Geçmiş olsun şimdiden ağzına karanfil filan al sarımsak kokusu için dün akşam yemişsin geçer kalmaz bişey ...Gunaydin
y.o.l.c.u geçmiş olsun kızına tatlım
Bu sabah tartildım 100 gr artidayim bi anlam veremedim aynı şekilde devam ediyorum halbukı. Demek işi daha sıkı tutmam gerekiyor.
Kızlar bu arada önümde yulaf kepekli karışım var onu yiyiyorum kahvaltı niyetine Allahım bu nasıl bir tat boyleögk hayvan yalını tatmadin ama sanırım onunla eşdeğer tübe tübe.
Eminönü'nden yarım kilo almıştım bari kurabiye falan yapayım.
Bugün dişçi randevum var dün aksam sarımsak yemistim unutup ins öğlene dek koku kalmaz yoksa çok ayıp olacak.
Geçmiş olsun canım bu günden -400 iyidir iyi ben korkumdan tartılamıyorumdaIyi geceler kizlar
Bugun oglen biraz baktim foruma sonra baglanti problemi yasadim okuyamadim
Simdi gecmisi bitirdim anca
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar biraz daha iyiler ama zeynep yine 3 kere ateslenmis toparlicaklar insallah
Bende cuma gunu 99.5 tim bu sabah 99.1 ciktim simdilik -400 ama az olsun saglam olsun insallah ☺
Çukura iyi diyorlar kaçıncı bölümdü neten izleyeyim mi ? Ne yemek yaptın bu güne benim pazar misafirimden yemeğim bugünde var bakalım yarına napcam hafif bişeyler yaparım üst üste yemek bayıyorYarın için yemek yaptim pişmesini bekliyorum . Bir yandan çamaşır katlıyorum ..
Bir yandan çukur'u izliyorum. ..
Beyleyken beyle.. :)
Bulgur fiyat olarak en uygun gıdalardan da haftada 1 kereden fazla bulgur yemek eksiyi engeller herhalde bende kısırı yerken tutamıyorum kendimi şöyle nar ekşili oofffff ooofffHe ya keşke babamın bakliyatçı dükkanı falan olsaymış ne güzel olurmuş habire kısır yapar yirdim
Yulafı nasıl yiyosunki tatlımGunaydin
y.o.l.c.u geçmiş olsun kızına tatlım
Bu sabah tartildım 100 gr artidayim bi anlam veremedim aynı şekilde devam ediyorum halbukı. Demek işi daha sıkı tutmam gerekiyor.
Kızlar bu arada önümde yulaf kepekli karışım var onu yiyiyorum kahvaltı niyetine Allahım bu nasıl bir tat boyleögk hayvan yalını tatmadin ama sanırım onunla eşdeğer tübe tübe.
Eminönü'nden yarım kilo almıştım bari kurabiye falan yapayım.
Bugün dişçi randevum var dün aksam sarımsak yemistim unutup ins öğlene dek koku kalmaz yoksa çok ayıp olacak.
Malipina geçen hafta her gün bulgur yiyerek baya güzel kilo verdiBulgur fiyat olarak en uygun gıdalardan da haftada 1 kereden fazla bulgur yemek eksiyi engeller herhalde bende kısırı yerken tutamıyorum kendimi şöyle nar ekşili oofffff ooofff
Çok kötü değil cnm ama fazla tok tutmaz seniBende bu gün saçma sapan yedim
Kahvaltı yerine 1 dilim ekmekle 2 kaşık yoğurtlu kızartma yedim
Çok pis yirim bulguruYulafı nasıl yiyosunki tatlım
Içine kurumeyve kuruyemişle güzel olur
Malipina geçen hafta her gün bulgur yiyerek baya güzel kilo verdi
Bu herkes için geçerli değil heralde
Bana hiç yaramaz
Yaaa 45 kg mi vermistin ne guzel. Sonra geri mi aldinKız sen baya baya diyet yapıyon işte :))) daha ne olsun
ben 45 kilo verdiğim dönemde duraklama oldu diyemem
113.5 dan 68 e düşmüştüm
Ilk 6 ay sıfır kaçamakla gittiğim için 34 kilo vermiştim
Sonraki 10 kiloyu kaçamaklı olduğu için vermem 6 ay sürdü
Senin kriterlerine göre güzel olmuş cnm :)
Bana göre bulgur fazla :))
Parasını ödemediydim cnm
Torbaya koyup tezgahta unutmuşum
Alışveriş arabasına koymamışım
Kasada bisürü torba olunca onların yokluğunu fark etmedim
Anca arabayla gidebilirim
Evde araba olmazsa sıkıntı
Hadi artık fulyacım
Bak herkes daha iyi olmaya başladı
Sende katıl :))
valla o spora 2 kş supangle yok olmuştur zaten :))
Geriside her zamanki gibi güzel canom
Ne yazıkki emek vermeden başarı olmuyor
Insanın kendine değer verip önem göstermesi Ne güzel
Ben uyumuşum :))
Pzrtesi için hiç de az değil cnm
Senden de güzel eksiler gelecek demekki bu hafta
Maşallah sende çok güzel ilerlemişin cnm
Hedefin kaçtı
önceki 2-3 güne göre bugün daha iyi olmuş cnm
Hepsini olmasada çoğunu aldım malesefYaaa 45 kg mi vermistin ne guzel. Sonra geri mi aldin
Tebriklik bişey yokki canısı
Bende verdim 2010 da 25 kg civari sonra kac katini aldim. 58 kgyu gormustumTebriklik bişey yokki canısı
marifet korumakda
Bende onu yapamadım
Olsun sonuçta onu verecek azmin olmuş.Gene olur ben inanıyorumTebriklik bişey yokki canısı
marifet korumakda
Bende onu yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?