Aman iradesizlik başka bişey değil :))sanki inat yapıyor gibi değil mi. bende çarşamba perşembe sapıtıyorum. psikolojik mi ki
insülin direncin düşüyosa.zayıflayınca kayboluyolar sanırımBenim de boynunda etcikler çıktı şimdi dökülüyorlar kendiliginden
Bugün akşamın baya hafif olmuş cnmGünün menüsü
Kahvaltı:12,00
2 yumurta
6 zeytin
havuç
kalın dilim peynir
2 kaşık patlıcan yoğurtlama
Pasta yaptım,bi parmak pasta kremasının tadına baktım
Akşam:19,30
Kıymalı yumurta
2 bardak çay
2 litre su
bi saat yürüyüş
Gündüz bşraz yetersiz akşam güzel cnmiyi akşamlar kızlarr bugün miğdem pek iyi değildi sabah geç uyandım akşamdan kalmaydım 12 ye yakın uyandım birşey yiyemedim uyandım neskafe içtim sonra 1 büyük bardak koyu kıvamlı ayran içtim evden çıktım 2 ufaklıklarla kızın okul çıkış saatine denk getirdim kızla buluşup avm ye gittik ihtiyaçlar vardı onları aldık bu arada dışardan yarım simit yedim .saat 6 gibi eve geldik hemen mutfağa yemeği yapmaya girdim yemeklerimi yetiştirdim o arada çok acıktım 1 elma yedim bugünkü sıralamam şöyle
12 ..00..neskafe ikisibir
13.30.. 1 büyük bar.yoğun kıvam ayran
18..15..1 elma
19.20...1 kase.tavuk sote
4 yk. bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
su. 1.5.lt.
çayla kahveyle kapatırım heralde canlarım
Di mi :) yemek yapasım gelmedi bugün ondan :)Bugün akşamın baya hafif olmuş cnm
Işıl sen niye menü yazmayı bıraktın cnmİyi geceler kızlar
Yazmaya yüzüm olsa yazicam canımIşıl sen niye menü yazmayı bıraktın cnm
Kuzum geçen hafta ne güzel kilo verdin niye emeklerini çöpe atıyosunkiYazmaya yüzüm olsa yazicam canım
Bende yağ aldırma çıkıyor :)))Ya nerden tıkladım şu reklama,nereyi tıklasam sıra sıra slip donlu erkek geliyoNormal bişey de yok hepsi erötük ayol
Seninki gene iyiymiş.Kocem gördü bi de,hayırdır hatun diyoBende yağ aldırma çıkıyor :)))
Allah muhafaza kan çıkar kızzzSeninki gene iyiymiş.Kocem gördü bi de,hayırdır hatun diyo
Arkadaslar mide balonu hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum takildigi gun ve sonraki iki gün boyunca dayanılmaz mide kramplari sanki biri icerden midenizi dakikada bir sıkıyor ve birakiyormus gibi , aşırı mide bulantısı ve kusma buda yetmiyormus gibi müthiş bir mide yanması sanki mideniz agizinizin icine gelmis gibi girtlaginiza kadar yaniyorsunuz ama sonraki gun sanki bir sihirli degnek dokunmuscasina hepsi bitiyor.benim doktorum bana mide koruyucu ilaclari yazmamisti ve sonra 3.gun aradim bana ilaclari soyledi aldim kullandimve ertesi gün hepsi bitti bütün şikayetlerim gecti ama doktorumun aciklamasi su oldu mide alisana kadar bunlari yasamam normalmis eger ilk gunde ilac yazsaymista aynilarini yasarmisim.eger icinizde 3gunden bisey olmaz cekerim diyen varsa hic durmasin çünkü bu artık ölüm kalım meselesi oluyo bitmek bilmeyen diyetler sonu gelmeyen zayiflama hikayeleri ve yine kaybedis yine hüsran ben artik biraz kismayi bile beceremez hale gelmistim kilo aldikca yiyo ve yedikce kilo aliyordum kisir bir döngü bu artik sorun yok istesemde yiyemiyorum tabi bu arada ilk 1hafta sadece sivi gida almak gerekiyor sonra yavas yavas katilara gecis yapiliyor biri bana bir kase corbayla doyabilecegimi soylese asla inanmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?