Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol: :roflol: :roflol:

sağol canım

citol canım her ay aylık kontrolüne götürüyoruz gerçi 1.5 aydır götürmedik.çünki en son götürdüğümüzde diş çıkaramadığı için yapıyor dedi bişeyde vermedi.çok çektik çok oda bende
aynen canım ama ben hatalırımı biliyorum 5 gün üst üste gezmeğe gidilirmi aylardır çıkmıyordum kızımın dişleri çıktı biz kendimizi zor sokağa attık hemen:gitme::gitme:

başım şişti kızım yanımda aaaaaaaaaaaaa yieeeeeeeee guaa a aaa diye bağırıp duruyor uyutayım uğrarım yine uykusu gelmiş zillinin

kızlar bende açıkögretım saglıkkurumları işl.terkım..sempatiksalakcinni
tekrar okumak güzelolur fakat benım sorunum başörtü meselesi.
bu sorun çözülürse duşunebılırım tabı.olumunekankayizsmile
ama karar veremedim...kızımlamı oglumlamı okuyayım...:roflol: :roflol:

canım burası chat odası değil msn değil telefon değil. tabi işin çıkarsa aniden çıkarsan kimse de ayıplamaz hele senin gibi cadı bi kızı olanı:)) biraz rahat ol tatlımcım.

yalnız buğdayı seviyorsan yapma şimdi tutar o çorbalardan tas tas içersen ben sorumlu hissederim:))) kayınvalide de bi tane oldu ya eksik kalmasın bişeyden her adet yerini bulsun istiyor herhade. e 12 yıl beklendi kolay değil. az kişi çağırması için ikna et. küsenlere "çok ağlıyordu formaliteden bişey yaptık. az büyüsün çok daha iyi ağırlayacağız sizi" falan dersiniz. ben de amma politikmişim haa:))
:roflol: :roflol: :roflol:

a.s a.s naptın kız kg ları, baklava börek:)) az tüyo verin yaa olmuyor böyle:1ninca: dup dup, dup dup heyecan doruktaaaa.

kızlar günaydın herkese
kilomu gönderiyorum citole
fiyasko tam anlamıyla (

bu hafta da herkes fiyasko ya.. ya da bizi kandırıyosunuz anlamayalım birinci olduğunuzu diye.. çakallaaar sempatiksalakcinni

valla tek ipucu vereyim ben madem.. duyunca şok olacaksınız.. ağzınız burnunuz açık kalacak kaydirigubbakcemile3

Kekik Çayımı içeyim..

Bu kadeh sizin şerefinize kaydirigubbakcemile3

tatlım nerde okuduysam aç karnına diyodu ondan aç karnına içtim ama inanamadım 1 saat sonra bağırsaklarım çalıştı keşke sabah tartıya çıkmadan çalışsaydı daha bi motive olucaktım ama neyse inş işe yarar tatlım bu gün rüyama bu çay girdi çok işe yarıyodu
aklinialirimsmile

valla öyle iki ileri bir geri bu hafta bana göre tam size tam söylüyemedim utancımdan şimdi itiraf edicem cuma,cumartesi,pazar, kaçamağından sonra ,bağırsaklarımda çalışmadı 117,5 gördüm tartıda yılmadım dahada hırsla sarıldım bu hafta
bu günkü tartıda cumadan bu tarafa ne kadar verdiğim değil o fazlalıkları atmak önemliydi tartıya çıkarken korktum bu hafta kilo alımıyla çıkacam karşınıza diye ama çok şükür akmasada damlıyor vermişim o sonraki aldıklarımı ,bağırsaklarımda çıldı çok şükür

yani devam 2 ileri bir geri elde var 1 ileri bunada şükürkaydirigubbakcemile3

O çayın tarifini tekrar versene.. benneyaptımki

işe yaramaz diye almamıştım.. :kedi:

ağlama yağmur gözlüm.. trinininam.. ben bu derdi çekerim.. ah ah!

yanlız kafama takılan bazı tariflerde bal var bazılarında limon suyu ne alaka şimdi

günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar...

derincim ) prensesin dişleri çıkmış....)) yerim ben onu hayırlı olsun canım bizde adet ilk gören bebişe hediye alır beyaz olması tercih edilir....))

arkadaşlar bu arada kendime özel tabak ve kaselerde yemek yemeye özen gösteriyorum dah küçükler dolduruyorum ağzına kadar pisikolojik oarak dolu tabak yiyorum hemen doyuyorum,kahvaltı tabağı ve kaseleri varya onlardan

olsun cnım ya öyle böyle gidiyor işte. en azından aldığımızı veriyoruz gittikçe artmıyoruz yanikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…