Ben de gitcem lazere ama bi türlü bütçe ayıramıyorum :)bildiğimiz ev epilasyon aletimi yoksa epilasyon merkezindemi yaptırdın. ... ben epilasyon merkezinde yaptırmayı düşünüyorum da erteledim bu rahim hastalık uğraşmaları yüzüne erteledim bu tür bilgilere çok meraklıyımdır
canım çok mantıklı bunu yaptırmamız benim yengem kuzenlerim yaptırdı kiiiii onlar benden çok çok kıllılar onlar araştırdı paket program yaptırdılar şimdi arada hamama gidiyoruz kaymak gibiler hepsi ben hamama gitmeden 3 gün önce mutlaKa ağdacıma gidiyorum pöffffff birde yazın tatilde yazlıkta okadar sinir oluyorumki Allah nasip ederse bu kış bu işi de bitirmek istiyorumBen de gitcem lazere ama bi türlü bütçe ayıramıyorum :)
birde malipinacım bak bir şekilde bütçenin hesapla ve sana en uygun olanı ayarlamaya bak o da çıksın aradan şimdi zamanı bu işinBen de gitcem lazere ama bi türlü bütçe ayıramıyorum :)
Benim koltuklar sıkıntı. Ağdayla da alsam rengi koyu. Açılır mı rengi lazere gidince emin değilimcanım çok mantıklı bunu yaptırmamız benim yengem kuzenlerim yaptırdı kiiiii onlar benden çok çok kıllılar onlar araştırdı paket program yaptırdılar şimdi arada hamama gidiyoruz kaymak gibiler hepsi ben hamama gitmeden 3 gün önce mutlaKa ağdacıma gidiyorum pöffffff birde yazın tatilde yazlıkta okadar sinir oluyorumki Allah nasip ederse bu kış bu işi de bitirmek istiyorum
renginden sanane canım önemli olan bitiş garantisi versin kaç ayda biter nekadar sürer renk problemi o daha sonrada halledilir bronzlaşırız canoo en kötüsüBenim koltuklar sıkıntı. Ağdayla da alsam rengi koyu. Açılır mı rengi lazere gidince emin değilim
Nie noldumalipina kız beni daha fazla konuşturma şuan da kafam bir dünyaaaa
kaçgündür adamla didişiyordum büyük oğlan yüzüne surat yapıyordum bugün almış 1 şişe rakı falan filan yapıyor bana benim yelkenler suda şuan hala masada yız çocuklar odalarında eee yeter konuşamıyommmNie noldu
Yarasın bacım afiyetkaçgündür adamla didişiyordum büyük oğlan yüzüne surat yapıyordum bugün almış 1 şişe rakı falan filan yapıyor bana benim yelkenler suda şuan hala masada yız çocuklar odalarında eee yeter konuşamıyommm
Zaten kendin pişman olmuşun tatlımMisafirlik cok kotu gitti 3 farkli yere gittik aile ziyareti ve ben coktum resmen
Benim derdim ne tüm gün dayandım hemen hepsine Hayır dedim ama en dakika önce gelen tabakta hicbirsey birakmadimtabağı boş gördüğümde yaşadığım vicdan azabı ve utancı anlatmam resmen nefes almadim yerken
Menum
Sabah 11.00
Yarım simit gittiğim evde ekmek yoktu şaka gibi
1 tane domates 2 tane karper peynir
Bolca çay kahve
Saat 14.00
2 kaşık kısır yanına marul yine çay bu 2. Evdi
Saat 17.00
1 tane ıslak kek
1 tane elmalı tura
1 tane ıspanaklı börek
2 kaşık rus salatasi
Bolca çay kahve
Bolca mutsuzluk ben yemeden aile ziyareti yapamayacak miyim 1. Evde ve 2. Evde atlatabildim masa da inanılmaz şeyler vardı ben Hayır dedim hatta tüm gün herseye Hayır dedim ama 17.00 de tüm gücüm bitti. En kötüsü de kendimi aç hissetmem midemin agrimasi.
Benim sorunum ne bu yiyeceklere neden yenik düşüyorum bir günde 3 farklı yere misafirlige gidilir mi hepsine de ogleden sonra denmis yaaa hepsi dolu dolu tabakla geldiler 15 dakika çay ictim ama sonra resmen saldirdim.
Hep birliktemi gittiniz :)Bu gün v.bizde eşimle başbaşa kaldık. Pazara çıktık. Eşim yemek yapma gidip cağ yiyelim dedi..
