Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
y.o.l.c.u geçmiş olsun kızına tatlım

Bu sabah tartildım 100 gr artidayim bi anlam veremedim aynı şekilde devam ediyorum halbukı. Demek işi daha sıkı tutmam gerekiyor.
Kızlar bu arada önümde yulaf kepekli karışım var onu yiyiyorum kahvaltı niyetine Allahım bu nasıl bir tat boyle ögk hayvan yalını tatmadin ama sanırım onunla eşdeğer tübe tübe.
Eminönü'nden yarım kilo almıştım bari kurabiye falan yapayım.
Bugün dişçi randevum var dün aksam sarımsak yemistim unutup ins öğlene dek koku kalmaz yoksa çok ayıp olacak.

Geçmiş olsun şimdiden ağzına karanfil filan al sarımsak kokusu için dün akşam yemişsin geçer kalmaz bişey ...

Bendede epey yulaf var onları değerlendirsem iyi olucak yoğurt,bal,ceviz ve kuru üzümle güzel oluyor azda tarçın dene biii istersen

Geçmiş olsun canım bu günden -400 iyidir iyi ben korkumdan tartılamıyorumda

Yarın için yemek yaptim pişmesini bekliyorum . Bir yandan çamaşır katlıyorum ..
Bir yandan çukur'u izliyorum. ..
Beyleyken beyle.. :)
Çukura iyi diyorlar kaçıncı bölümdü neten izleyeyim mi ? Ne yemek yaptın bu güne benim pazar misafirimden yemeğim bugünde var bakalım yarına napcam hafif bişeyler yaparım üst üste yemek bayıyor

He ya keşke babamın bakliyatçı dükkanı falan olsaymış ne güzel olurmuş habire kısır yapar yirdim
Bulgur fiyat olarak en uygun gıdalardan da haftada 1 kereden fazla bulgur yemek eksiyi engeller herhalde bende kısırı yerken tutamıyorum kendimi şöyle nar ekşili oofffff ooofff

Yulafı nasıl yiyosunki tatlım
Içine kurumeyve kuruyemişle güzel olur

Bulgur fiyat olarak en uygun gıdalardan da haftada 1 kereden fazla bulgur yemek eksiyi engeller herhalde bende kısırı yerken tutamıyorum kendimi şöyle nar ekşili oofffff ooofff
Malipina geçen hafta her gün bulgur yiyerek baya güzel kilo verdi

Bu herkes için geçerli değil heralde
Bana hiç yaramaz

Yaaa 45 kg mi vermistin ne guzel. Sonra geri mi aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…