Bu yaptığın bir paylaşim işte canım88 den
TŞK EDERİM ÇOK BULDUM. NE PAYLAŞIMI PEKİ.
Saol bitanem ayrılık zorAllah kavuştursun kuzum
Kız annem ben de izliyom hep o morbit obezleri benim herif her akşam açıyo izletiyo niyeyse artıkSaol bitanem ayrılık zor
Ben karar verip diyet bozunca geri diyete dönerim sanmıştım ama olmadı. Annemle olmanın tadını cıkardım ama bugun dunden kalan borekle güne başladım pişman olmadım geri dönemem gibi düşünürken tlc deki kilolu insanların zayıflsma mücadelesine denk geldim. Kızı için zayıflaysn bi anne etkilendim. Sağlığım ve goruntum acısından kilom iyi sayılır ama yaş ilerledikce 80 de 1.68 boy için sıkıntı olur bu sefer cocuklarım için yapabilirmiyim acaba dedim. Dun ogullarımla bole bi program izledik küçük oglum anne aburcubur yeme kilo alma olmeni istemiyorum dedi. Kendimi boyle motıve edicem evet cok deil kilom ama 77 idim 80 oldum bu sekilde 90 ı yeniden gorebilirim dahada alabilirim 102 yi bile gormuşlugum var . Uzun oldu ama paylasmak istedim duygu karmasamı
Vavvv süpermiş cnm tebriklerCuma:....101,200
Ara kontrol:...100,700
Fark:.... -500gr
Bonus sen oyalana dur malipina seni geçecek bak :)))
Allah kavuştursun cnmSaol bitanem ayrılık zor
Ben karar verip diyet bozunca geri diyete dönerim sanmıştım ama olmadı. Annemle olmanın tadını cıkardım ama bugun dunden kalan borekle güne başladım pişman olmadım geri dönemem gibi düşünürken tlc deki kilolu insanların zayıflsma mücadelesine denk geldim. Kızı için zayıflaysn bi anne etkilendim. Sağlığım ve goruntum acısından kilom iyi sayılır ama yaş ilerledikce 80 de 1.68 boy için sıkıntı olur bu sefer cocuklarım için yapabilirmiyim acaba dedim. Dun ogullarımla bole bi program izledik küçük oglum anne aburcubur yeme kilo alma olmeni istemiyorum dedi. Kendimi boyle motıve edicem evet cok deil kilom ama 77 idim 80 oldum bu sekilde 90 ı yeniden gorebilirim dahada alabilirim 102 yi bile gormuşlugum var . Uzun oldu ama paylasmak istedim duygu karmasamı
Kız annem ben de izliyom hep o morbit obezleri benim herif her akşam açıyo izletiyo niyeyse artıkiyi geliyo izle öyle olmak istemiyom diyip gaza geliyo insan
Bende 99 la gruba girmiştim ama 102 yide gormustum işin kotusu yok yaa okadar da deilim modundaydım kendimi şişman gormuyodumVavvv süpermiş cnm tebrikler
Cumaya yine güzel bi rakam gelecek inş.
Allah kavuştursun cnm
Bende ağır yaşamlara severek ibretle bakıyorum
Eğer dur demeseydim bende öyle olma yolunda ilerliyodum
Biz o kadar olamayız canım bizim Türk mutfağı güzel sağlıklı.Onlar sadece hamurişi kızartma yiyolar napsın o vücut.aynen gaza gelio insan gerçi ama okadar deilim iyiyim modunada giriyo
Ama bizde var potansiyel onlarda bi gunde ole olmadı . Rabbim esirgesin onlarada şifa versin omur boyu diyette olmam gwrek yedimmi alıyorum bunu kabullencem
canım kaldığım yerden devam edersin. Insan bir günde dönemiyor ama bu hafta azaltarak devam edebilirsin. Bende genelde kalanlar bitinceye kadar salıyorum.ama sonra toparlamaya başlıyorum. Köye gittiğimde 106 ları görmeye başladım. Karbona o kadar alıştım ki artık dönüşüm çok zor dedim. Şimdi günde 1 dilime düşürdüm ekmeğiSaol bitanem ayrılık zor
Haftaya güzel başladın canım. cumaya eksiler gelecek ınşaallahIyi haftalar
bol eksiler olsun inş.
Ben sabahtan çocuğu oyun grubuna götürdüm
Yeni geldim eve
Sabah geç kalınca kahvaltı yapamadım
Çıkarken yanıma 1 hurma aldıydım sonra onuda bulamadım :))
Çocuğun beslenme çantasından 1 hurma çaldım
Pzrtesi bildirimi
Cuma 92.6
Bugün 92
Fark -600
Inş.bu hafta şu lanet 92 lerden kurtulurum :)
Benim hafta başı iyi başlıyo da cumaya doğru tırt hepVavvv süpermiş cnm tebrikler
Cumaya yine güzel bi rakam gelecek inş.
Allah kavuştursun cnm
Bende ağır yaşamlara severek ibretle bakıyorum
Eğer dur demeseydim bende öyle olma yolunda ilerliyodum
dimi bozmayım moralimi toparlarım 15 tatile kadar sakin olcak yasamam gideceğim yer yok gelicekte inş anneme 75 olarak giderim. ♡canım kaldığım yerden devam edersin. Insan bir günde dönemiyor ama bu hafta azaltarak devam edebilirsin. Bende genelde kalanlar bitinceye kadar salıyorum.ama sonra toparlamaya başlıyorum. Köye gittiğimde 106 ları görmeye başladım. Karbona o kadar alıştım ki artık dönüşüm çok zor dedim. Şimdi günde 1 dilime düşürdüm ekmeği
Haftaya güzel başladın canım. cumaya eksiler gelecek ınşaallah
Dimi ya sürekli fastfood alıyolar ama okadar olmasada 100 ü gectim dahada çıkmayacagım garanti deildi potansiyel var ama almıycam inş. Vericezz beraberBiz o kadar olamayız canım bizim Türk mutfağı güzel sağlıklı.Onlar sadece hamurişi kızartma yiyolar napsın o vücut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?