- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Çok fena takıldım 96-97’de
101-103’tede böyle olmuştu
Gündüz diyorum akşamı da yedikten sonra yazayım ben eve gidince pert bazen 20:30’da uyuyup kalıyorum.
Erken uyuma bende de oluyor.
Kışın daha bi uykucu oluyor insan.
Bu sabah ne zor uyandım ve uyandırdım oğlanı yine geç kaldık zaten....
Bazen açıyorum ona benim yüzümden erken çıkmak zorunda kalıyor evden.
karıştırdım heralde canım kusuruma bakma olsun sağlıklı olsun yerinde oldurunuz bilmekte güzel canoooDeme öyle kötü düşünme.iyi olur herşey sağlıkla inşallah.Benim annem gelmedi canım benim anne gelemiyo yanıma :) panik ataklı ne uçağa binebilir ne gemiye :) anca ben senede bi kere gidebiliyorum yanına
Bonus Ben adapte olamıyorum bi türlü
sizi görünce de gaza geleceğime moralim bozuluyor
şu an sürekli bir yeme isteği var, lanet olası tez yüzünden canım bişey yapmak ta istemiyor
öyle yani,siz beni çıkarın listelerden şimdilik
en olması yeni bir kullanıcı açıp sıfırdan başlıycam
Valla ben de şaşırdım.İnşallah dediğin gibi olurKız korktuğun buysa korkmadığın ne olaki :))
Hafta başı için çok güzel cnm
Bence 1.5 kiloyu bulur cumaya
moralim çok bozuluyor ama
Hisgildin cinim sin yinisin gilibi
Al sana yeni baslangic
Bende 2 aydir mukemmel kilom 100 ve 98 i koruyorum. Bir atilim bir sekil yapmak niyetindeyim.
Hayir adapte olamiyosan bile gel yani niye kaciyon
Kız korktuğun buysa korkmadığın ne olaki :))
Hafta başı için çok güzel cnm
Bence 1.5 kiloyu bulur cumaya
Amin canımkarıştırdım heralde canım kusuruma bakma olsun sağlıklı olsun yerinde oldurunuz bilmekte güzel canooo
Aslında cnm tekrar kahvaltı yapmak istiyodu ama sabah yumurta yedim diye yemedimAfiyet olsun. Ne yedin.?
Ben de çok acıktım ara yapıcam şimdi.
Cennet hurma ve yoğurt yiyeceğim.
inş yenacım , 90 a razıyım , 100 ü görmem inşLegen kemikli benzetme ne yahu..
Aaa nerde hemen görmeliyim..
Tabii ki olursun kuzum..
Cumartesi yedigin pizzayı ve pisiyi tarih unutmadı ona göre...
Hoşgeldin aramıza....
Hepimiz benzer durumdayiz. .
Dilerim sağlıkla hedefledigimiz kilolarda oluruz...
Hiç gerek yok yeni kullanıcı adına. Tez bitsin normale dön. Sen de normale dönersin. Baskı altında hissetme kendini. .
Ama çok Salma da .. 90 olma misal..
Daha dur ne 5000 ler gidecek pınar. .
5 mil lesliyi bitirdim.Sırtım hala ağrıyo bütün enerjimi yedi bu sırt iki gündür yaa hele bulaşık yıkamak zulüm resmen.
geçmiş olsun canım bayağı başarılı gidiyorsun daim olsuun5 mil lesliyi bitirdim.Sırtım hala ağrıyo bütün enerjimi yedi bu sırt iki gündür yaa hele bulaşık yıkamak zulüm resmen.
ooooy kuzum alma nolur vallaha çok zor eskiden giyip dolaştığın kıyafetlerin içine giremeyince insanın zoruna gidiyor tamam dukkan yapma sen çok sıkkı yapıyordun zaten yaa hep yaa hiç miii diyorsun analamadımkii, sağlıklı beslensen herşeyden ölçülü yesen olmaz mıı ?inş yenacım , 90 a razıyım , 100 ü görmem inş
kahvene yetişemedim bende biraz önce içtimAfiyet olsun. Ne yedin.?
Ben de çok acıktım ara yapıcam şimdi.
Cennet hurma ve yoğurt yiyeceğim.
Sağol fridacım..Ortaya karışık bişeyler yapıom iştegeçmiş olsun canım bayağı başarılı gidiyorsun daim olsuunsenin şu 5 mil lesline bayılıyorum bende bir aralar düzenli 3 millini yapabiliyordum anca
attim kuzum at bağada video enerji olarmıkiiiEnerji mi isten bacım özelden numaranı gönder siminin efsane videoları gelsin
enerji de tavan yapan yeminlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?