Yan tarafta oturan görümcem kahvaltıya çağırmıştı
Işimi riske sokmak istemedim
Evden tabağımı hazırladım oraya götürdüm :))
Bide insanın devamlı yapabileceği bi düzen kurması lazım cnmBende hafta da 4 gün yapicam instada bi bayani takip ediyorum kg verirken bir ara aldi tekrar simdi sıkı basladi bende uygulicam :) tabi ben ona yetisemem gunde 19000 adim atmis :/ ben evde nereye gidemmm
Aynen oyle ama şuan 15 dk bile beni felaket yordu iyi ter attım :)Bide insanın devamlı yapabileceği bi düzen kurması lazım cnm
Sürekli 2-3 saat spor yapamıyacağımıza göre
Az olsun ama sürekli olsun
sizi takipteyim canım@Jade21 sen neler yapıyorsun .?
sen iyisindir inşallah yenacım iyi ol inşallah canım Allah iyilik sağlık versin@Jade21 sen neler yapıyorsun .?
başka ne yapıyorum evde okafar içime kapandımki kendime bakmayı bıraktım normalde giyim kuşam süs püs severim ayarınca kararınca şimdi kendimi iyi hissetmediğim için kafam yağ içinde girip yıkanmıyorum aşkım anca evde iş yemek uzanıyorum çamaşır ütü tekrar uzanıyorum her otuduğumda tada mola verdiğimde hemen topiğe giriyorum canım sabah adam diyorki senin baya bir sinirlerin bozulmuş diyor dün biraz çıkıştım da ona. şu tahlillerin çıksın neyse tedavisi verilsin seni bir şehir dışına götüreyim diyor. moralin düzelsin diyor bakalım .nasip kısmet canım@Jade21 sen neler yapıyorsun .?
Jade bak kızıcam kuzumm saçma saçma konuşmasizi takipteyim canımöyle .... böyle ..dikkat ediyorum ama tam veremiyorum aşkım kendimi. tahlilimde d vitamini çok düşük ..çıktı.birde kanda pıhtılaşma çıktı ..diğer tahlil sonuçları perşembe günü alıcam. onlarda ne çıkıcak bakalım buraya çok verimli olamıyorum şuanda ama sürekli takipteyim okuyorum sizleri kızlar bu arada menümü paylaşsam nekadar fayda sağlar ki..şudurumda. . anlıyacağın yenacım ben gidiciyim tahtalı köye.
sizi takipteyim canımöyle .... böyle ..dikkat ediyorum ama tam veremiyorum aşkım kendimi. tahlilimde d vitamini çok düşük ..çıktı.birde kanda pıhtılaşma çıktı ..diğer tahlil sonuçları perşembe günü alıcam. onlarda ne çıkıcak bakalım buraya çok verimli olamıyorum şuanda ama sürekli takipteyim okuyorum sizleri kızlar bu arada menümü paylaşsam nekadar fayda sağlar ki..şudurumda. . anlıyacağın yenacım ben gidiciyim tahtalı köye.
Doğru söylüyorsun canım dikkat etmek lazımbenim önce bilinç altımı düzenlemem lazım
Ne kadar lafda desemde kendime güvenmiyorum
Boğazım bi açıldımı tutamıyorum
Ben çok yiyorum psikolojisinden kurtulmam lazım
Öyle dedikçe hep normaldan çok yiyorum
Güzelim 3 günde istenirse Ne eksiler gelir
Mücveri fırında yapabilirsin
Yada kabak yemeği yap yoğurtla ye
AkıllıcaYan tarafta oturan görümcem kahvaltıya çağırmıştı
Işimi riske sokmak istemedim
Evden tabağımı hazırladım oraya götürdüm :))
Nasıl atmış o kadar adımıBende hafta da 4 gün yapicam instada bi bayani takip ediyorum kg verirken bir ara aldi tekrar simdi sıkı basladi bende uygulicam :) tabi ben ona yetisemem gunde 19000 adim atmis :/ ben evde nereye gidemmm
Canım nasıl saldın o kadar kendinibaşka ne yapıyorum evde okafar içime kapandımki kendime bakmayı bıraktım normalde giyim kuşam süs püs severim ayarınca kararınca şimdi kendimi iyi hissetmediğim için kafam yağ içinde girip yıkanmıyorum aşkım anca evde iş yemek uzanıyorum çamaşır ütü tekrar uzanıyorum her otuduğumda tada mola verdiğimde hemen topiğe giriyorum canım sabah adam diyorki senin baya bir sinirlerin bozulmuş diyor dün biraz çıkıştım da ona. şu tahlillerin çıksın neyse tedavisi verilsin seni bir şehir dışına götüreyim diyor. moralin düzelsin diyor bakalım .nasip kısmet canım
Allh korusun delisizi takipteyim canımöyle .... böyle ..dikkat ediyorum ama tam veremiyorum aşkım kendimi. tahlilimde d vitamini çok düşük ..çıktı.birde kanda pıhtılaşma çıktı ..diğer tahlil sonuçları perşembe günü alıcam. onlarda ne çıkıcak bakalım buraya çok verimli olamıyorum şuanda ama sürekli takipteyim okuyorum sizleri kızlar bu arada menümü paylaşsam nekadar fayda sağlar ki..şudurumda. . anlıyacağın yenacım ben gidiciyim tahtalı köye.
uyyyyy benim canlarımm Allahım hepinizden razı olsunYENA Mefkurem dafi malipina Amine Busra baharnaz
Bonus @ daha nice burada aklımda tutamadığım dostlarım çok teşekkür ederim hepinize vallahi şimdi yazım bittikten sonra kalkıyorum güzelce bir banyo yapıcam birazda hafif makyaj biraz kendime geleyim sıkı durun kızlar ben geliyorumm
Ha şöyleeeuyyyyy benim canlarımm Allahım hepinizden razı olsunYENA Mefkurem dafi malipina Amine Busra baharnaz
Bonus @ daha nice burada aklımda tutamadığım dostlarım çok teşekkür ederim hepinize vallahi şimdi yazım bittikten sonra kalkıyorum güzelce bir banyo yapıcam birazda hafif makyaj biraz kendime geleyim sıkı durun kızlar ben geliyorumm
kızlar ram banyoya giricem eşim geldi ne duruyorsun kapıda ddm hadi gel biraz yürüyelim dd yok ddm ben banyo yapıcam biraz süslencem ddm kendime geleyim ddm ohh Bee dd hAA şöyle dd adam da haklı suratıımdan düşen bin parça iy ozaman ben ekmek alıp geleyim dd ama yokkkk umduğunu şimdi bulamaz kızlarçocuklar hepsi ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?