Kaç kilosun canım?Dimi ya sürekli fastfood alıyolar ama okadar olmasada 100 ü gectim dahada çıkmayacagım garanti deildi potansiyel var ama almıycam inş. Vericezz beraber
sabah bi fincan kadar içsen kalmazdı baş ağrısı bulantı.Sabah sabah çok karıştırmışsın.soda limon tuz karışımı yap midendeki alkolü öldürür bulantın geçer canım.kızlar dünkü menüm. .
sabah ..tereyağda 2 yumurta
dom.sal.pey.zey.
ara.yeşilçay.
avuç içi fındık kuru üzüm 1 tane hurma
öğlen. 1.tb. zyğ. taze fasulye
3 kaşık yoğurt
akşam .1 parça et yedim ama eşimle küçük
bir kutlama yaptık birkaç kadeh bişeyler içtik fazla yemek yemedim ama suyumda 2 .5 lt olmuştur geç uyudum bugünde geç uyandım. kahvaltı yapmadım
1 şekersiz neskfe. içtim 1 büyük Br. koyu ayran içtim. midem bulanıyor başım ağrıyor bu içki denilen şey ne fena ertasigün bugün başım yastık istiyor
Enson 80 dim 75 e kadar inmişliğim var 1 2 senedir 77 78 arası koruyodum 75 e iniyim dedim diyetle 80 e cıktım şimdi ilk hedefim 77 inş. 3 yıldır diyetteyim galibaKaç kilosun canım?
Benim spor yapıp da 4 kilo almam gibi olmuşEnson 80 dim 75 e kadar inmişliğim var 1 2 senedir 77 78 arası koruyodum 75 e iniyim dedim diyetle 80 e cıktım şimdi ilk hedefim 77 inş. 3 yıldır diyetteyim galiba
canım yenoş bugün amelyat oluyor safra kesesinde taş vardı onu alıcaklarYenacım neyin var anlamadım canım ama rabbim şifa versin tez zamsnda güzel haberlerle dön canım♡
ben 123 leri görmüştüm ve dikkat etmezsem o kadar çabuk alıyorumkiBende 99 la gruba girmiştim ama 102 yide gormustum işin kotusu yok yaa okadar da deilim modundaydım kendimi şişman gormuyodum
Ama motice için ogullarımdan destek alıcam küçüğü ölücem sanıyo kilo aldım diyinceküçük kuzum ona söz vercem içimden belki işe yarar
ben buna katılmıyorum cnmBiz o kadar olamayız canım bizim Türk mutfağı güzel sağlıklı.Onlar sadece hamurişi kızartma yiyolar napsın o vücut.
inş. Geçen haftaki gibi olmaz cnm :)Haftaya güzel başladın canım. cumaya eksiler gelecek ınşaallah
Yok kızzz daha nelerBenim hafta başı iyi başlıyo da cumaya doğru tırt hep
Yediklerin güzelde içtiklerine yorum Yok :))kızlar dünkü menüm. .
sabah ..tereyağda 2 yumurta
dom.sal.pey.zey.
ara.yeşilçay.
avuç içi fındık kuru üzüm 1 tane hurma
öğlen. 1.tb. zyğ. taze fasulye
3 kaşık yoğurt
akşam .1 parça et yedim ama eşimle küçük
bir kutlama yaptık birkaç kadeh bişeyler içtik fazla yemek yemedim ama suyumda 2 .5 lt olmuştur geç uyudum bugünde geç uyandım. kahvaltı yapmadım
1 şekersiz neskfe. içtim 1 büyük Br. koyu ayran içtim. midem bulanıyor başım ağrıyor bu içki denilen şey ne fena ertasigün bugün başım yastık istiyor
Hastanededir kuzumKızlar bugün gün geçmek bilmedi.
Merak içindeyim yena nın telefonunu çaldirsam ayıp olurmu ki
Bizde de obez çok ama onlar kadar şişman görmedim ben .Pompayla şişirilmiş gibiler resmen.Evlerden uzak yarabbim :)ben 123 leri görmüştüm ve dikkat etmezsem o kadar çabuk alıyorumki
2 haftada 10 kilo almışlığım var
Insan zayıflayınca önceden ne kadar kilolu olduğunu anlıyor
Yoksa bende o dönem kilolu görmüyodum kendimi :))
Benim çocuklar bile Benim eski resimlerimi görünce
Anne sen neymişin diyolar :))
ben buna katılmıyorum cnm
Alışkanlıklarla ilgili
Mesela ben normalde normal sebze yemeğini sevmezdim sadece kızartma olarak
Hamurişi, tatlı pasta zaten bizim toplulumuzun vazgeçilmezi. En basit örneğini ev oturmalarında görüyoruz
Anacım bide sağlıklı bişey yapın dimi :))
inş. Geçen haftaki gibi olmaz cnm :)
Yok kızzz daha neler
Bi geçen cuma az verdin öncesinde güzel verdiydin
Yediklerin güzelde içtiklerine yorum Yok :))
Sağol canımdafi berfinle gorustu asuman abla.
Iyiymis cok sukur kapali olmus ameliyati.
Aslında menün kötü değil cnmSelam hanimlar
Acayip bir yeme isteği var bende. Kontrol edemezsem yandim ki ne yandim. Ne yapayım bir akil verin.
Yediklerim
Sabah 8.00
İki bardak su,kayisi
2 yumurta,peynir,zeytin,salatalik
Ara sekersiz çay,yeşil cay,iki kasik tavuklu salata,iki kaşik börülce salatasi( ikram vardi,en masum olan bunlardi) ayva
Akşam 18.00
Küçük kepekli akdeniz ekmeği( niyeyse canim ekmek istiyor)
Peynir,zeytin,yeşillik
Çikolatali 4 adet leblebi(kahve yaninda yeseydim iyiydi)
Birazdan bir kahve
Su 1,5 litreyi geçmiştir
Spor nobetciydim
2 gündür baya iyi gidiyosun tatlımGünün menüsü
Sabah
incir kürü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 tutam tere
Öğle
1 ayva
Ara
1 fincan kahve
Akşam
Az kuru fasulye
Az haşlama et yanında 1 dilim patates
Salata
1 fincan kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?