilaç verdim uyumaya çalışıyo...

Afiyet olsun yarasın.Ben spordan sonra içerim süvari bardakta

Hee sizin oralarda süvari bardakla içilir bilirim ..

Hadi yaa geçmiş olsun. Yakınmı okul.?

Iyi düşün iyi olsun inşallah. .

YENA Mefkurem tartıldım.

Cuma:..........101,600

Ara kontrol : -400 gr

Güncel:.....101,200

Adet bitiminde 90'ları görcem inşallah .Çok şükür
Kız korktuğun buysa korkmadığın ne olaki :))
Hafta başı için çok güzel cnm
Bence 1.5 kiloyu bulur cumaya

Hoşgeldin beyhancım
Önceden burdamıydın ilk defamı geldin buraya bilmiyorum
Eğer gerçekten istiyosan
azimli ve sabırlı olmak gerekiyor
Weight watcherse biliyorum
Doğrusunu istersen benim aklıma pek yatmadı
En iyisi hamur işi, tatlılardan uzak durup sağlıklı beslenmek
Su ve sporuda ihmal etmeden

Teşekkür ederim cevabınız için. Hala araştırıyorum ☺ sabah hafif bir kahvaltıyla başladım bakalım. Birazdan bir salata yapacağım. Her tür diyeti çok iyi biliyorum 9 yaşından beri diyet yapan birı olduğum için. Bütün olay o psikolojiye girmekte. Sizleri okudukça hevsleniyorum zaten. Hepimize başarılar diliyorum. Sevgiler

Slm fıstıkcıklar :)))

Çocuğu Oyun grubuna götürdüm orda oynadık biraz sonra onu evlerine bıraktım yatağında daha uzun uyuyor
Gelirkende türk bakkalına uğradım bişeyler aldım
Biraz önce geldim
Baya acıkmışım sabah 7 de kahvaltı yapmıştım
5.5 saat olmuş hemen yemeğimi yedim
Leptinim yeterince çalışmış :))

Eğer az yiyerek vermeye çalışırsan hem çabuk bıkarsın hemde sağlıklı değil cnm
Mesela salatanın yanında proteinde olması lazımki seni tok tutsun aynı zamanda yağ yakımın olsun

Afiyet olsun. Ne yedin.?

Ben de çok acıktım ara yapıcam şimdi.
Cennet hurma ve yoğurt yiyeceğim.

Eğer az yiyerek vermeye çalışırsan hem çabuk bıkarsın hemde sağlıklı değil cnm
Mesela salatanın yanında proteinde olması lazımki seni tok tutsun aynı zamanda yağ yakımın olsun
Evet haklısınız bir küçük kutu yagsiz ton baligi ekliyim ilk günden çok acımasız olmiyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…