Aslında cnm tekrar kahvaltı yapmak istiyodu ama sabah yumurta yedim diye yemedim
Hazırda etli türlü vardı yoğurtla onu yedim cnm
Daha akşam planı yapmadım
5 mil lesliyi bitirdim.Sırtım hala ağrıyo bütün enerjimi yedi bu sırt iki gündür yaa hele bulaşık yıkamak zulüm resmen.
inş yenacım , 90 a razıyım , 100 ü görmem inş
kahvene yetişemedim bende biraz önce içtimsabah ofise gelirken fırın tavuk getirmiştim kalkıp onu ve bir kase yoğurt yiyim akşam yemeğim olsun
dünki sinema iyi gelmiş burdan anlaşılıyor
Teşekkür ederim cnm
pazartesi eksini kutluyorum mefkuuş
Vayyy Vayyy gizli gizli pro planları yapıyon demekkahvene yetişemedim bende biraz önce içtimsabah ofise gelirken fırın tavuk getirmiştim kalkıp onu ve bir kase yoğurt yiyim akşam yemeğim olsun
dünki sinema iyi gelmiş burdan anlaşılıyor
Güzel görünüyor cnm bak bide yapamıyorum diyodun daha ne olsunPazartesi menusu
Sabah
İki yumurta
3 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 salata
Neskafe
Oglen
Tavuk sote
Yoğurt
Akşam (henuz yemedim)
Tavuklu tarhana çorbasi
Salata
Ara
Ceviz
Ve en son limonlu yogurt kürü yemeyi dusunuyorum
Ohhh taze taze peynir afiyet olsun cnmAfiyet olsun.
Benim de akşam kahvaltı yapasım var hatta eşimin de. :) Buranin Bergama diye ilcesi var.oranın Tulum peyniri çok güzel. . Is nedeniyle Bergama ya gitti bugün günü birlik.. Arıyor çok güzel peynir aldım akşam kahvaltı yapalım
Kısaca dikkat edince gidiyor :)))Tek dün akşamın etkisi değil cnm
3 gündür çok dikkatliydim
valla kuzucum 3 haftadır 92-94 arası gidip gelşyorum
Inş.bu hafta bu düzen değişecek
Artık bütün yollar hep aşağıya çıkacak
Yukarda dediğim gibi tek akşamın etkisi değil cnm
Maşallah bana 3 gündür pek iyi gidiyorumdünde eksiydim zaten
Hee 73 dk sürüyo :) bazen sıkıyo 5 mil.4 mil yapıyom o yüzdenAfiyet olsun.
Benim de akşam kahvaltı yapasım var hatta eşimin de. :) Buranin Bergama diye ilcesi var.oranın Tulum peyniri çok güzel. . Is nedeniyle Bergama ya gitti bugün günü birlik.. Arıyor çok güzel peynir aldım akşam kahvaltı yapalım :)
Maşallah. . 1 saatten fazla sürüyor 5 mile..
Walk walk walk :)
Ya hayır Ceyda sakin 100 olma..
Kimin dugunu var.?
Yaşasın .. demek yemeğini taşımaya başladın çok iyi. .
Gelsin eksiler o vakit...
Dün güzeldi evet güzel geçti :)
Çok geçmiş olsun canımAfiyet olsun... Ben yürüyüş yapcadım temiz havada güyaa büyük kızımın öğretmeni aradı ateşlenmiş halsizmiş ağlıyomuş gel al diye apartopar gittim aldım geldim kırıklığı var gibi bütün vucudum ağrıyo anne diyo ilaç verdim uyumaya çalışıyo...
Gecmiş olsun,Rabbim şifasını versin kuzunun.Gunaydin kizlarrr
Hepinimize iyi haftalar diliyorum
Haftasonu zeynep hastaydi cumartesi su gibi ishal gitti pazar gunu ateslendi
Pazar sabah 5 te kalkti gece 1.30da yatti tabi arada uyudu 2 kere ama ben kalkmis oldum o yatinca oburu uyandi vs vs
Bugun esneye esneye bitiririm artik gunu
Yinede cok sukur oyle kotu hasta olmadi genel durumu iyi Allah beterinden korusun
Gozlerime inanamiyorum,bu hafta 1. Belli oldu,kutluyorum seni mefkuremGünaydınnnn mutlu haftalarımız olsun inş.
