Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Misafirlik cok kotu gitti 3 farkli yere gittik aile ziyareti ve ben coktum resmen
Benim derdim ne tüm gün dayandım hemen hepsine Hayır dedim ama en dakika önce gelen tabakta hicbirsey birakmadim tabağı boş gördüğümde yaşadığım vicdan azabı ve utancı anlatmam resmen nefes almadim yerken

Menum

Sabah 11.00

Yarım simit gittiğim evde ekmek yoktu şaka gibi
1 tane domates 2 tane karper peynir
Bolca çay kahve

Saat 14.00

2 kaşık kısır yanına marul yine çay bu 2. Evdi

Saat 17.00
1 tane ıslak kek
1 tane elmalı tura
1 tane ıspanaklı börek
2 kaşık rus salatasi

Bolca çay kahve

Bolca mutsuzluk ben yemeden aile ziyareti yapamayacak miyim 1. Evde ve 2. Evde atlatabildim masa da inanılmaz şeyler vardı ben Hayır dedim hatta tüm gün herseye Hayır dedim ama 17.00 de tüm gücüm bitti. En kötüsü de kendimi aç hissetmem midemin agrimasi.

Benim sorunum ne bu yiyeceklere neden yenik düşüyorum bir günde 3 farklı yere misafirlige gidilir mi hepsine de ogleden sonra denmis yaaa hepsi dolu dolu tabakla geldiler 15 dakika çay ictim ama sonra resmen saldirdim.

nasıl yani daficim anlamadım ben limonu tuza batırmak napıyosun aç canım biraz bizde yapak
Epilasyondan hemen sonra ya tuzlu limonla ovuyorsun yada tuzlu limon suyu sürüyorsun. kökleri zayıflatıyor. Birkaç ay tekrar edersen fark edersin.. Ben genelde dolunaydan sonra yaparım . Yok denecek kadar az. Koktuk altında on onbeş tane ya var ya yok.

Bu gün v.bizde eşimle başbaşa kaldık. Pazara çıktık. Eşim yemek yapma gidip cağ yiyelim dedi..
Pazardan getirdiklerimizi dolaba yerlestiriyordum zil çaldı. Kapıyı açtık ortanca eltimin oğlu gelin çocuklarıyla geldiler. Hal hatır sorarken tekrar zil çaldı. Büyük eltimin oğlu gelin çocuklar. Biraz oturduk. Biz yemeğe gidecektik birlikte gidelim dedik. Cağdan vazgeçtik. Daha doyurucu birşeyler yedik. Şimdi geldik eve çay içiyoruz.

Bu günkü menü
Sabah
1 incir
3 zeytin
1 catal sucuklu yumurta
Domates salatalık
2 bardak çay

Öğle
1 bardak kefir

Ara
1 trabzon hurması

Akşam
1 dilim ekmek
1 şiş
1 külbastı
1 parça tavuk
2 kaşık yoğurt
Salata

1 fincan kahve
2 bardak çay

bildiğimiz ev epilasyon aletimi yoksa epilasyon merkezindemi yaptırdın. ... ben epilasyon merkezinde yaptırmayı düşünüyorum da erteledim bu rahim hastalık uğraşmaları yüzüne erteledim bu tür bilgilere çok meraklıyımdır

Ben öyle bir merkeze hiç gitmedim
Her zaman kendi işimi kendim gorerim

iyi akşamlar kızlar
pazar günü menüm gelsin

sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu domatesli biberli omlet
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
biraz domates salatalık
1 adet zeytinli parmesanlı muffin ekmek (karabuğday ve glütensiz un karışımı)

ara 13.00
1 fincan filtre kahve
5 fındık

öğlen 15.00 (cenaze evinde)
2 kk kadar peynirli börek
1 yk helva

akşam 19.15
1 kase kıymalı sebzeli makarna
1 bardak ayran (ev yoğurdundan)

yatana kadar 1,5 lt den fazla su
1 madensuyu içeceğim az sonra

Bugün diyetimi sabote ettiğim gunlerden biri,arada olur boyle şeyler diyerek,yoluma devam edeceğim inşallah.
Sabah 10.30
İki bardak ilik su,kayisi,
İki yumurta
Zeytin,peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
Kisnis otu,aş otuda denir
Elma
Ara sekersiz çay
Akşam 16.30
Bir kase yoğurt çorbasi,
Bir lahmacun
Salata,ayran
Bir dilim kabak tatlisi
Küçük bir dilim tam tahilli undan yapilmiş kek
Su 1,5 litre
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…