- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
ay süpermiş eşin yaa seni kaybetmekten daha iyi ortamlara girmenden korkmuş bence :))) kızın için de sabır diliyorum-tatlicadiarzu- anneyle aynı anda okumak mıkafamçokkarıştı allahııımmm tek tek masaları dolaşırdı benimki "yavriiieemm sigaaaara içmeyin fındık fıstık alın o parayla vitamin olsun yavriiiemm":roflol:
aşk olsuuuuunnnn ben kendime dedim onu. hani söyleyemiyoruz ya kg ları ipucu verdim durumumla ilgiliyerimseniben
sağol canımhayırlı olsun dişleriniz:naz
günaydınlar herkeze bu gün nasılsınız bakem ben yanıyorum cayır cayır ender abimizin sarımsak çayını yaptım, içtim aç karnına çok acı seven biriyim ama acıyı yerim hiç içmemiştim bir görseniz nasıl acı oldu sanki içimde yangınlar var kaydirigubbakcemile2
yena lise mezunuyum ben
üni. yi yarım bıraktım gıda züerine süt bölümü okuyodum
derin keşke bir doktora götürseydin
düş çıkarma zamanını hafif atlatıcak önemler verirdi sende rahat ederdin
o yawruda bu kadar sıkıntı çekmezdi ...
ben tartıldım ;
sonuç:
dipteyim
sondayım
depresyondayım
canım burası chat odası değil msn değil telefon değil. tabi işin çıkarsa aniden çıkarsan kimse de ayıplamaz hele senin gibi cadı bi kızı olanı:)) biraz rahat ol tatlımcım.canım sağol beni çok iyi tanımışsın bu ince düşüncelerim yüzünden zaten kv ile anlaşamıyorum çok ince düşünüyorum oda aksine bu sefer kendimi üzüyorum burda isem cevap yazmadan çıkmak ayıbıma gidiyor çok iyi anlamışsın düşüncelerimi baravo
canım senin için kaynatırım ne olacak gel aşkolsunŞeniz benim kv durmaz zaten yaptırır bana ilerki günlerde görürsünüz bak ben başıma geleceği biliyorum . ama çağırdığı zamanda orduyu topluyor halbuki 3 yada 5 kişi ilede olabilir . kızım huysuzluk ypamasa 50 kişi gelsin sorun değilde.bende bayılırım buğdaya çok severim hatta kv alıştım nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası yapar bayılırım çok sık yaparım.Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar günaydın herkese
kilomu gönderiyorum citole
fiyasko tam anlamıyla(
canım burası chat odası değil msn değil telefon değil. tabi işin çıkarsa aniden çıkarsan kimse de ayıplamaz hele senin gibi cadı bi kızı olanı:)) biraz rahat ol tatlımcım.
yalnız buğdayı seviyorsan yapma şimdi tutar o çorbalardan tas tas içersen ben sorumlu hissederim:))) kayınvalide de bi tane oldu ya eksik kalmasın bişeyden her adet yerini bulsun istiyor herhade. e 12 yıl beklendi kolay değil. az kişi çağırması için ikna et. küsenlere "çok ağlıyordu formaliteden bişey yaptık. az büyüsün çok daha iyi ağırlayacağız sizi" falan dersiniz. ben de amma politikmişim haa:))
a.s a.s naptın kız kg ları, baklava börek:)) az tüyo verin yaa olmuyor böyle:1ninca: dup dup, dup dup heyecan doruktaaaa.
günaydınlar....:lepi:
halleycıgım bu cayı ac karnına ıcmemelısın ne ac nede tok olmasın.
ben sabah kalkınca koca bır bardak ılık su içtim.
ardından kucuk bır parca bol maydanozlu omlet
az tel peynır....maydanoz
bır dılımde kendı yaptıgım galetelardan yedım.
kahvaltıdan kalktıgım bır saatı gectı.sımdı o cayımı içecegım..
aksamlarıda saat 6 dan sonra bırsey yemıyorum. o cayıda saat 10 gıbı içiyorum. tatlışım..
istersen sende böyle yap...sadece içerken bogazım yanıyor ama hemen gecıyor..
ben sımdılık memnunum..bakalım ileride neler olacak....sositososito sositososito
üzme canını tatlım bak misafirler de gitmiş bu iki hafta 2.5 kg gönderirsin sen en az hadi bakalımyerimseniben
yenam sen bu dönemde pek takma canım ya eğer ilacın öyle özelliği varsa. lapayı yapsan baya gidecekti demekki baksana su tutmuştur vücudun.
grubun adı 90 üstü dğeil mehter takımı olcak kızlar :)) iki ileriiii birr geriiiiiisempatiksalakcinni ama ne de olsa ileri gidiyoruz di miyerimseniben
tatlım nerde okuduysam aç karnına diyodu ondan aç karnına içtim ama inanamadım 1 saat sonra bağırsaklarım çalıştı keşke sabah tartıya çıkmadan çalışsaydı daha bi motive olucaktım ama neyse inş işe yarar tatlım bu gün rüyama bu çay girdi çok işe yarıyodu aklinialirimsmile
ender saracın zencefıllı sarımsaklı cay tarıfı yaz google amcaya sana gostersın....
yanlız kafama takılan bazı tariflerde bal var bazılarında limon suyu ne alaka şimdi
tatlım nerde okuduysam aç karnına diyodu ondan aç karnına içtim ama inanamadım 1 saat sonra bağırsaklarım çalıştı keşke sabah tartıya çıkmadan çalışsaydı daha bi motive olucaktım ama neyse inş işe yarar tatlım bu gün rüyama bu çay girdi çok işe yarıyodu aklinialirimsmile
valla öyle iki ileri bir geri bu hafta bana göre tam size tam söylüyemedim utancımdan şimdi itiraf edicem cuma,cumartesi,pazar, kaçamağından sonra ,bağırsaklarımda çalışmadı 117,5 gördüm tartıda yılmadım dahada hırsla sarıldım bu hafta
bu günkü tartıda cumadan bu tarafa ne kadar verdiğim değil o fazlalıkları atmak önemliydi tartıya çıkarken korktum bu hafta kilo alımıyla çıkacam karşınıza diye ama çok şükür akmasada damlıyor vermişim o sonraki aldıklarımı ,bağırsaklarımda çıldı çok şükür
yani devam 2 ileri bir geri elde var 1 ileri bunada şükürkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?