Allahım duy hergafın sesini bize azim,gaz,hırs ne varsa yollaAcilen o gazdan ben de istiyorum
Bu hafta ben de iddalı geliyorum diyosun yaniiiii :))Selam hanimlar
İyisinizdir inşallah,dün yoğundum giremedim pek. Menümü yazayim gelmişken
Sabah 7.30
İki bardak su,ceviz
İki yumurta,zeytin,salatalik,bir bardak kefir
Ara,şekersiz çay,kahve,yeşilçay,ayva
Akşam 18.00
Tavuk ,iki lokma ekmek
Kombu çayi
Yatarken yoğurt kürü(biber,limon karişimi)
Su 1,5 litreyi geçiyor ama olçmüyorum
Spor
Niye biğenmedinnn68 dk olan videoyu bi kere yaptım beğenmedimben mix yapıyorum.2 tane 15 dklık + 43 dklık 5K fat burning videosu var onu yapıyorum genelde :)
Gaz yerine benzin virsem olurmuAcilen o gazdan ben de istiyorum
Evet. 1 mil olanların temposu yüksek, grupla beraber yapıyo sıkmıyo o yüzden. 5k olan da şaşırtmacalı önce düşük sonra hafif koşulu. Bugün lastikle kol hareketi olanı yaptım gerçi ilk kez, kollarımı yordu azNiye biğenmedinnn
Yani 2 sefer 1 mil
1 kezde 5k mı
Duraklama dönemi yaşadın mı peki kilo verirkenAynı bende öyle olmuştum 103-97-92-88-84 vücut direne direne beni mahvetti
Bende bi ara yapmıştım onuEvet. 1 mil olanların temposu yüksek, grupla beraber yapıyo sıkmıyo o yüzden. 5k olan da şaşırtmacalı önce düşük sonra hafif koşulu. Bugün lastikle kol hareketi olanı yaptım gerçi ilk kez, kollarımı yordu az
Biz duraklama dönemini bazen yanlış algılıyoruzDuraklama dönemi yaşadın mı peki kilo verirken
hee yaa büyük risk birde bu eksiyi cumaya taşımak vaar adamın paartesi - 1.5 olcağına cuma olsun daha iyi modu gibi olduuTeşekkür ederim cnm
Inş.cuma tersine dönmez
alıyoruz arda izmir tulum peyniri güzel oluyor peynirin her türlüsüne bayılırım zaten kahvaltıda çok seviyorum tüm yemeklere de tercih ederim yaniiiAfiyet olsun.
Benim de akşam kahvaltı yapasım var hatta eşimin de. :) Buranin Bergama diye ilcesi var.oranın Tulum peyniri çok güzel. . Is nedeniyle Bergama ya gitti bugün günü birlik.. Arıyor çok güzel peynir aldım akşam kahvaltı yapalım :)
Maşallah. . 1 saatten fazla sürüyor 5 mile..
Walk walk walk :)
Ya hayır Ceyda sakin 100 olma..
Kimin dugunu var.?
Yaşasın .. demek yemeğini taşımaya başladın çok iyi. .
Gelsin eksiler o vakit...
Dün güzeldi evet güzel geçti :)
yok kahvaltıda ince bir esmer lavaş yedim gün içinde de 3 hurma ve bir avuç fındık sonracığıma 2 karede çukulata yoğurt akşam saat 6 önceside iki baget bir kase yoğurt benim için başarılı bir gündü iyiydi iyiVayyy Vayyy gizli gizli pro planları yapıyon demek
Kuflenmesin diye yedim normalde alali 10 gun oldu da bitti zaten artik ekmek yokGüzel görünüyor cnm bak bide yapamıyorum diyodun daha ne olsun
Sadece sabah ekmeği 2 dil.olsa sanki daha iyi olur
bulursun sen biii yollununası göndereyim kız
dumanla mı
bulursun sen biii yollunugeçen gece bar maceralarını okudum olaylar olaylaar eee gidecen mi bi daha
Yok öyle değil yani bi 15 20 kilo verince bi duraklama olur ya normalde onun için dedim. O yüzden sordumBiz duraklama dönemini bazen yanlış algılıyoruz
Eğer 2-3 hafta sıfır kaçamak ve spor yaptığımız halde veremiyosak o duraklamadır
O zaman vücudu şaşırtmak gerekir
Ama kaçamak yapıp spor yapmıyosak o bizim hatamız duraklama olmaz :)
Kendime çok kızdım yaaa
Bakkalda dereotu maydonoz ıspanak almıştım
Tezgahta unutup arabaya koymamışım
Kasada da çok torba olunca fark etmemişim
Güya ıspanak çor.yapacaktım
Bu arada bide maş fasülyesi aldım
O da diyyette çok faydalı bi ürün pro oranıda yüksek
Ayrıca gluten içermediği için şişkinlikte yapmıyor aynı kineo gibi
Biri Bergama tulumu mu didi o ne güzel bir peynirdir yahu peynircilerde nadiren oluyor zincir marketlerde taklitleri var hiç bir işe yaramaz
Selam hanimlar
İyisinizdir inşallah,dün yoğundum giremedim pek. Menümü yazayim gelmişken
Sabah 7.30
İki bardak su,ceviz
İki yumurta,zeytin,salatalik,bir bardak kefir
Ara,şekersiz çay,kahve,yeşilçay,ayva
Akşam 18.00
Tavuk ,iki lokma ekmek
Kombu çayi
Yatarken yoğurt kürü(biber,limon karişimi)
Su 1,5 litreyi geçiyor ama olçmüyorum
Spor
68 dk olan videoyu bi kere yaptım beğenmedimben mix yapıyorum.2 tane 15 dklık + 43 dklık 5K fat burning videosu var onu yapıyorum genelde :)
yok kahvaltıda ince bir esmer lavaş yedim gün içinde de 3 hurma ve bir avuç fındık sonracığıma 2 karede çukulata yoğurt akşam saat 6 önceside iki baget bir kase yoğurt benim için başarılı bir gündü iyiydi iyi
bulursun sen biii yollunugeçen gece bar maceralarını okudum olaylar olaylaar eee gidecen mi bi daha
Bi menü de ben koyayım şuracığa
Kahvaltı 11.30
2 yumurta
Bi domates
8 zeytin
4 tam ceviz
Beyaz peynir
iki kaşık kısır
Marul
Akşam 19.30
Bi tabak ciğer sote
7-8 yk bulgur pilavı
Salata
Ayran
2.5 lt su
5 mil leslie uyh yoruldum
He ya keşke babamın bakliyatçı dükkanı falan olsaymış ne güzel olurmuş habire kısır yapar yirdimMarket uzak değilse gidip alma imkanın yokmu canım.
Sorma kuzu nasıl farklı tadı.
Valla biz baya imitasyon yiyomusuz. .
Vaayy hergaf bacı. Budur diyosun yani...
Vuhuuuu. .
Ayy fridacim ne güzel beslenmissin maşallah. .
Kız atsana telini simiye :)
Afiyet olsun bulgurcu güzeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?