selam kızlar bugün kızımın iki tane dişi çıktı çok sevindim ayllardır hergün bakıyordum dişmi çıktımı çıkacakmı derken kaydirigubbakcemile2
meğersem kızımın huysuzluklarından bahsediyordum size hepsi diştenmiş demek ama her dişte bunları yaşayacaksam yandım ben 1.5 aydır oda mahvoldu bende
yarın hesap günü bakalım ben artı kaçım adet dönemi diyeceğim ama gezmelere gittiğimi hiç söylemeyeceğim ama aylardır sıkılmıştım evde bu haftada denk geldi hergün bir yere gittim
Günaydın hanımlar...opuyorumnanaktan kilo mu söyleyip kaçıyorum yine çok yoğun işlerim boshayallersmile 98'im çitol'cüm.
bu arada geçmişi pek okuyamadım da dilencii bacım sen malatyalı mısın yaa anaaaam bende malatyalıyım neresinden yaa ? olumunekankayizsmile
Günaydın hanımlar...opuyorumnanaktan kilo mu söyleyip kaçıyorum yine çok yoğun işlerim boshayallersmile 98'im çitol'cüm.
bu arada geçmişi pek okuyamadım da dilencii bacım sen malatyalı mısın yaa anaaaam bende malatyalıyım neresinden yaa ? olumunekankayizsmile
özelden canım benim.. tabi sen kaçıp durduğun için bilmiyorsun.. :ecrin_bebek:
Listede göreceğiz artıkın.. Sana mesaj gönderdim bi bakıversene.. ama gönderebildim mi onu tam bilmiyorum.. Özel mesaj almıyor dedi senin için.. Snra gönderdim sanırım.. neyse sen bi bak haber et!
Günaydın opuyorumnanaktan noldu şekerim kaç geldin bakiiim? olumunekankayizsmile
hayırlı olsun dişleriniz
günaydınlar herkeze bu gün nasılsınız bakem ben yanıyorum cayır cayır ender abimizin sarımsak çayını yaptım, içtim aç karnına çok acı seven biriyim ama acıyı yerim hiç içmemiştim bir görseniz nasıl acı oldu sanki içimde yangınlar var kaydirigubbakcemile2
yena lise mezunuyum ben
üni. yi yarım bıraktım gıda züerine süt bölümü okuyodum
derin keşke bir doktora götürseydin
düş çıkarma zamanını hafif atlatıcak önemler verirdi sende rahat ederdin
o yawruda bu kadar sıkıntı çekmezdi ...
ben tartıldım ;
sonuç:
dipteyim
sondayım
depresyondayım
günaydın kızlarrr ben döneceğim inşallah bu hafta kiloları burdan yazmayacakmışız ay hepiniz çok iyi gidiyorsunuz darısı başıma ben misafir hasta derken hiç dikkat edemedim(
üzme canını tatlım bak misafirler de gitmiş bu iki hafta 2.5 kg gönderirsin sen en az hadi bakalımyerimsenibengünaydın kızlarrr ben döneceğim inşallah bu hafta kiloları burdan yazmayacakmışız ay hepiniz çok iyi gidiyorsunuz darısı başıma ben misafir hasta derken hiç dikkat edemedim(
Günaydın,millet
Kilomu görünce şaşırdım,üzüldüm ama pes etmek yok..Kullandığım ilaç geciken ama sonunda olan regl'dir buna sebeb..
Çünkü hakikaten iyi beslendim en dengelisinden...Sadece çarşamba günü kaçırdım...
beni de alın beni deeeee!
Canım,bende saçma bir 2 yıllıktan mezunum..Beğenmediğim bölüm sayesinde 10 küsur yıl çalıştım o ayrıda..
Hadi girelim tekrar sınava..elelele tutuşur zıplaya zıplaya gideriz..:roflol::roflol:
yena lise mezunuyum ben
üni. yi yarım bıraktım gıda züerine süt bölümü okuyodum
derin keşke bir doktora götürseydin
düş çıkarma zamanını hafif atlatıcak önemler verirdi sende rahat ederdin
o yawruda bu kadar sıkıntı çekmezdi ...
ben tartıldım ;
sonuç:
dipteyim
sondayım
depresyondayım
yenam sen bu dönemde pek takma canım ya eğer ilacın öyle özelliği varsa. lapayı yapsan baya gidecekti demekki baksana su tutmuştur vücudun.
grubun adı 90 üstü dğeil mehter takımı olcak kızlar :)) iki ileriiii birr geriiiiiisempatiksalakcinni ama ne de olsa ileri gidiyoruz di miyerimseniben
bu sene ös ye gircektimde
kitap bile almıştım çalışmak için
adam depresyona girdi
avukat olup beni mi boşucan diye
onunda kafa kırık az
vazgeçtim bende
ama ilerde kızımla girmeyi düşünüyorumD:
belki aynı üniye gideriz ana kız
ay süpermiş eşin yaa seni kaybetmekten daha iyi ortamlara girmenden korkmuş bence :))) kızın için de sabır diliyorum-tatlicadiarzu- anneyle aynı anda okumak mıkafamçokkarıştı allahııımmm tek tek masaları dolaşırdı benimki "yavriiieemm sigaaaara içmeyin fındık fıstık alın o parayla vitamin olsun yavriiiemm":roflol:bu sene ös ye gircektimde
kitap bile almıştım çalışmak için
adam depresyona girdi
avukat olup beni mi boşucan diye
onunda kafa kırık az
vazgeçtim bende
ama ilerde kızımla girmeyi düşünüyorumD:
belki aynı üniye gideriz ana kız
Evett lapayı yapsaydım kesin giderdi,çünkü acaip ödem atıyo..Dün nesfit dışında bişey yememe rağmen feci şişim...
Neyse dalga geçtiğin içinde seni esefle kınıyorum ..alsanaalsanasmile
Ben bi dal olup geleyimde gününü göstereyim sana...:roflol::roflol:
canım sağol beni çok iyi tanımışsın bu ince düşüncelerim yüzünden zaten kv ile anlaşamıyorum çok ince düşünüyorum oda aksine bu sefer kendimi üzüyorum burda isem cevap yazmadan çıkmak ayıbıma gidiyor çok iyi anlamışsın düşüncelerimi baravoaa atlamışım ben onu:) yok yok iyi yaptın:))
ay anlatırsın bize de. fotolar olur mu ki ya ben seviyorum onlara bakmayıboshayallersmile
canım yat yat. sen çok naziksin sana akşam yazmıycam artık ki "cevap vermeden gitmiyim ayıp olur" diye düşünüyorsun uykundan etmiş oluyorum seni:)))
birileri illa gelsin diye bişey de yok iki kaynatırsınız artık nolcak. ay ben buğdayı çok severim de. malatya da zamanı geldi mi sokaklarda kazanlar kaynatılır kişileri tanımasan bile oradan geçerken istersen bi avuç verirler leblebi gibi yiye gidilir ah bee.. boshayallersmile ben de ondan taktım herhalde yap yap diye:roflol:
iyi geceler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?