Sarımsak Çayının Yapılışı :
2 bardak suyun içine 4-5 parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil, yoksa 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde parçalanmış kuru zencefil konulur.Yaklaşık 6 dakika iyice kaynatılır.Daha sonra 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsak dövülür.Karışımın içine ilave edilir.Çayın içine de yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu katılır. Biraz ılındıktan sonra 2 küçük kahve kaşığı bal katılırSabah akşam birer fincan içilir.Hedeflediğiniz kiloya inene kadar bu çayı içebilirsiniz.
Angelina Jolie çıktı sempatiksalakcinni
arkadaşlar bu arada kendime özel tabak ve kaselerde yemek yemeye özen gösteriyorum dah küçükler dolduruyorum ağzına kadar pisikolojik oarak dolu tabak yiyorum hemen doyuyorum,kahvaltı tabağı ve kaseleri varya onlardan
işte canım hatun bu cayla 11 kılovermıs...:dilcikar:
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım ben çok kötüyüm dünde dediğim gibi sonuç bir fiyasko kötükedihüsokötükedihüso
haklsın canım yaaaa ben msnde bile işim çıksada söyleyemem yalnış anlaşılır diye çok zorda kalmadıktan sonra kapatmam huyum kurusun kimde kırılsın incinsin i,stemem çok hassasım iştebak kızım uyanıyor her tlf kimseye bişey söyleyemiyorum aramayın diye bende tlf fişini çekiyorum o uyuyunca çünki saatlerce salladıktan sonra uyuyorcanım burası chat odası değil msn değil telefon değil. tabi işin çıkarsa aniden çıkarsan kimse de ayıplamaz hele senin gibi cadı bi kızı olanı:)) biraz rahat ol tatlımcım.
yalnız buğdayı seviyorsan yapma şimdi tutar o çorbalardan tas tas içersen ben sorumlu hissederim:))) kayınvalide de bi tane oldu ya eksik kalmasın bişeyden her adet yerini bulsun istiyor herhade. e 12 yıl beklendi kolay değil. az kişi çağırması için ikna et. küsenlere "çok ağlıyordu formaliteden bişey yaptık. az büyüsün çok daha iyi ağırlayacağız sizi" falan dersiniz. ben de amma politikmişim haa:))
a.s a.s naptın kız kg ları, baklava börek:)) az tüyo verin yaa olmuyor böyle:1ninca: dup dup, dup dup heyecan doruktaaaa.
herkes okulun kapısında toplanmıs..sınav sonuclarını almaya gelmıs gıbıyız...
kız candy iyi heyecan yarattın sankim....kaydirigubbakcemile3
hatun meger dogum kılolarından kurtulmuş...:ecrin_bebek:
canlar4ım günaydın..
herkes burada ne güzel... günaydın candy,
günaydın halley,
günaydın bursa, dilenci, ambrosia ve derinn..
çok özledim sohbetlerinizi.. ama ne yazıkki üç haftadır çok kısıtlandı zamanım... çok yoğunum...
ama hepinizi seviyorum...
hemen çıkmam gerek kilo bildirimi için girdim zaten..
90,6 olabildim(
öğleden sonra da sonuçlara bakmaya girerim
hoşçakalın...
günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar...
derincim ) prensesin dişleri çıkmış....)) yerim ben onu hayırlı olsun canım bizde adet ilk gören bebişe hediye alır beyaz olması tercih edilir....))
hadi canııımmmm:1shok: anne tarafım malatyalı. yazın da gitmeyi düşünüyorum. yeşilyurtluyuz biz ya da çırmıhtılıyık mı demeliyima.s
herkese günaydııına.s.
amaaaannn tüh beee kimse kilosunu söylemiyomuş ben söyledim kaçtım püüüüüü mındar oldu verdiğim kilo hiç heyecanı kalmadı kaydirigubbakcemile3 neyse artık bidahaki cumaya promosyon reklam flan yaparım kaydirigubbakcemile3
mındar ettin valla..neyse demekki haftaya en çok senin kilonu merakla beklicez.. anam çok iyi oldu bu böyle yaa.. topiğin reytingi arttı kaydirigubbakcemile3
Mutluluk Yemeklerde Saklı Değil!
Canınız sıkıldığında veya mutsuz olduğunuzda, kendinizi buzdolabının önde mi buluyorsunuz? Derdinizin devası yiyeceklerde değil!
Duygusal açlık krizini geçirmenin yolları:
Mutlu günlerden birinde çekilmiş, fazla kilolu olmadığınız zamandan kalan bir resminizi buzdolabının üzerine yerleştirin. Bu sizi, buzdolabı kapağını açmadan döndürecek yöntemlerden birisidir.
Arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok zaman geçirin. Duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatacaktır.
Yürüyüş veya spor yapın. Spor yapınca kendinizi ne kadar mutlu hissettiğinizi görecek ve şaşıracaksınız!
Canınız yemek istediğinde yankın bir arkadaşınızı arayın. Onunla uzun uzun sohbet edin.
ıspanaklı bir tarif vermişti arkadaşın birisi ıspanak pişireceğim hallay seninmiydi tarifi tekrar alabilirmiyim galiba yenada yapmıştı yenacım verebilirmisin tarifi denemek istiyorumda ıspanak yemeği yumurtalı ıspanak bıktım artık birde sabah kahvaltıda bir yumurta yedim yapmakistemiyorum o yüzden
kıss diloşşş maşallahın varr efferim sanaaaa :lepi: bu arada ayran içtik ayrımı düştükk gıııalsanaalsanasmile niye hiç bi selam çakmadın bana geldiğimden beridir ben yazacam yazacamda bende akıl kalmadı hep unutuyom afedersinnn :kedi:hadi canııımmmm:1shok: anne tarafım malatyalı. yazın da gitmeyi düşünüyorum. yeşilyurtluyuz biz ya da çırmıhtılıyık mı demeliyima.s
herkese günaydııına.s.
kıss citoll alcam elime sopayı heeekötükedihüsoyena lise mezunuyum ben
üni. yi yarım bıraktım gıda züerine süt bölümü okuyodum
derin keşke bir doktora götürseydin
düş çıkarma zamanını hafif atlatıcak önemler verirdi sende rahat ederdin
o yawruda bu kadar sıkıntı çekmezdi ...
ben tartıldım ;
sonuç:
dipteyim
sondayım
depresyondayım
hiç sefmiyom o karıyı bennn :dilcikar: gıcıkk Katrin zeta cones diyom bennn daha sempatik geliyor bana :1rolleyes:Angelina Jolie çıktı sempatiksalakcinni
candy evet canım ben o sırada tarifini, kaydetseydim iyi olacaktı neyse biraz daha bekliyeyim öğleye yiyecğeim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?