Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anlaşılan size bende tarif verecegim...
2 bardak suya 1 tatlı kasıgından bıraz az zencefıl koy kaynama baslayınca 5..6 dak. sonra altını kapat.
2de sarımsak ez koy..
içine 2 cay kasıgı bal....2 cay kasıgıda lımon suyu
bırakın sogusun...
yarısını sabah yarısınıda aksam için..
bu cayı içerken ne ac nede tok ikisinin arasında bır kıvamdayken..için..
afiyet olsun....yarasın....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

bu tarifte bal da var limon suyu da benneyaptımki

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım ben çok kötüyüm dünde dediğim gibi sonuç bir fiyasko kötükedihüsokötükedihüso

koyu renk tabaklarda doyum üzerine psikolojik olarak oolumlu etki yapıyormuş.. :1closedeyes:

haklsın canım yaaaa ben msnde bile işim çıksada söyleyemem yalnış anlaşılır diye çok zorda kalmadıktan sonra kapatmam huyum kurusun kimde kırılsın incinsin i,stemem çok hassasım iştebak kızım uyanıyor her tlf kimseye bişey söyleyemiyorum aramayın diye bende tlf fişini çekiyorum o uyuyunca çünki saatlerce salladıktan sonra uyuyor

zaten kızım uyanık olduğu için çoğu zaman ne zorluklarla burada duruyorum şimdi uyudu
ama uyuyacağı yarım saat bak şimdi hurdacı geçiyor kesin uyanır
doğru söylüyorsun vallahi geç buldu diye ne yapacağını bilemiyor vallahi çokpolitiksin bakalım ondan ses çıkmadıkça sesimi çıkarmam illede isterse yaparım artık 3 yada 5 kişi ile

herkes okulun kapısında toplanmıs..sınav sonuclarını almaya gelmıs gıbıyız...
kız candy iyi heyecan yarattın sankim....kaydirigubbakcemile3
hatun meger dogum kılolarından kurtulmuş...:ecrin_bebek:

canlar4ım günaydın..
herkes burada ne güzel... günaydın candy,
günaydın halley,
günaydın bursa, dilenci, ambrosia ve derinn..
çok özledim sohbetlerinizi.. ama ne yazıkki üç haftadır çok kısıtlandı zamanım... çok yoğunum...
ama hepinizi seviyorum...
hemen çıkmam gerek kilo bildirimi için girdim zaten..
90,6 olabildim(
öğleden sonra da sonuçlara bakmaya girerim
hoşçakalın...

herkes okulun kapısında toplanmıs..sınav sonuclarını almaya gelmıs gıbıyız...
kız candy iyi heyecan yarattın sankim....kaydirigubbakcemile3
hatun meger dogum kılolarından kurtulmuş...:ecrin_bebek:

evet iyi heyecan oldu eyvahedigeldismile herkes de fiyasko diyo.. cadılar sizi..

bu kaçaklar da.. :sinifsinif: dönünce özel mesajlarına da bi bak bari.. kaydirigubbakcemile3 özelden veriyoruz kiloları artık.. du ben Citol e özel mesaj atayım da listeyi açıklarken sonuna da yazsın büyük büyük.. herkes illaki listeye bakacak sonuçta değil mi hatta buraya yapanların isminin karşısına özel yazsın..

Buraya kilo bildirimi yapmak tehlikeli ve yasaktır. kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar...

derincim ) prensesin dişleri çıkmış....)) yerim ben onu hayırlı olsun canım bizde adet ilk gören bebişe hediye alır beyaz olması tercih edilir....))

günaydın canım hayırlı cumalar
sağol canım evet nihayet kızımın dişleri çıktıda oda rahatladı bende 1.5 aydır o ağlıyordu ben ağlıyordum sinirlerim bozulmuştu artık. bizdede adet gören kişi bebişi baştan aşağı giydirir sende ona alırsın karşılık olarak birde gördüğün anda atletini çıkarır yırtarsın diyor annem ne alakaysa . dün tam gezmeğe giderken ben buldum kızımın dişinikaydirigubbakcemile2 yırttık hediyeden anlıyacağın üzerimde atlette yoktu yırtamadım hadi anne batıl inanç onlar dedim

amaaaannn tüh beee kimse kilosunu söylemiyomuş ben söyledim kaçtım püüüüüü mındar oldu verdiğim kilo hiç heyecanı kalmadı kaydirigubbakcemile3 neyse artık bidahaki cumaya promosyon reklam flan yaparım kaydirigubbakcemile3

hadi canııımmmm:1shok: anne tarafım malatyalı. yazın da gitmeyi düşünüyorum. yeşilyurtluyuz biz ya da çırmıhtılıyık mı demeliyima.s

herkese günaydııına.s.

vayy bee hemşoma bak olumunekankayizsmile hihoyyyt bende darendeliyim şekerim süperdir malatya mutlaka git biz her sene gideriz bayram olsun yaz olsun bayanssulusmile

Mutluluk Yemeklerde Saklı Değil!

Canınız sıkıldığında veya mutsuz olduğunuzda, kendinizi buzdolabının önde mi buluyorsunuz? Derdinizin devası yiyeceklerde değil!

Yemek yediğinizde beyninizde mutluluk hormonları salgılanıyor ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Ancak unutmamalısınız ki, serotonini arttırıp mutlu olmanın başka yolları da var. Duygusal açlık krizini geçirmenin yolları:

Mutlu günlerden birinde çekilmiş, fazla kilolu olmadığınız zamandan kalan bir resminizi buzdolabının üzerine yerleştirin. Bu sizi, buzdolabı kapağını açmadan döndürecek yöntemlerden birisidir.

Bir günlük tutun. Canınız sıkıldığında duygularınızı yazın.

Arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok zaman geçirin. Duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatacaktır.

Kendinize zaman ayırın. Meditasyon veya sizin için rahatlatıcı etkisi olan aktiviteleri her gün veya iki günde bir tekrarlayın.

Yürüyüş veya spor yapın. Spor yapınca kendinizi ne kadar mutlu hissettiğinizi görecek ve şaşıracaksınız!

Canınız yemek istediğinde yankın bir arkadaşınızı arayın. Onunla uzun uzun sohbet edin.

Şişmanlık ve onunla birlikte gelen mutsuzluğun çözümünü bulmak için, sorunun temeline inmek gerekir. Kilo problemi olan kişilerin çoğu, gece aşırı yemek yer. Gece her uyanışında, mutfağa gidip ne bulursa atıştırır. Bu yüzden sabahları tok uyanır ve kahvaltı etmek istemezler.

Eğer stres artarsa, yemek isteği de artar. Geç saatlere kadar televizyon izleyip, bol bol yemek yenir. Bu kişiler, genellikle duygularını bastırırlar. Her şeyi içlerine atarlar. Bu durum onları hem depresif yapar, hem de yemek yemelerini artırır.

Kendinizi mutsuz hissettikçe yemek yer, yemek yedikçe kilo alırsınız. Kilo aldıkça mutsuz olursunuz ve bu kısır döngü hiç durmadan devam eder. Yapmanız gereken, serotonin kaynağınızı değiştirmektir. Size mutluluk veren şey sadece yemekten zevk almak değildir. Mutluluk hormonlarınızı arttıracak başka eylemler bulduğunuzda, mutsuzluğunuzun giderilmesi için her seferinde yemeğe yüklenmekten kurtulursunuz.

alıntı

mındar ettin valla..neyse demekki haftaya en çok senin kilonu merakla beklicez.. anam çok iyi oldu bu böyle yaa.. topiğin reytingi arttı kaydirigubbakcemile3

mındar ettin valla..neyse demekki haftaya en çok senin kilonu merakla beklicez.. anam çok iyi oldu bu böyle yaa.. topiğin reytingi arttı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla hee ulen türk milleti işte ne meraklıyız anacım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Canınız sıkıldığında veya mutsuz olduğunuzda, kendinizi buzdolabının önde mi buluyorsunuz? Derdinizin devası yiyeceklerde değil!

ben çok mutlu olunca ya da gerginlik sonrası rahatlayınca yiyordum çok eskiden.. ben de bi tersim..

Benim böyle bi resmim yok.. Aha girdim depresyona şimdi..

Arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok zaman geçirin. Duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatacaktır.

Valla benim kardeşlerimle zaman geçirip zayıflamak pek mimkin değil.. biri amelsiz sürekli yer.. öteki de ne hikmetse seni yedirir..

Yürüyüş veya spor yapın. Spor yapınca kendinizi ne kadar mutlu hissettiğinizi görecek ve şaşıracaksınız!

bu gerçekten doğru.. Yürüyüş insana kendini bi farklı hissettiriyo.. Ama koşu bandı sıkıyo.. dışarda yürümek güzel opuyorumnanaktan

Canınız yemek istediğinde yankın bir arkadaşınızı arayın. Onunla uzun uzun sohbet edin.

benim arkadaşım da yok mafoldumben

Ben de gelip topiği okuyayım bari.. diğer çözümler olmadı bana.. bi beden küçük sanki benneyaptımki

ıspanaklı bir tarif vermişti arkadaşın birisi ıspanak pişireceğim hallay seninmiydi tarifi tekrar alabilirmiyim galiba yenada yapmıştı yenacım verebilirmisin tarifi denemek istiyorumda ıspanak yemeği yumurtalı ıspanak bıktım artık birde sabah kahvaltıda bir yumurta yedim yapmakistemiyorum o yüzden

mücver gibi olan vardı bi de boran gibi bişey vardı.. ben kaydettim onları ama bilgisayar bozuldu ulaşamıyorum şimdi aslında iyi olur tarifleri alırsak :kedi:

candy evet canım ben o sırada tarifini, kaydetseydim iyi olacaktı neyse biraz daha bekliyeyim öğleye yiyecğeim ama

hadi canııımmmm:1shok: anne tarafım malatyalı. yazın da gitmeyi düşünüyorum. yeşilyurtluyuz biz ya da çırmıhtılıyık mı demeliyima.s

herkese günaydııına.s.
kıss diloşşş maşallahın varr efferim sanaaaa :lepi: bu arada ayran içtik ayrımı düştükk gıııalsanaalsanasmile niye hiç bi selam çakmadın bana geldiğimden beridir ben yazacam yazacamda bende akıl kalmadı hep unutuyom afedersinnn :kedi:

kıss citoll alcam elime sopayı heeekötükedihüsoklava:yeter artıkın dön aramızaaaa ruhen burdasında bedenen bi değişiklik olsunda hepimizi motive et artıkınnn :sm_cool::lepi:

Angelina Jolie çıktı sempatiksalakcinni
hiç sefmiyom o karıyı bennn :dilcikar: gıcıkk Katrin zeta cones diyom bennn daha sempatik geliyor bana :1rolleyes:
candy evet canım ben o sırada tarifini, kaydetseydim iyi olacaktı neyse biraz daha bekliyeyim öğleye yiyecğeim ama

kuzunun dişleri hayırlı olsun annnesiii Şenizbu arada candyyy candy en çok sana güldüm gıııı:roflol:demek ahada depresyona girdin hee :roflol:girme girme çık ordann :mymeka: buzdolabının üzerine yapıştıracak resmin yoksa daha önceki daha kilolu resimlerinden koy moralin bozulur açmazsın sende sengözlerimebaksanab nasıl fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…