Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun dişleriniz

günaydınlar herkeze bu gün nasılsınız bakem ben yanıyorum cayır cayır ender abimizin sarımsak çayını yaptım, içtim aç karnına çok acı seven biriyim ama acıyı yerim hiç içmemiştim bir görseniz nasıl acı oldu sanki içimde yangınlar var kaydirigubbakcemile2

özelden canım benim.. tabi sen kaçıp durduğun için bilmiyorsun.. :ecrin_bebek:

tatlım kilo bildirimlerini heycanlı olsun diye citole özelden yazıyoruz artık msj atmıştı hepimize sen okumadınmı,bu arada hemşo sayılırız yakınız bende elbistanlıyımkaydirigubbakcemile2

özelden canım benim.. tabi sen kaçıp durduğun için bilmiyorsun.. :ecrin_bebek:

Günaydın opuyorumnanaktan noldu şekerim kaç geldin bakiiim? olumunekankayizsmile
Listede göreceğiz artıkın.. Sana mesaj gönderdim bi bakıversene.. ama gönderebildim mi onu tam bilmiyorum.. Özel mesaj almıyor dedi senin için.. Snra gönderdim sanırım.. neyse sen bi bak haber et!

günaydınlar....:lepi:

halleycıgım bu cayı ac karnına ıcmemelısın ne ac nede tok olmasın.
ben sabah kalkınca koca bır bardak ılık su içtim.
ardından kucuk bır parca bol maydanozlu omlet
az tel peynır....maydanoz
bır dılımde kendı yaptıgım galetelardan yedım.
kahvaltıdan kalktıgım bır saatı gectı.sımdı o cayımı içecegım..
aksamlarıda saat 6 dan sonra bırsey yemıyorum. o cayıda saat 10 gıbı içiyorum. tatlışım..
istersen sende böyle yap...sadece içerken bogazım yanıyor ama hemen gecıyor..
ben sımdılık memnunum..bakalım ileride neler olacak....sositososito sositososito

yena lise mezunuyum ben
üni. yi yarım bıraktım gıda züerine süt bölümü okuyodum

derin keşke bir doktora götürseydin
düş çıkarma zamanını hafif atlatıcak önemler verirdi sende rahat ederdin
o yawruda bu kadar sıkıntı çekmezdi ...

ben tartıldım ;
sonuç:
dipteyim
sondayım
depresyondayım

hadi canııımmmm:1shok: anne tarafım malatyalı. yazın da gitmeyi düşünüyorum. yeşilyurtluyuz biz ya da çırmıhtılıyık mı demeliyima.s

herkese günaydııına.s.

günaydın kızlarrr ben döneceğim inşallah bu hafta kiloları burdan yazmayacakmışız ay hepiniz çok iyi gidiyorsunuz darısı başıma ben misafir hasta derken hiç dikkat edemedim (

Günaydın,millet

Kilomu görünce şaşırdım,üzüldüm ama pes etmek yok..Kullandığım ilaç geciken ama sonunda olan regl'dir buna sebeb..

Çünkü hakikaten iyi beslendim en dengelisinden...Sadece çarşamba günü kaçırdım...

kızlar hastamızı gönderdik ama 2 hafta sonra geri gelecekler bu 2 hafta mümkün olduğunca çok dikkat edeceğim ya ben ne güzel başlamıştım kararlıydım azimliydim zaten hep böyle olur bişeyi çok isterim hazırlanırım mutlaka bir mani çıkar neyse sizler sayesinde tekrar aynı azmi yakalayacağım inşallah

Canım,bende saçma bir 2 yıllıktan mezunum..Beğenmediğim bölüm sayesinde 10 küsur yıl çalıştım o ayrıda..
Hadi girelim tekrar sınava..elelele tutuşur zıplaya zıplaya gideriz..:roflol::roflol:

günaydın kızlarrr ben döneceğim inşallah bu hafta kiloları burdan yazmayacakmışız ay hepiniz çok iyi gidiyorsunuz darısı başıma ben misafir hasta derken hiç dikkat edemedim (

misafirlerin gitmedimi daha..??

üzme canını tatlım bak misafirler de gitmiş bu iki hafta 2.5 kg gönderirsin sen en az hadi bakalımyerimseniben

yenam sen bu dönemde pek takma canım ya eğer ilacın öyle özelliği varsa. lapayı yapsan baya gidecekti demekki baksana su tutmuştur vücudun.

grubun adı 90 üstü dğeil mehter takımı olcak kızlar :)) iki ileriiii birr geriiiiiisempatiksalakcinni ama ne de olsa ileri gidiyoruz di miyerimseniben

beni de alın beni deeeee!

bu hafta salladın mı naptın geçen hafta iyiydin. sengözlerimebaksanab

bu sene ös ye gircektimde
kitap bile almıştım çalışmak için
adam depresyona girdi
avukat olup beni mi boşucan diye
onunda kafa kırık az
vazgeçtim bende
ama ilerde kızımla girmeyi düşünüyorumD:
belki aynı üniye gideriz ana kız

Evett lapayı yapsaydım kesin giderdi,çünkü acaip ödem atıyo..Dün nesfit dışında bişey yememe rağmen feci şişim...

Neyse dalga geçtiğin içinde seni esefle kınıyorum ..alsanaalsanasmile

Ben bi dal olup geleyimde gününü göstereyim sana...
:roflol::roflol:

liseden ne mezunuydun? say mı eşit ağırlık mı?

senin adam da yani pek bi kıskanç.. çok seviyo demek seni.. :asigim:

geliyo mu sonuçlar? ip ucu ver bakam biraz

ay süpermiş eşin yaa seni kaybetmekten daha iyi ortamlara girmenden korkmuş bence :))) kızın için de sabır diliyorum-tatlicadiarzu- anneyle aynı anda okumak mıkafamçokkarıştı allahııımmm tek tek masaları dolaşırdı benimki "yavriiieemm sigaaaara içmeyin fındık fıstık alın o parayla vitamin olsun yavriiiemm":roflol:

aşk olsuuuuunnnn ben kendime dedim onu. hani söyleyemiyoruz ya kg ları ipucu verdim durumumla ilgiliyerimseniben

canım sağol beni çok iyi tanımışsın bu ince düşüncelerim yüzünden zaten kv ile anlaşamıyorum çok ince düşünüyorum oda aksine bu sefer kendimi üzüyorum burda isem cevap yazmadan çıkmak ayıbıma gidiyor çok iyi anlamışsın düşüncelerimi baravo

canım senin için kaynatırım ne olacak gel aşkolsunŞeniz benim kv durmaz zaten yaptırır bana ilerki günlerde görürsünüz bak ben başıma geleceği biliyorum . ama çağırdığı zamanda orduyu topluyor halbuki 3 yada 5 kişi ilede olabilir . kızım huysuzluk ypamasa 50 kişi gelsin sorun değilde.bende bayılırım buğdaya çok severim hatta kv alıştım nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası yapar bayılırım çok sık yaparım.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…