Duraklama dönemi bizim adımız bir yildan uzun sürdüDuraklama dönemi yaşadın mı peki kilo verirken
Wc sorunu susuzluktan olmasın canım. Dikkat et suyunacumartesi günü mis gibi dalından taze kopmuş kırmızı incir almıştım. 1 tanesi neredeyse amasya elması kadar. wc sorunu var diye az önce 2 tane hüplettim.
yalnız ben bu aralar suyu çok azalttım. biraz dikkat etmem lazım.
Hadi ya neden o kadar uzunDuraklama dönemi bizim adımız bir yildan uzun sürdü
iyi akşamlarrrrrr
benim hala dün akşam ucundan göründü ama bugün bekledim gelmedi. sanırım yarın gelironun dışında haftaya çok hızlı başladım. bugün nasıl geçti anlamadım. çok yoruldum bir de tabi halamın gerginliği
mutfaktan yeni çıktım. yarın için yemek hazırladım öğlene. hazır olunca iyi oluyor. kızlar bu hafta halam gelsin gitsin de artık öğlen yemeklerimi de düzgün ayarlayacağım. herşeyi öğlen yiyemiyorum. götürmeyince de dışardan hazır şeyler yiyorum. bu sefer de sağlıklı beslenemiyorum kilo oluyor. ama yakında bir yer var menüleri var. ev yemekleri de yapıyor. ızgara da. oradan düzenli yiyeceğim. hergün menüyü değiştiriyormuş. böyle daha iyi. fazlasını da dolaba koyarım. ertesi gün yerim. ayarlarım. kahvaltıdan da ekmeği simiti çıkartınca iyi olur. çok istersem küçük bir dilim siyez ekmeği yerim o kadar
Dün canım tatlı bişeyler çekmişti. Kocem çalıştığı otelden çikolata getirmiş dolapta kuzu gibi yatıyo resmen. Ne kaa düşünceli bi koca hem zayıflamamı istiyo hem çikolata getiriyo
Her üç kiloda bir durakladı kilo vermem uzun süredir yüksek kilodaydim vücut vazgeçmek istemedi Karatay diyeti yapıyorum ben bazende bezginlik oldu ben diyeti deldim kiloda bir arada bir yukarı aynı kaldı toplamda iki yıl oldu başlayalı ilk dört ay 8 kilo verdim sonra aldım derken tekrar başladım vs vsHadi ya neden o kadar uzun
Metabolizman yavaş sanırım. Ondan çok duraklıyo demekki. Ama sekiz kilo vermişsin ne güzel :) devamı da gelir inşallahHer üç kiloda bir durakladı kilo vermem uzun süredir yüksek kilodaydim vücut vazgeçmek istemedi Karatay diyeti yapıyorum ben bazende bezginlik oldu ben diyeti deldim kiloda bir arada bir yukarı aynı kaldı toplamda iki yıl oldu başlayalı ilk dört ay 8 kilo verdim sonra aldım derken tekrar başladım vs vs
Uyudunuz mu kızlar
Valla onun yediği şeyleri ben yesem 150 olmuştum.
Yarın için yemek yaptim pişmesini bekliyorum . Bir yandan çamaşır katlıyorum ..
Bir yandan çukur'u izliyorum. ..
Beyler beyle.. :)
İyi geceleerIslerim bittiğine göre odama çekileyim ben de :))
Iyi geceler Allah rahatlik versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?