Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta ben de iddalı geliyorum diyosun yaniiiii :))
Tavuğun yanında salatada olabilirmiş cnm

Yarın benim için 1 mil leslie yaparmısın

Niye biğenmedinnn
Yani 2 sefer 1 mil
1 kezde 5k mı
Evet. 1 mil olanların temposu yüksek, grupla beraber yapıyo sıkmıyo o yüzden. 5k olan da şaşırtmacalı önce düşük sonra hafif koşulu. Bugün lastikle kol hareketi olanı yaptım gerçi ilk kez, kollarımı yordu az

Bende bi ara yapmıştım onu
Benim omuz çok zorlamaya gelmiyor o yüzden sevmedim
Ama 5k yı denemedim hiç

Duraklama dönemi yaşadın mı peki kilo verirken
Biz duraklama dönemini bazen yanlış algılıyoruz
Eğer 2-3 hafta sıfır kaçamak ve spor yaptığımız halde veremiyosak o duraklamadır
O zaman vücudu şaşırtmak gerekir

Ama kaçamak yapıp spor yapmıyosak o bizim hatamız duraklama olmaz :)

alıyoruz arda izmir tulum peyniri güzel oluyor peynirin her türlüsüne bayılırım zaten kahvaltıda çok seviyorum tüm yemeklere de tercih ederim yaniii

Vayyy Vayyy gizli gizli pro planları yapıyon demek
yok kahvaltıda ince bir esmer lavaş yedim gün içinde de 3 hurma ve bir avuç fındık sonracığıma 2 karede çukulata yoğurt akşam saat 6 önceside iki baget bir kase yoğurt benim için başarılı bir gündü iyiydi iyi

Yok öyle değil yani bi 15 20 kilo verince bi duraklama olur ya normalde onun için dedim. O yüzden sordum 

Market uzak değilse gidip alma imkanın yokmu canım.

Biri Bergama tulumu mu didi o ne güzel bir peynirdir yahu peynircilerde nadiren oluyor zincir marketlerde taklitleri var hiç bir işe yaramaz

Sorma kuzu nasıl farklı tadı.
Valla biz baya imitasyon yiyomusuz. .

Vaayy hergaf bacı. Budur diyosun yani...

68 dk olan videoyu bi kere yaptım beğenmedim ben mix yapıyorum.2 tane 15 dklık + 43 dklık 5K fat burning videosu var onu yapıyorum genelde :)

Vuhuuuu. .

Ayy fridacim ne güzel beslenmissin maşallah. .

bulursun sen biii yollunu geçen gece bar maceralarını okudum olaylar olaylaar eee gidecen mi bi daha

Kız atsana telini simiye :)

Afiyet olsun bulgurcu güzeli :)

iyi akşamlarrrrrr

benim hala dün akşam ucundan göründü ama bugün bekledim gelmedi. sanırım yarın gelironun dışında haftaya çok hızlı başladım. bugün nasıl geçti anlamadım. çok yoruldum bir de tabi halamın gerginliği

mutfaktan yeni çıktım. yarın için yemek hazırladım öğlene. hazır olunca iyi oluyor. kızlar bu hafta halam gelsin gitsin de artık öğlen yemeklerimi de düzgün ayarlayacağım. herşeyi öğlen yiyemiyorum. götürmeyince de dışardan hazır şeyler yiyorum. bu sefer de sağlıklı beslenemiyorum kilo oluyor. ama yakında bir yer var menüleri var. ev yemekleri de yapıyor. ızgara da. oradan düzenli yiyeceğim. hergün menüyü değiştiriyormuş. böyle daha iyi. fazlasını da dolaba koyarım. ertesi gün yerim. ayarlarım. kahvaltıdan da ekmeği simiti çıkartınca iyi olur. çok istersem küçük bir dilim siyez ekmeği yerim o kadar

He ya keşke babamın bakliyatçı dükkanı falan olsaymış ne güzel olurmuş habire kısır yapar yirdim

O zaman gelsin benden de menü

Sabah,
1 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin

Ara,
Mandalina
Kahve

Öğle,
3 köfte
1 yeşilsoğan
2 lokma ekmek

Ara,
1 cennet hurması
1 kaşık yoğurt

Akşam,
Pazı kavurması
1 kaşık yoğurt

Ara,
2 kaşık supangle

60 dk. Aerobik + plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…