Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

simeranya7 sen nüçün menu paylasmiyosun. Seni gidi mor menekşe :)

Hem artık 90 lardan uzaklaş bi..

Çok fena takıldım 96-97’de
101-103’tede böyle olmuştu
Gündüz diyorum akşamı da yedikten sonra yazayım ben eve gidince pert bazen 20:30’da uyuyup kalıyorum.

Çok fena takıldım 96-97’de
101-103’tede böyle olmuştu
Gündüz diyorum akşamı da yedikten sonra yazayım ben eve gidince pert bazen 20:30’da uyuyup kalıyorum.

Erken uyuma bende de oluyor.
Kışın daha bi uykucu oluyor insan.

Bu sabah ne zor uyandım ve uyandırdım oğlanı yine geç kaldık zaten....

Bazen açıyorum ona benim yüzümden erken çıkmak zorunda kalıyor evden.

Ya burda gündüz yaşamıyoruz ki
Sabah sekiz de karanlıkta işe gidiyorum akşama kadar ışık altında beyin yine gece gibi algılıyor karanlıkta eve gidiyorum ondan böyle
ama sabah 05:30’da ayaktayım sanki yedide işe yetişcem ama acele çıkmayı sevmiyorum evden
illa keyifle kahvaltı etcem
sonrasını biliyon işte sabah ki gibi enerji patlaması yaşıyorum

karıştırdım heralde canım kusuruma bakma olsun sağlıklı olsun yerinde oldurunuz bilmekte güzel canooo

Hisgildin cinim sin yinisin gilibi

Al sana yeni baslangic

Bende 2 aydir mukemmel kilom 100 ve 98 i koruyorum. Bir atilim bir sekil yapmak niyetindeyim.

Hayir adapte olamiyosan bile gel yani niye kaciyon

kızlar sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarımın bir kısmını aldım sağlık ocağı Dr u ddki d vitaminin çokeksik dd birde kanda pıhtılaşma var dd perşembe hastaneye gidicem orda tahlilleri de alıp kendi Dr ma göstericem bakalım ne diyecek

Hisgildin cinim sin yinisin gilibi

Al sana yeni baslangic

Bende 2 aydir mukemmel kilom 100 ve 98 i koruyorum. Bir atilim bir sekil yapmak niyetindeyim.

Hayir adapte olamiyosan bile gel yani niye kaciyon
moralim çok bozuluyor ama
korusam yine iyi , ne kadar iradesizmişim meğer onu anladım
3 hadta sonra düğün var bak daha elbise almadım o kadar depresyondayım yani
tükendim resmen tükenmişlik sendromu sanırım

Afiyet olsun. Ne yedin.?

Ben de çok acıktım ara yapıcam şimdi.
Cennet hurma ve yoğurt yiyeceğim.
Aslında cnm tekrar kahvaltı yapmak istiyodu ama sabah yumurta yedim diye yemedim
Hazırda etli türlü vardı yoğurtla onu yedim cnm
Daha akşam planı yapmadım

inş yenacım , 90 a razıyım , 100 ü görmem inş

5 mil lesliyi bitirdim.Sırtım hala ağrıyo bütün enerjimi yedi bu sırt iki gündür yaa hele bulaşık yıkamak zulüm resmen.
geçmiş olsun canım bayağı başarılı gidiyorsun daim olsuun senin şu 5 mil lesline bayılıyorum bende bir aralar düzenli 3 millini yapabiliyordum anca

inş yenacım , 90 a razıyım , 100 ü görmem inş
ooooy kuzum alma nolur vallaha çok zor eskiden giyip dolaştığın kıyafetlerin içine giremeyince insanın zoruna gidiyor tamam dukkan yapma sen çok sıkkı yapıyordun zaten yaa hep yaa hiç miii diyorsun analamadımkii, sağlıklı beslensen herşeyden ölçülü yesen olmaz mıı ?

Afiyet olsun. Ne yedin.?

Ben de çok acıktım ara yapıcam şimdi.
Cennet hurma ve yoğurt yiyeceğim.
kahvene yetişemedim bende biraz önce içtim sabah ofise gelirken fırın tavuk getirmiştim kalkıp onu ve bir kase yoğurt yiyim akşam yemeğim olsun
dünki sinema iyi gelmiş burdan anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…