Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

borani tarifi

yarım kase sarımsaklı yoğurt
3 kaşık haşlanmış bulgur
3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
5 yaprak haşlanmış ıspanak
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
pul biber nane

mercimeği haşlamaya bırakıyorum pişmesine yakın içine bulguruda bırakıyorum pişince ılımasını bekliyorum yoğurtla birlikte karıştırıyorum,içine ıspanağıda ilave edip biraz su ilave ediyorum cacıktan biraz katı oluyor üzene yakmadan 1 tatlı kaşığı zeytin yağı,nane,kırmızı biber gezdiriyorum

ambrosia2007 ........87.2....................90...............................

ayça32.......................... 127.4..............ceza2.....
Bonus.................. 89.4........................89.3.....................0.1
BEYZUS................96,6.............................. 94.8..........................
bursa16...................96.3........................96.150...............................

capriice................104 ...........................................................izinli28
citol...................111,2...............................................................!!!!!!
Cisu......................95................................................................izinli
cherry_pie,............99.5............................................98.....................
candy_candy...........104,6....................................105,5........................
derin...................118...................................118..........................
Dilenciii ..............78.6 ..............................aynı.................................
denklem444.............100.6...............................100.4.........................
egedeniz03..............91,3.......................90,6..........
emrahelif...............121.4........................................................120,9
ekim2009...............92.5.............................................................izinli
fisun....................86.1..................................ceza2
Guide....................93.5.................................94,9.........................
GAMZELİ.....................96
glikoz......................84 ...............................ceza2
halley......................115.8....................................115.2....................
mmuti................... 89.................................88,5...................................
Nur1835 ..................69..........................aynı.......................................
Seçil00..................82.1..............................................................izinli
ŞİMAL ................... 99.5.............................................................99
sans_sans.................93....................................................mazereti var
tursari...................85.5......................................aynı........................
YENA................... 92................................................ile geri döndü
YURDUSUM.............85.................................................................izinli
Yağmurgözlü........... 107.6..................................aynı......................
xhüzünx.................104.1...........................................................izinli
zalimi.....................87......................................aynı.......................

canım gitmedim değil ki.ananem orda da gel diyo ilerde "çağam" var dersin şimdi gel diyoo.bi sene de kaldık malatyada. kiraz yaprağı sarması için gidecem zaten yaa:))

yaa benim de aklımdaydı bak giriyom çıkıyom alıntılara cvp vercm derken bi türlü yazamadım cnm kusuruma bakma. bi tatsızlık var bende okuyom çıkıyom bu aralar.

burada bi indirim var gittim tuvalet kağıdı neyin aldım bi sürü:) bioblas şampuan 2 li 13.90a düşmş ondan aldm deniycem deneyen var mı saç dökülmesi için. kolum koptu şimdi de okula yetişçem iki dk gireyim dedim dinleniyim biraz diye. herkese sevgiler..

eline sağlık çitol.

liste pek de iç açıcı değil sankim he? neyse bakalım haftaya ben kendi adıma söz veriyom en az bi kg gitçek. tekrar hoşçakalın..

birincilerimiz :hooray:

beyzuş.................1.7
cherry_pie.............1,5
emrahelif..............1.1

2.lerimiz :lepi:
egedeniz03.............0.7
halley.................0.6
mmuti..................0.5
şimal..................0.5

nazarlık arkadaşlarımızz kaydirigubbakcemile3
denklem444.............0.2
bursa16................0.1
bonus.................0.1

olumunekankayizsmile benimkiler de amma moral bozar ha kaydirigubbakcemile3

beyzuscugum tebrık ederım..bır geldın bas sırayı kaptın...
en buyuk sensın ya orayada sen yakısırsın zaten...
cıtol kendı kılosunu neden gızlıyor lülülülülülübıze
nazarlıklar demıs ama ben cıtolu hıcbır yirde bulamaDIM..

Ablacım ben ilkokul mezunuyum şimdi açık ilköğretimden telafi etmeye çalışıyorum...Biri bana ne dedi biliyomusun...yarın sınavım var çalışmadım napıcam falan hayıflanıyodum...ne işine yarayacak dedi...izah etmeye çalıştım ama sabit fikir o olsa gerek anlayamadı. bu saatten sonra napıcaksın ne işine yarayacak deyip durdu...yorumsuz....

Şimdilik bir sorun yok sınavlara örtülü giriyorum ama fakülte için böyle bir şansım yok nasıl ileri gidebilirim bilemiyorum...nasip daha önümde birde lise var...

alsanaalsanasmile pis karı maşallah di bağa alsanaalsanasmile

Sağol canım....ŞenizÇok zarifsin.Umarım her hafta böyle gider.Uzun bir aradan sonra tekrar diyete başladığım için beden bol bol yemeğe alışmış;birden besin 1/4 e düşünce suyu seli attı vücuttan diye düşünüyorum.
Bu hafta bedenimdeki ödem gitti.Sıra yağlarda inşallah hepimiz sağlıkla ve kalıcı kilo veririz.:Saruboceq::Saruboceq:

BEYZUS tebrik ederim...alkisalkisalkis

Kilo vere tüm arkaşadaşları tebrik ediyorum....Kendimide çok çok ediyorum...
(

Bonus'çum,iyiki doğdun,iyiki seni tanıdım...Şeniz

Hadi gayret sana fakültelim diye seslenmek istiyorum..Kocama söyliycem dolmuş alsın bana,arkasına fakültelim yazıcam..
:roflol:

citol, emeğine sağlık canım...

ya ben aldım ama bi sorun niye aldım.. Allah Allah onlar kilo değil ki.. iki gündür tuvalete çıkamıyorum ondan.. haftaya birinciyim bak gör :lepi:

ayyyyyyyyy herkesi tebrik ederimmmmmm ellerine sağlık aplam öpüyorum çokkkkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BEYZUS tebrik ederim...alkisalkisalkis

Kilo vere tüm arkaşadaşları tebrik ediyorum....Kendimide çok çok ediyorum...
(

Çok teşekkürler YENACIĞIM.

İlk hafta normal tabii böyle olması;sonrasından korkmaktan bu günkü sonuca sevinemedim bile.

Kilo konusunda paranoyak oldum vallahi......

BONUS un doğumgünümü?

BONUSÇUĞUM.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Mutlu, sağlıklı,ince bir ömür diliyorum.....

Citol msj yollayamadım beceremedim burdan belirteyim nete yeni ulaştım bu hafta sadece 500 gr gitmiş hiç yoktan iyidir deyip kendime bir teslli veriyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…