Hafta başı tartı kontrolünü yapan oldumu
Ben yapmışken sizede yazayım
Cuma 93.5
Bugün 92
Fark -1.5
Hoşgeldin aramiza,hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı duygular yaşiyoruz,kendimize zulmetmek yerine bir yerden başlamak en güzeli. Senin de başla bir yerden gerisi gelir inşallah. Allah yardımcın olsun.Merhaba güzel arkadaşlarim. Yıllarca zayiflayacagim diye uğraştıkça kilo aldım. Bu sabah 94 kiloyu gördüm çok şükür. . Acilen kilo vermeye başlamam lazım. Ne olur bana gaz verin kızlar. İnanın çok mutsuzum depresyona girdim giricem. Şaka bir yana annem vefat edip kızım da evlenince bütün düzenim bozuldu. Ben iradesiz biri olup çıktım. Defalarca gayet edip basarili diyetler yaptığım halde iki yıldır başaramıyorum. Ne olur bana destek verin. Kilo yüzünden nefes sorunları yaşıyorum. Astim oldum ama hala yemeye devam ediyorum. Zıkkım ye diyeceksiniz ben de diyorum kendime ama bana ne oldu bilmiyorum. Bu sabah kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir diyet buldum bu sayfalarda weight watchers. Bunu uygulayan var mı aranızda . Basliyim mi ne dersiniz. Çok uzun oldu özür diliyorum ama çok doluyum yardım lütfen
İyi düşün iyi olsun canim. İnşallah sonuçlarin çok ğüzel çikacak.kızlar sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarımın bir kısmını aldım sağlık ocağı Dr u ddki d vitaminin çokeksik dd birde kanda pıhtılaşma var dd perşembe hastaneye gidicem orda tahlilleri de alıp kendi Dr ma göstericem bakalım ne diyecek
Nasil yapiyorsun 5 mil,ben 1 ni bile zor yapiyorum. Maşallah sana5 mil lesliyi bitirdim.Sırtım hala ağrıyo bütün enerjimi yedi bu sırt iki gündür yaa hele bulaşık yıkamak zulüm resmen.
Aynen öyleKısaca dikkat edince gidiyor :)))
Aynı bende öyle olmuştum 103-97-92-88-84 vücut direne direne beni mahvettiÇok fena takıldım 96-97’de
101-103’tede böyle olmuştu
Gündüz diyorum akşamı da yedikten sonra yazayım ben eve gidince pert bazen 20:30’da uyuyup kalıyorum.
Benim bildiğim bi 68 dk lık var bide 1.30 saatlikHee 73 dk sürüyo :) bazen sıkıyo 5 mil.4 mil yapıyom o yüzden
Bence tebrik etmek için daha erkenGozlerime inanamiyorum,bu hafta 1. Belli oldu,kutluyorum seni mefkurem
Kaptanlik yaradi sana
Biri Bergama tulumu mu didi o ne güzel bir peynirdir yahu peynircilerde nadiren oluyor zincir marketlerde taklitleri var hiç bir işe yaramazAfiyet olsun.
Benim de akşam kahvaltı yapasım var hatta eşimin de. :) Buranin Bergama diye ilcesi var.oranın Tulum peyniri çok güzel. . Is nedeniyle Bergama ya gitti bugün günü birlik.. Arıyor çok güzel peynir aldım akşam kahvaltı yapalım :)
Maşallah. . 1 saatten fazla sürüyor 5 mile..
Walk walk walk :)
Ya hayır Ceyda sakin 100 olma..
Kimin dugunu var.?
Yaşasın .. demek yemeğini taşımaya başladın çok iyi. .
Gelsin eksiler o vakit...
Dün güzeldi evet güzel geçti :)
68 dk olan videoyu bi kere yaptım beğenmedimBenim bildiğim bi 68 dk lık var bide 1.30 saatlik
Bilmiyorum gaza geliyorum sanırımGecmiş olsun,Rabbim şifasını versin kuzunun.
Gozlerime inanamiyorum,bu hafta 1. Belli oldu,kutluyorum seni mefkurem
Kaptanlik yaradi sana
Hoşgeldin aramiza,hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı duygular yaşiyoruz,kendimize zulmetmek yerine bir yerden başlamak en güzeli. Senin de başla bir yerden gerisi gelir inşallah. Allah yardımcın olsun.
İyi düşün iyi olsun canim. İnşallah sonuçlarin çok ğüzel çikacak.
Nasil yapiyorsun 5 mil,ben 1 ni bile zor yapiyorum. Maşallah sana
Acilen o gazdan ben de istiyorumBilmiyorum gaza geliyorum sanırım
attim kuzum at bağada video enerji olarmıkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?