Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de gitcem lazere ama bi türlü bütçe ayıramıyorum :)

Ben de gitcem lazere ama bi türlü bütçe ayıramıyorum :)
canım çok mantıklı bunu yaptırmamız benim yengem kuzenlerim yaptırdı kiiiii onlar benden çok çok kıllılar onlar araştırdı paket program yaptırdılar şimdi arada hamama gidiyoruz kaymak gibiler hepsi ben hamama gitmeden 3 gün önce mutlaKa ağdacıma gidiyorum pöffffff birde yazın tatilde yazlıkta okadar sinir oluyorumki Allah nasip ederse bu kış bu işi de bitirmek istiyorum

Benim koltuklar sıkıntı. Ağdayla da alsam rengi koyu. Açılır mı rengi lazere gidince emin değilim

Benim koltuklar sıkıntı. Ağdayla da alsam rengi koyu. Açılır mı rengi lazere gidince emin değilim
renginden sanane canım önemli olan bitiş garantisi versin kaç ayda biter nekadar sürer renk problemi o daha sonrada halledilir bronzlaşırız canoo en kötüsü

Iyi akşamlar kızlar
Çocuklar vardı yemekte biraz önce gittiler menümü yazıp işe gidecem
Sonra ordan geçmişi okurum ama net çok yavaş cevap yazamıyorum

8.15
3 hurma
T.kahvesi

11.30
1 yumurta
Peynir
3 ceviz
5 zeytin
Dom.sal.biber
2 kş.domatesli biber kavurması

15.00 civarı
1 yumurta
Peynir
2 kş biber kavurması
10 badem
1 bar sütlü mistik çay

17.00
Biraz kuru üzüm

19.00
Buharda haşlanmış karnıbahar brokoli
Toplam 5-6 dal
Yoğurt
Salata

Su 2 lt
Spor yok

Zaten kendin pişman olmuşun tatlım
Nerdeyse bütün gün doyurucu bişey yemediğin için akşamda patlama yaşamışın
En azından son eve gitmeden biyerlerde karnını doğru şeylerle doyırup gitseydin
Neyse geçmiş gitmiş
Bugünü yaşanmamış sayıp yoluna devam et
Ama hatalarımızdan da ders çıkaralım

Hep birliktemi gittiniz :)

Bence güzel olmuş tatlım

Akşam biraz fazla karbonlu ama kaçamaksız :))

Yani tabiki akşama başka bişey olsa daha güzel olurdu :)
aslında gün çok güzel ilerlemiş cnm
O kabakla kek nerden çıkıp menünü bozdular :)

Evet kötü oldu,saat erkendi yedigimde,ondan sonra yoğurt kürü yapip yedim başka yemedim. Bakalim bu hafta tartiya ne yansiyacak. İnşallah fazla arti birakmaz

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar

“Allah’ım, sen bütün insanların Rabbisin. Nilüfer kardeşimizin ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Nilüfer kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle.
Âmin

Hep birliktemi gittiniz :)
Evet
Zaten farklı zamanlarda ayrı ayrı götürüyoruz.
bu defa hep birlikte gitmiş olduk.
Gelinler ara sıra dışarıda yemek istiyor. Bütçelerde her zaman müsait olmuyor. Bizde içlerinde kalmasın diye bize geldiklerinde zaman zaman dişariya çikiyoruz.

Bence güzel olmuş tatlım
Sağol Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…