Pazardan getirdiklerimizi dolaba yerlestiriyordum zil çaldı. Kapıyı açtık ortanca eltimin oğlu gelin çocuklarıyla geldiler. Hal hatır sorarken tekrar zil çaldı. Büyük eltimin oğlu gelin çocuklar. Biraz oturduk. Biz yemeğe gidecektik birlikte gidelim dedik. Cağdan vazgeçtik. Daha doyurucu birşeyler yedik. Şimdi geldik eve çay içiyoruz.
Bence güzel olmuş tatlımBu günkü menü
Sabah
1 incir
3 zeytin
1 catal sucuklu yumurta
Domates salatalık
2 bardak çay
Öğle
1 bardak kefir
Ara
1 trabzon hurması
Akşam
1 dilim ekmek
1 şiş
1 külbastı
1 parça tavuk
2 kaşık yoğurt
Salata
1 fincan kahve
2 bardak çay
Akşam biraz fazla karbonlu ama kaçamaksız :))Menücüğüm
Sabah bi armut
Kahvaltı 11.15
2 yumurta
4ceviz
Kalın dilim peynir
Havuç
7 zeytin
Akşam 19.30
İki kepçe mercimek çorbası
Bi kepçe nohut yemeği
4 kaşık közde patlıcan yoğurtlama
Bi kase yoğurtlu buğday
2 litre su
5 mil leslie
Yani tabiki akşama başka bişey olsa daha güzel olurdu :)iyi akşamlar kızlar
pazar günü menüm gelsin
sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu domatesli biberli omlet
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
biraz domates salatalık
1 adet zeytinli parmesanlı muffin ekmek (karabuğday ve glütensiz un karışımı)
ara 13.00
1 fincan filtre kahve
5 fındık
öğlen 15.00 (cenaze evinde)
2 kk kadar peynirli börek
1 yk helva
akşam 19.15
1 kase kıymalı sebzeli makarna
1 bardak ayran (ev yoğurdundan)
yatana kadar 1,5 lt den fazla su
1 madensuyu içeceğim az sonra
aslında gün çok güzel ilerlemiş cnmBugün diyetimi sabote ettiğim gunlerden biri,arada olur boyle şeyler diyerek,yoluma devam edeceğim inşallah.
Sabah 10.30
İki bardak ilik su,kayisi,
İki yumurta
Zeytin,peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
Kisnis otu,aş otuda denir
Elma
Ara sekersiz çay
Akşam 16.30
Bir kase yoğurt çorbasi,
Bir lahmacun
Salata,ayran
Bir dilim kabak tatlisi
Küçük bir dilim tam tahilli undan yapilmiş kek
Su 1,5 litre
Spor yok
Sağol canim,sana da hayırlı, sağlıklı bir hafta diliyorum. Bugün ameliyat günü,inşallah kolay ve çok başarılı bir ameliyat gecirirsin,sağliğina kavuşursun. Rabbim yar ve yardimcin olsun,seni sevdiklerine bağışlasin.Günaydın
Hayırlı haftalar
Evet kötü oldu,saat erkendi yedigimde,ondan sonra yoğurt kürü yapip yedim başka yemedim. Bakalim bu hafta tartiya ne yansiyacak. İnşallah fazla arti birakmazZaten kendin pişman olmuşun tatlım
Nerdeyse bütün gün doyurucu bişey yemediğin için akşamda patlama yaşamışın
En azından son eve gitmeden biyerlerde karnını doğru şeylerle doyırup gitseydin
Neyse geçmiş gitmiş
Bugünü yaşanmamış sayıp yoluna devam et
Ama hatalarımızdan da ders çıkaralım
Hep birliktemi gittiniz :)
Bence güzel olmuş tatlım
Akşam biraz fazla karbonlu ama kaçamaksız :))
Yani tabiki akşama başka bişey olsa daha güzel olurdu :)
aslında gün çok güzel ilerlemiş cnm
O kabakla kek nerden çıkıp menünü bozdular :)
Canım ne zaman gireceksin saatin bellimiGünaydın
Hayırlı haftalar
EvetHep birliktemi gittiniz :)
Sağol CanımBence güzel olmuş tatlım
Insilun dusunce azaliyor benim insulin fazlayken koyu idi 24 e dustu acildi 10 lara diserse beyaz olcak gibi.Benim koltuklar sıkıntı. Ağdayla da alsam rengi koyu. Açılır mı rengi lazere gidince emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?