- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
sayılmıyormu ?????. bilmiyorumki. ..yapıcı bişey yok canım gitti artık mideyePeynirde kacamaktan sayiliyormu :d annemlerdeyken istemsizce dolaba gidip iki uc dilim atardim agzima. Simdi burda o peynirden yok ondan az yiyorum
Kuzum takımı alalı daha 1 hafta olmadı :)))geçmiş olsun canımMefkurem kendine dikkat canım yorma bu kadar kendini bence takımı devret bir süre istersen yinede sen bilin canooo
Onun porsiyonları hep az zaten tatlımEvet @YENA senden bi cevap bekliyoz bi dolmayla doydun mu
Başka bişey yiyinceye kadar tabiki peynir yenmesi kötü değilsayılmıyormu ?????. bilmiyorumki. ..yapıcı bişey yok canım gitti artık mideye
Ben sırf diyetisyen listesiyle doymadığım için bırakmıştım diyetisyeni.aç geziyordum resmenOnun porsiyonları hep az zaten tatlım
Buram buram karataySalı menüsü
9.15_
Kür (1 incir 1 hurma 7 zeytin)
11.00 _
2 yumurta
Peynir
6 zeytin
K.biber
Salatalık
Maydonoz
3 ceviz
15.30 civarı
1 bar.ev ayranı
17.30
5-6 kş domatesli biberli patlıcan yemeği (kızartma değil)
Küçük parça tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Bitki çayı yaptım şimdi tarçınlı onu içicem sağol cnmAyran iç tutar mideni
Afiyet olsun :)Bitki çayı yaptım şimdi tarçınlı onu içicem sağol cnm
Doğuşun mistik çayı çok güzel
Yani ben seviyorum
Ben hiç evde yapmadım cnmKefir mayalamıstım 26 saat oldu alsammı sabah mı açsam acaba
Afiyet olsunBitki çayı yaptım şimdi tarçınlı onu içicem sağol cnm
Doğuşun mistik çayı çok güzel
Yani ben seviyorum
Mayalanmistırda yattığım yerden kalkmak zor geldi birisi sabah aç desin diye bakıyorumMayalanmıştır abla aç bence. Sağa sola oynat, katıysa aç. Cıvıksa geri koyarsın zaten yerine
Sabah açMayalanmistırda yattığım yerden kalkmak zor geldi birisi sabah aç desin diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?