Kesinlikle çok başarılıBen de ağladım :)
Hümeyra ne kadın dimi.?
Acaip enerjisi var. Çok seviyorum.
Çay ve kurabiye eşliğinde sohbet etmek isterdim onunla
Epilasyondan hemen sonra ya tuzlu limonla ovuyorsun yada tuzlu limon suyu sürüyorsun. kökleri zayıflatıyor. Birkaç ay tekrar edersen fark edersin.. Ben genelde dolunaydan sonra yaparım . Yok denecek kadar az. Koktuk altında on onbeş tane ya var ya yok.nasıl yani daficim anlamadım ben limonu tuza batırmak napıyosun aç canım biraz bizde yapak
Harika çok sevindim senin adınaOda iki lokmaydı. Esim e eşlik ettim. Iki haftadır dedemizi götürüyorlar. Cumartesiler bizim
Iki haftadir götürüyorlar. 1 gece köyde kaliyor.Harika çok sevindim senin adınadesturun ise yaramış eltilere
İki geceye çıksa köyde kalış süper olucak :))Iki haftadir götürüyorlar. 1 gece köyde kaliyor.
bildiğimiz ev epilasyon aletimi yoksa epilasyon merkezindemi yaptırdın. ... ben epilasyon merkezinde yaptırmayı düşünüyorum da erteledim bu rahim hastalık uğraşmaları yüzüne erteledim bu tür bilgilere çok meraklıyımdırEpilasyondan hemen sonra ya tuzlu limonla ovuyorsun yada tuzlu limon suyu sürüyorsun. kökleri zayıflatıyor. Birkaç ay tekrar edersen fark edersin.. Ben genelde dolunaydan sonra yaparım . Yok denecek kadar az. Koktuk altında on onbeş tane ya var ya yok.
Yok canımİki geceye çıksa köyde kalış süper olucak :))
Ben öyle bir merkeze hiç gitmedimbildiğimiz ev epilasyon aletimi yoksa epilasyon merkezindemi yaptırdın. ... ben epilasyon merkezinde yaptırmayı düşünüyorum da erteledim bu rahim hastalık uğraşmaları yüzüne erteledim bu tür bilgilere çok meraklıyımdır
Aa pardon çene altında çıkan birkaç tüy için birkackere iğneli yatırmıştım. Onun dışında hep kendim hallettim.Ben öyle bir merkeze hiç gitmedim
Her zaman kendi işimi kendim gorerim
ok canım anladım çok çok teşekkür ederim daficim bilgini paylaştığın gibiBen öyle bir merkeze hiç gitmedim
Her zaman kendi işimi kendim gorerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?