Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim kuzum napim bugün arkadaştaydım arada baktım siteye de yazamadım.Ben de özledim

Allah iyilik versin canım iyi ol inşallah arasıra istiyor insan bir arkadaşına gitsin sohbet etsin bende nerdeeee unuttum çantamı koluma takıp hadi ben çıktım demeyi benim adam öyle cins ki bir arkadaşıma gitmek için bir hafta öncesinden alt yapıyı hazırlıyorum ona rağmen kendi bırakır 10 dakikada arar ben buralardayım kalkıcan zaman haber ver gelip alıyım olur derim öyle ddm diye dakikada arar hadi kalk artık tam köteklik bir sinir olurum anlatamam arkadaşımda sinirlenir alıştımmm artıkkkk

kızlarrr su içmekten varya habire tuvalete gidiyorum akşam yemekten sonra dolduruyorum şişemi yanımda sürekli açlık hissi geldimi dikiyorum kafama daaaa çok çişşşş geliyor sabah a kadar taşınıyorum bu sefer tuvalete uykum zaten bölük pörçük hepten bölünüyor. ..sizde durumlar nedir gece açlığını başka türlü bastıran öneri verin

Başlangıç için çok güzel fulyam
Sadece ara miktarları bşraz fazla
Bide akşamki ekmeğin içeriğini bilmşyorum
Sarma olduğu için olmayabilirdi

Hani lesliye başlıcaktın

evet canım ara öğünler fazla oldu. aslında artık 3 öğünden fazla yemek istemiyorum. ara öğün mantığını kabul etmiyorum artık. ama bu ara bozdum herşeyi. evde de olunca böyle oldu.
o ekmeğin içinde siyah zeytin, bolca toz parmesan peyniri, yumurta, zeytinyağı, taze nane ve un olarak da karışım bir un vardı. unun içeriğinde karabuğday unu, mısır unu, mısır nişastası, pirinç unu vardı. yani glütensiz un karışımıydı.
ekmeği akşam yemek saatinde yaptım. tadına bakayım derken sıcak sıcak 1 taneyi hüplettim.
lesliye başlayamadım daha. bugün azcık yapayım dedim. tembellik ettim kalkmadım yerimden. yarın da cenazeye gidicez. duruma göre belki biraz yaparım. hafta içi başlıcam ama.

akşam protein ağırlıklı yersen tok olursun canım. bir de yeşil çay iç. ya da kabuk tarçın çayı. iyi geliyor.

akşam protein ağırlıklı yersen tok olursun canım. bir de yeşil çay iç. ya da kabuk tarçın çayı. iyi geliyor.
yeşil çayı bu ara bıraktım rahimle ilgili biraz rahatsızlandım adetim sapıttı günlerini şaştı biraz ara vermek istedim ama devam etmeliyim heralde haklısın

neyse kızlar bugünde benim çenem düştü hepinizi çok öpüyorum yanaktan
ben de başlayacağım.uzun zamandır ben de içmiyorum.
ben tarçın ı yeşil çayda kullanıyorum canım bana daha önce gittiğim diyetisyenim vermişti bir öğlen birde akşam yemekten sonra arada kabuk tarçın ile içmemi söylemişti çok faydasını görmüştüm canım

Benim adam karışmaz gittiğim yere .İstediğin kadar gez ama akşam işten geldiğimde evde ol kapıyı sen aç başka şey istemem der.

Aynı durumdayız canım.uyuyana kdar yüz kere tuvalete gidiyorum.uykudan da kaldırıyo malesef.Fulya'nın dediği gibi akşam protein yersen gece acıkmazsın.Gece acıktığında koyu bi ayran da bastırır açlığını

Siminin dans videolarimi var ???

Cakil yanlismi anladim.

Yena duşünmemeye calis muhtemelen izmirde hava guzeldir esinle biraz dolasin belki kafan dagilir.
Evet hemide oryantal kizlarin karin kaslarini seyretmekten yapamadim ki gormen lazim aralarinda bizim gibi siskocuklar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…