Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin mutlu pazarlar

Cumada cok gelemedim takimda bir aksilikler oldu oraya baktim.
Dunde evde degildim kv lerdeydim butun gun.
Internet her yerde varda zaman yok bakmaya coluk cocukla.

Artik baslamam lazim dun diyodum dun olmadi bugun olsun insallah.

Gecmis okumadigim icin notlarim yok ilk firsatta listeyi yapicam

Günaydınnnnn mutlu pazarlar

Diyette pazar günü off günü değildir unutmayalım

Kahvaltıya görümcemler gelecek
Hurmamı yedim kahvemi içtim
Işler beni bekler :)

Benim tabağım.. olmuşmu datlum.. ekmek bile yok. :)

Kolay gelsin sana. maaile yeme içme de sınır olmuyor genel de dikkat et sen de...

Noldu ki aksiyonmu vardı. ?
Bana da haber edeydin bakardım :))

Günaydın kızlar

Günaydın kıprıs güzeli :)

Aklıma geldi. Yeni evliyken bir komsum vardı. Aslen Sivaslı sonra ecevit zamanin da ailesi kıbrıs a yerleşmiş orda doğma büyüme.
Kıbrıs ağzı konuşuyor. Battaniyeye bettaniye derdi. Çok gulerdim. Bak nerden baksan 50 yıl olmuş hala hatırlıyorum.

Günaydın tatlış hanimlar. Sevdiklerinizle guzel bir haftasonu gecirirsiniz inşallah.
Bugün biraz geç kalktim,kahvalti gecikti.
Dun akşam sadece yoğurt kürü yemiştim ,sonrasinda aciktim,biraz kapuska yedim, fazla degildi ama geç saatti,onun biraz pişmanligi var. Bugün de aylık arkadaş günümüz var. Orda kacirmazsam haftasonum iyi geçmis olacak.

Olma mı,mikemmel,gun sonuna kadar boyle olur inş

Inşallah. . Dışarıda olucaz. Umarım iyi geçer her açıdan. .
Sen de dikkat et canım. Para günü mü yapıyorsunuz. ?
Gecen seneye kadar vardı bizim de. Sonra bıraktık. Cumartesi çalışan bir işletme benim yer. Aramızda çalışanlar olunca sorun oldu. . Şimdi sadece para dönüyor maaş günleri.

Eki Görüntüle 2069210

Benim tabağım.. olmuşmu datlum.. ekmek bile yok. :)

Kolay gelsin sana. maaile yeme içme de sınır olmuyor genel de dikkat et sen de...
Afiyet olsun cnm gayet güzel görünüyor

Yok benim öyle sorunum olmaz
Ben yalnızken daha tehlikeliyim :))

He konuşmaları komik oluyo. Napan oraçta be gardaş. Gezdirin gendini falan diye konuşuyolar :)

Para bahane,buluşmak ,sohbet etmek şahane olan gunlerden. Çok uzun yillardir dost olduğumuz arkadaşlarla yapilan bir gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…