Aa oyle mi sevimli geldi bana. Bizde de yavas yavas buna benzer ekler getirilmeye baslandi canim. Kociş,oğluş gibiGeziyo musun yerine gezdirin gendini diyolar. Araba çarptı yerine araba bastıher kelimenin sonuna da - cik - cık koyuyolar. Çocukcuk evcik ayacık :)
Para bahane,buluşmak ,sohbet etmek şahane olan gunlerden. Çok uzun yillardir dost olduğumuz arkadaşlarla yapilan bir gun.
Aa oyle mi sevimli geldi bana. Bizde de yavas yavas buna benzer ekler getirilmeye baslandi canim. Kociş,oğluş gibi
Noldu ki aksiyonmu vardı. ?
Bana da haber edeydin bakardım :))
Kociş ve Hamiş lafını hiç sevmiyorum..
Tiksinme derecesinde bendeki etkisi... hamiş neysede kociş ıykk askitom var bir de
Nazar hep:)) bir arkadasimiz cok kilo verdi.
Sagliksizdi uygundu degildi derken bir dizi mesajlar zinciri oldu atlatildi cok sukur
Ben uzun süre gıcık oluyodum kıbrıslılara markette çalışırken. Çok şımarık kaprisliydi bize gelen müşteriler hep sorun çıkarırlardı. O yüzden herşeylerine antipati duyuyordumAa oyle mi sevimli geldi bana. Bizde de yavas yavas buna benzer ekler getirilmeye baslandi canim. Kociş,oğluş gibi
Cok gecmis olsun canm.basit bi op zaten annemde olmustu.cabucak atlat.sen pis alışkanlık yatin gercekten:)bu son olsun amabengisu022 ne zaman tartı alıp gelicen.?
Ben safra kesesinden op olucam bu sefer :)
Alışkanlık oldu burnum da tütüyor sedasyon kokusu :)
Ay biz sonsuzluktan ölmüştük. Yine öyle susuzmu oralar. Bir benzin istasyonuna girdik taharet alacak su yoktu. Şu istedik. Ordaki çalışan sizde varsa bana verin ölüyorum susuzluktan dedi. Arabadaki suyumuzdan verdikte içmişti.He konuşmaları komik oluyo. Napan oraçta be gardaş. Gezdirin gendini falan diye konuşuyolar :)
Buda iyiymişIsyerinde yeni evli çift var aşkoşş diyorlar birbirlerine. :)
Su sorunu bazı bölgelerde var. Ama su tankları koyduruyo herkes evine o yüzden sıkıntı pek kalmadı. İki sene önce de baraj yapıldı iyi şimdi su durumlarıAy biz sonsuzluktan ölmüştük. Yine öyle susuzmu oralar. Bir benzin istasyonuna girdik taharet alacak su yoktu. Şu istedik. Ordaki çalışan sizde varsa bana verin ölüyorum susuzluktan dedi. Arabadaki suyumuzdan verdikte içmişti.
Buda iyiymiş
Benimki sayılmaz bitti derecesindeAğda yapmak da spordan sayılmalı.çok yoruyo
Adet bitince yapıyorum hep hiç ay takibi yapmadım unuturum kesinBenimki sayılmaz bitti derecesinde
Ayı takip edip dolunaydan sonraki günlerde yaparsan hemen limonu tuza batırıp sürersen bir süre sonra spor olmaktan çıkar.
Tamda yeni aydan sonra yapmışsın daha çabuk çıkacak
Benimki sayılmaz bitti derecesinde
Ayı takip edip dolunaydan sonraki günlerde yaparsan hemen limonu tuza batırıp sürersen bir süre sonra spor olmaktan çıkar.
Tamda yeni aydan sonra yapmışsın daha çabuk çıkacak
Benim için stres mutluluk farketmiyor cnm heralde Sadece yemeği sevdiğim içinHadi yaa :)
Neden peki sikintidanmi yiyorsun.?
Bana kıbrıs şivesi sevimli geliyorGeziyo musun yerine gezdirin gendini diyolar. Araba çarptı yerine araba bastıher kelimenin sonuna da - cik - cık koyuyolar. Çocukcuk evcik ayacık :)
Bizde öyle değil cnm şükür iyi anlaşırız :)Gorümce agırlamak zordur mefkurem.kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?