- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
İyiyim kuzum napim bugün arkadaştaydım arada baktım siteye de yazamadım.Ben de özledim
Başlangıç için çok güzel fulyam
Sadece ara miktarları bşraz fazla
Bide akşamki ekmeğin içeriğini bilmşyorum
Sarma olduğu için olmayabilirdi
Hani lesliye başlıcaktın
akşam protein ağırlıklı yersen tok olursun canım. bir de yeşil çay iç. ya da kabuk tarçın çayı. iyi geliyor.kızlarrr su içmekten varya habire tuvalete gidiyorum akşam yemekten sonra dolduruyorum şişemi yanımda sürekli açlık hissi geldimi dikiyorum kafama daaaa çok çişşşş geliyor sabah a kadar taşınıyorum bu sefer tuvalete uykum zaten bölük pörçük hepten bölünüyor. ..sizde durumlar nedir gece açlığını başka türlü bastıran öneri verin
yeşil çayı bu ara bıraktım rahimle ilgili biraz rahatsızlandım adetim sapıttı günlerini şaştı biraz ara vermek istedim ama devam etmeliyim heralde haklısınakşam protein ağırlıklı yersen tok olursun canım. bir de yeşil çay iç. ya da kabuk tarçın çayı. iyi geliyor.
ben de başlayacağım.uzun zamandır ben de içmiyorum.yeşil çayı bu ara bıraktım rahimle ilgili biraz rahatsızlandım adetim sapıttı günlerini şaştı biraz ara vermek istedim ama devam etmeliyim heralde haklısın
ben tarçın ı yeşil çayda kullanıyorum canım bana daha önce gittiğim diyetisyenim vermişti bir öğlen birde akşam yemekten sonra arada kabuk tarçın ile içmemi söylemişti çok faydasını görmüştüm canımben de başlayacağım.uzun zamandır ben de içmiyorum.
Benim adam karışmaz gittiğim yere .İstediğin kadar gez ama akşam işten geldiğimde evde ol kapıyı sen aç başka şey istemem der.Allah iyilik versin canım iyi ol inşallah arasıra istiyor insan bir arkadaşına gitsin sohbet etsin bende nerdeeee unuttum çantamı koluma takıp hadi ben çıktım demeyibenim adam öyle cins ki bir arkadaşıma gitmek için bir hafta öncesinden alt yapıyı hazırlıyorum ona rağmen kendi bırakır 10 dakikada arar ben buralardayım kalkıcan zaman haber ver gelip alıyım olur derim öyle ddm diye dakikada arar hadi kalk artık tam köteklik bir sinir olurum anlatamam arkadaşımda sinirlenir alıştımmm artıkkkk
Aynı durumdayız canım.uyuyana kdar yüz kere tuvalete gidiyorum.uykudan da kaldırıyo malesef.Fulya'nın dediği gibi akşam protein yersen gece acıkmazsın.Gece acıktığında koyu bi ayran da bastırır açlığınıkızlarrr su içmekten varya habire tuvalete gidiyorum akşam yemekten sonra dolduruyorum şişemi yanımda sürekli açlık hissi geldimi dikiyorum kafama daaaa çok çişşşş geliyor sabah a kadar taşınıyorum bu sefer tuvalete uykum zaten bölük pörçük hepten bölünüyor. ..sizde durumlar nedir gece açlığını başka türlü bastıran öneri verin
Oda iki lokmaydı. Esim e eşlik ettim. Iki haftadır dedemizi götürüyorlar. Cumartesiler bizimKünefe olmasa çok güzel olacakmış daficim
aleykümselam daficim inşallah arkadaşım hepimizin hayırlı geçsin mutlu geçsinSelamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Hafta sonunuz gönlünüzce geçsin inşallah
Evet hemide oryantal kizlarin karin kaslarini seyretmekten yapamadim ki gormen lazim aralarinda bizim gibi siskocuklar da varSiminin dans videolarimi var ???
Cakil yanlismi anladim.
Yena duşünmemeye calis muhtemelen izmirde hava guzeldir esinle biraz dolasin belki kafan dagilir.
Ben de fazla mesai istiyorum ya da evime ahci ve temizlikci usak kahya hepsinden paket olur gonderebilirlerNe ayıbı olacak hastalik bu. Ev hanimlarinin emekli olmasini ben de isterim. Devlet kadını desteklemeli her zaman.çünku her yonden çok yipraniyor .
Yena kalbim seninle insallah tum tedaviler bitecek ve fit bir anne olarak herkese parmak issirtacaksin habersiz birakma buralar sensiz olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?