Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende hafta da 4 gün yapicam instada bi bayani takip ediyorum kg verirken bir ara aldi tekrar simdi sıkı basladi bende uygulicam :) tabi ben ona yetisemem gunde 19000 adim atmis :/ ben evde nereye gidemmm
Bide insanın devamlı yapabileceği bi düzen kurması lazım cnm
Sürekli 2-3 saat spor yapamıyacağımıza göre
Az olsun ama sürekli olsun

@Jade21 sen neler yapıyorsun .?
sizi takipteyim canım öyle .... böyle ..dikkat ediyorum ama tam veremiyorum aşkım kendimi. tahlilimde d vitamini çok düşük ..çıktı.birde kanda pıhtılaşma çıktı ..diğer tahlil sonuçları perşembe günü alıcam. onlarda ne çıkıcak bakalım buraya çok verimli olamıyorum şuanda ama sürekli takipteyim okuyorum sizleri kızlar bu arada menümü paylaşsam nekadar fayda sağlar ki..şudurumda. . anlıyacağın yenacım ben gidiciyim tahtalı köye.

@Jade21 sen neler yapıyorsun .?
başka ne yapıyorum evde okafar içime kapandımki kendime bakmayı bıraktım normalde giyim kuşam süs püs severim ayarınca kararınca şimdi kendimi iyi hissetmediğim için kafam yağ içinde girip yıkanmıyorum aşkım anca evde iş yemek uzanıyorum çamaşır ütü tekrar uzanıyorum her otuduğumda tada mola verdiğimde hemen topiğe giriyorum canım sabah adam diyorki senin baya bir sinirlerin bozulmuş diyor dün biraz çıkıştım da ona. şu tahlillerin çıksın neyse tedavisi verilsin seni bir şehir dışına götüreyim diyor. moralin düzelsin diyor bakalım .nasip kısmet canım

Jade bak kızıcam kuzumm saçma saçma konuşma
Allah dermansız dert vermesin
Bunlar nedirki çoğu kişide var günümüzde

Aaa neler söylüyorsun öyle. Allah korusun..
Hemen bu ne umutsuzluk böyle. Daha net bir durum yok. D vitamini ve B12 bende de eksik 3 aydır ilaç kullanıyorum. .
Pıhtılaşma için kan sulandirici ilaçlar var..

Kendini Salman çok kötü .. moral çok önemli. Diyeceksinki kendim için cocuklarim için iyi olacağım güçlü olacağım. .
Anneler ve kadınlar her daim güçlü olmak zorun da anlaştıkmı canım. ..

Akşam saati arıtıcı nın filtrelerini değiştirmeye geldiler mutfağa giremiyorum

Doğru söylüyorsun canım dikkat etmek lazım
Kabak yemeğini yemezler. Mucveride kendi damak zevkimden ziyade kp in damak zevkine göre yapmak zorundayım

Yan tarafta oturan görümcem kahvaltıya çağırmıştı
Işimi riske sokmak istemedim
Evden tabağımı hazırladım oraya götürdüm :))
Akıllıca
Bende hafta da 4 gün yapicam instada bi bayani takip ediyorum kg verirken bir ara aldi tekrar simdi sıkı basladi bende uygulicam :) tabi ben ona yetisemem gunde 19000 adim atmis :/ ben evde nereye gidemmm
Nasıl atmış o kadar adımı

Canım nasıl saldın o kadar kendini
Hemen toparlanman lazım. Moralini neyin düzeleceğine inanıyorsan onu yap ama biran önce toparlan

Allh korusun delideme öyle.Paylaş menünü nolcak.yazınca daha iyi yediklerini görmüş olursun ona göre bi dahakine daha dikkatli olursun.Boşuna diyetisyenler demiyo gün içinde yediklerinizi yazın ona göre neyin iyi neyin kötü olduğunun farkına varırsınız diye :) yaz sen yaz

uyyyyy benim canlarımm Allahım hepinizden razı olsun YENA Mefkurem dafi malipina Amine Busra baharnaz
Bonus @ daha nice burada aklımda tutamadığım dostlarım çok teşekkür ederim hepinize vallahi şimdi yazım bittikten sonra kalkıyorum güzelce bir banyo yapıcam birazda hafif makyaj biraz kendime geleyim sıkı durun kızlar ben geliyorumm

kızlar ram banyoya giricem eşim geldi ne duruyorsun kapıda ddm hadi gel biraz yürüyelim dd yok ddm ben banyo yapıcam biraz süslencem ddm kendime geleyim ddm ohh Bee dd hAA şöyle dd adam da haklı suratıımdan düşen bin parça iy ozaman ben ekmek alıp geleyim dd ama yokkkk umduğunu şimdi bulamaz kızlar çocuklar hepsi ayakta

Menüyü paylaşak

Sabah incir kürü

Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurtlu kızartma
1 trabzon hurması
1 yerli muz
1 bardak limonlu su

Öğle
Yumurtalı ,cevizli, peynirli salata
1 kupa yeşil çay

Akşam
1 kemik et
Birkaç kaşık şehriyeli salata
1 birkaç mücver
Yoğurt
Birkaç üzüm
1 fincan kahve

Selam güzel hanimlar,nasil gidiyor kilo verme maceraniz
Önce hatalarimi itiraf edeyim,dun günü güzel kapattigimi düşünürken gece olanlar oldu. Dun erken yattim gece de uyandim tabii. Uykudan kalkinca içimden baş edilemez yeme canavarı çikiyor,nedenini hep merak etmişimdir. Az da uysam çok da uyusam uyandiğimda hep yeme isteği oluşuyor.
Neyse uzatmayim,bir çeyrek simit ve yarim paket mısır patlaği yedim gece gece.
Bugün dengeledim, gece sapitmasam tabii
Menüm
Sabah 7.30
İki bardak su,ceviz,iki yumurta,zeytin,peynir,maydanoz,kefir
Ara,su,çay,kahve,yeşil çay
Akşam.18.30
Balik,
haşlama brokoli ve karnabahar
Su 1,5 litre 2 yapmaya çalisirim
Spor 40 dk yürüyüş gecenin cezası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…