Tek olsam sikinti olmayacakti gafil avlandim. Bugun tolere edecegim insallahZaten kendin pişman olmuşun tatlım
Nerdeyse bütün gün doyurucu bişey yemediğin için akşamda patlama yaşamışın
En azından son eve gitmeden biyerlerde karnını doğru şeylerle doyırup gitseydin
Neyse geçmiş gitmiş
Bugünü yaşanmamış sayıp yoluna devam et
Ama hatalarımızdan da ders çıkaralım
Hep birliktemi gittiniz :)
Bence güzel olmuş tatlım
Akşam biraz fazla karbonlu ama kaçamaksız :))
Yani tabiki akşama başka bişey olsa daha güzel olurdu :)
aslında gün çok güzel ilerlemiş cnm
O kabakla kek nerden çıkıp menünü bozdular :)
AminSelamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
“Allah’ım, sen bütün insanların Rabbisin. Nilüfer kardeşimizin ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Nilüfer kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle.
Âmin
Allah kavuştursun kuzumAnnemleri yolculadım
Tartılmadım ama cok bozdum diyetimi almışımdır muhtemelen. İnş diyet moduna girebilirim yarından itibaren
Herkesi bol eksili günler
Aramıza hoşgeldin esmamerhaba kızlar hepinize tşkler hoşbuldum.13.11.2017 88.1 olan kilom ekmeği hayatımdan çıkararak yediklerimede dikkat ederek bugunki tartım 86.5.. var mı tartı gününüz:)
ÂminGunaydinnnnnyagmura, yagmuru verene sukurler olsun
Hayirli mutlu bir haftaniz olsun insallah
Gunaydin kizlar iyi haftalar dilerim. Yena habersiz birakma hayirlisi ile haberlerini bekliyoruz
Aramıza hoşgeldin esma
Tartı günümüz cuma
Düzenli olrak paylaşım da bulunursan iki haftada listeye giriyorsun
Kurallar böyle
Kızlar yena dan haber alan bizimle de paylaşsın.
Rahatsız etkiyeyim dedim özelden aramadım. Ben telefonda konuşma özürlüyüm. Kal gelir kalırım. Karşımdaki insanıda kilitlerim. Onun için pek telefon görüşmesi yapmıyorum. haber alırsanız paylaşın bizimle
İnsülin direncinin sebep olduğunu duymuştum evet ,boyunda da kararma yapıyo.Bi de etçikler çıkıyo orda burdaInsilun dusunce azaliyor benim insulin fazlayken koyu idi 24 e dustu acildi 10 lara diserse beyaz olcak gibi.
Kararmaların insülin direnciyle bağlantılı olduğunu bilmiyordum oo çıkan et benlerini ben aldırdımİnsülin direncinin sebep olduğunu duymuştum evet ,boyunda da kararma yapıyo.Bi de etçikler çıkıyo orda burda
Cuma:....101,200
Ara kontrol:...100,700
Fark:.... -500gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?