Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geziyo musun yerine gezdirin gendini diyolar. Araba çarptı yerine araba bastı her kelimenin sonuna da - cik - cık koyuyolar. Çocukcuk evcik ayacık :)
Aa oyle mi sevimli geldi bana. Bizde de yavas yavas buna benzer ekler getirilmeye baslandi canim. Kociş,oğluş gibi

Aa oyle mi sevimli geldi bana. Bizde de yavas yavas buna benzer ekler getirilmeye baslandi canim. Kociş,oğluş gibi
Ben uzun süre gıcık oluyodum kıbrıslılara markette çalışırken. Çok şımarık kaprisliydi bize gelen müşteriler hep sorun çıkarırlardı. O yüzden herşeylerine antipati duyuyordum

He konuşmaları komik oluyo. Napan oraçta be gardaş. Gezdirin gendini falan diye konuşuyolar :)
Ay biz sonsuzluktan ölmüştük. Yine öyle susuzmu oralar. Bir benzin istasyonuna girdik taharet alacak su yoktu. Şu istedik. Ordaki çalışan sizde varsa bana verin ölüyorum susuzluktan dedi. Arabadaki suyumuzdan verdikte içmişti.

Isyerinde yeni evli çift var aşkoşş diyorlar birbirlerine. :)
Buda iyiymiş

YENA cım canım cok düşünme cabucak atlatacaksın ınşaallah.
Inan Bizede geciyor hissettiklerin . Her an aklimdasin. Ben kendim ameliyata girerken bu kadar heyecanlanmamıştım.
Salı günü korktuğum kadar değilmiş diyeceksin.

Yena ben de sezeryandan baya korkmustum korkumu kimseye belli etmedim dr uyank yapacam dediginde olur demistim.sonucta bu ameliyati olacak ilk kisi degilim diye düşündüm.ve benimle aynı anda yüzlerce kişinin ameliyatta olacağını.bazılarının daha zor kalp beyin ameliyatı olduklarını düşün.seninki basit.üstelik vücudun daha önce narkoz almış alışkın oldugun bisey.hem diger operasyon sırasında daha fazla kilon vardı ve daha cok riskin.su amsa daha iyisin.gep olumlu düşün güzel düşün.sağlıklı düşün.ama amelyat esnadnda bekledigimden de rahattm.hatta hemsireden rica edip foto cektrdm.

Su sorunu bazı bölgelerde var. Ama su tankları koyduruyo herkes evine o yüzden sıkıntı pek kalmadı. İki sene önce de baraj yapıldı iyi şimdi su durumları

Ağda yapmak da spordan sayılmalı. çok yoruyo
Benimki sayılmaz bitti derecesinde
Ayı takip edip dolunaydan sonraki günlerde yaparsan hemen limonu tuza batırıp sürersen bir süre sonra spor olmaktan çıkar.
Tamda yeni aydan sonra yapmışsın daha çabuk çıkacak

Adet bitince yapıyorum hep hiç ay takibi yapmadım unuturum kesin

nasıl yani daficim anlamadım ben limonu tuza batırmak napıyosun aç canım biraz bizde yapak

Hadi yaa :)
Neden peki sikintidanmi yiyorsun.?
Benim için stres mutluluk farketmiyor cnm heralde Sadece yemeği sevdiğim için

Geziyo musun yerine gezdirin gendini diyolar. Araba çarptı yerine araba bastı her kelimenin sonuna da - cik - cık koyuyolar. Çocukcuk evcik ayacık :)
Bana kıbrıs şivesi sevimli geliyor
Gorümce agırlamak zordur mefkurem. kolay gelsin.
Bizde öyle değil cnm şükür iyi anlaşırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…