Benim artık felsefem geçmişe takılmamak cnmBende verdim 2010 da 25 kg civari sonra kac katini aldim. 58 kgyu gormustum
Bende kendimi öyle teselli ediyorumOlsun sonuçta onu verecek azmin olmuş.Gene olur ben inanıyorum
afiyet olsun ben de yapıyom şimciBende 1 saat önce kürümü yedim şimdi kahvaltımı edem
görümcemin yenacım
6 ay içinde hızlandırılmış evlilik paketi gibi oldular.
yanlış bir evlilik olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı olur umarım
Çukura iyi diyorlar kaçıncı bölümdü neten izleyeyim mi ? Ne yemek yaptın bu güne benim pazar misafirimden yemeğim bugünde var bakalım yarına napcam hafif bişeyler yaparım üst üste yemek bayıyor
Tebriklik bişey yokki canısı
marifet korumakda
Bende onu yapamadım
Bende aksamdan suya kabuklu tarcin koydum. Sabah beri o suyu bitirdim
Bu hafta artı görüyorumÇok kötü değil cnm ama fazla tok tutmaz seni
Günün geri kalanını güzel geçir
Bak 3 günümüz kaldı
Geç yetmişsin kürünüBende 1 saat önce kürümü yedim şimdi kahvaltımı edem
Zencefil sevmiyorummmVaaaay bu ne hız..
Aklıma başka şeyler geldi birden..
Allah mesut etsin..
Ben beğendim. O çocuk 1 número zaten.
Tarık Akana benzetiyorum gözlerini ..
Dolma yaptım. Dolapta 2 haftalik biberler vardı.. bozulmayan biber uretmisler. :)
Onları doldurdum. Rahatım yani, seviyorlar da e daha noolsun..
Korumayı beceremedik hiç canım.
Ins bu sefer miladimiz olur veririz ve almayiz artık. ...
Spor hocam taze zencefil bir dilim ve cubuk tarcin öneriyor şiddetle.
O şekil de dene istersen. .
benim önce bilinç altımı düzenlemem lazımKorumayı beceremedik hiç canım.
Ins bu sefer miladimiz olur veririz ve almayiz artı
Bu hafta artı görüyorum
Güzelim 3 günde istenirse Ne eksiler gelirGeç yetmişsin kürünü
Bende düşünüyorum şimdi ne yesem diye
Akşamdan kalan şehriye pilavı var onu salatamı yapsam yoksa aksamalı yapsam bilemedim.aksam yemeğim hazır değil. Akşamdan kalan yahniyi patatesin üzerine döküp firinlasam diyorum . Pilavıda salataya cevireyim. Biraz mucver yapasim var. Insallah beyenirler
Geçmiş olsun bitki çaylarını ihmal etme cnmSlm kizlar
Bugun oruc tutmadim acayip geniz akintim var kulaklarimda biraz aciyo otit oldum galiba ya da olacam toparlanana kadar azicik ara veririm artik ☺
Geçmiş olsun canımSlm kizlar
Bugun oruc tutmadim acayip geniz akintim var kulaklarimda biraz aciyo otit oldum galiba ya da olacam toparlanana kadar azicik ara veririm artik ☺
Bugün inş.bende spor yapıcamBankamatiğe normal tempoyla gidip gelmek tam 55 dk sürdü bi de 3 mil leslie yaparım tamamdır bu iş
Bende hafta da 4 gün yapicam instada bi bayani takip ediyorum kg verirken bir ara aldi tekrar simdi sıkı basladi bende uygulicam :) tabi ben ona yetisemem gunde 19000 adim atmis :/ ben evde nereye gidemmmBugün inş.bende spor yapıcam
Başlangıçta haftada 3 gün bile yapsam yeter :))
Bende bu aralar bi yere gidesim yok sirf o sebepleYan tarafta oturan görümcem kahvaltıya çağırmıştı
Işimi riske sokmak istemedim
Evden tabağımı hazırladım oraya götürdüm :))
bence de yeter sonra arttırırsın ister istemez süreyi :)Bugün inş.bende spor yapıcam
Başlangıçta haftada 3 gün bile yapsam yeter :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?