Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şasirdim cok kilo fazlaliginiz yok 6 ay diyetisyen destegiyle bu kilo eriyip giderdi
Bende sana katılıyorum cnm 15 kilo dikkat edilirse 6 ay bile sürmez max.4 ayda gider
Aslında obez olmayan birine böyle şeyler yapılmıyor ama bilemedim

Aaaa selam vermemimişim :))

Gece doğru dürüst uyuyamadım şifayı kapmışım öksürük fenaydı
Kalktım bitki çayı falan içtim sirkeli suyla gargara yaptım sabaha doğru dalmışım

Ama beni en mutlu eden şey
Gece o kadar açtım. Kaç saat ayaktaydım bir lokma bişey atmadım ağzıma :))
Kendimi adam olacak çocuk gibi hissettim
Kendimi tebrik ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum

Herkesin kendini rahat hissettiği bi kilo vardır
Kimisi zayıf sever Kimisi biraz daha toplu olmak ister
Bende 68kiloya düştüğümde çevremdekilere soruyodum normalmi görünüyorum zayıfmı diye
Zayıf göründüğümü söylüyolardı
Ben kilomdan -5 -6 falan daha az gösteririm genelde
Inş.bu sefer 65-68 arası sabitlemek istiyorum

Boydan kazanıyoz biz.Beni herkes 85 falan sanıyo özellikle de kocam.oysaki 100 kiloyum heheheheh

Geçmiş olsun canım
Bende ayak ağrısından uyuyamadım bu gece

Anacım ben o kilolara insem zombi gibi olurum. 86 ya indim ablamın oğlu isyan etti. Teyze yaaa küçüldün iyice ben teyzemi istiyorum dedi

selam kızlar gününüz nasıl geçiyor iyidir inşallah. ben regli oldum hemde nasıl sancıdan kıvranıyorum 3 tane gripin içtim 2 tane bir içtim 1 tanede şimdi içtim 2 saat ara ile birazdan diner evi toparladım çocuklar okuldan gelicek onların yemeğini yaptım ben öğlenimi zar zor yedim başka bir iş yapamıyorum . YENA yı merak ediyorum nasılmış iyidir inşallah bugün haber alan varmı kızlar varsa bir bilgi verin şimdilik bukadar ara da buraya gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum

YENA iyiymiş biraz ağrısı varmış ancak henüz gülemiyormuş bu yüzden simi ona fenomen videolarını gönderememiş eccük iyileşsin ilk işi onu güldürmek olacakmış
anarşikim benim seviyorum seni

Geçmiş olsun canım
Bende ayak ağrısından uyuyamadım bu gece
sağolasın cnm
Hayırdır senin ayağına ne oldu

Anacım ben o kilolara insem zombi gibi olurum. 86 ya indim ablamın oğlu isyan etti. Teyze yaaa küçüldün iyice ben teyzemi istiyorum dedi
Işte herkesin kendini iyi hissetiği gibi olması lazım cnm
Ben senelerce hep şişko olduğum için artık 38 beden olmak istiyorum :))
Iyi olmasına sevindim cnm
Hepimizden selam söyle

Ayağına sıcak su torbası koysaydın cnm
Çok ilaç içmişin cnm yaa bide gribin üstelik

simicim çok teşekkürler haberdar ettin iyi çok şükür sağsağlim atlattı daha iyi olur inşallah merak ediyordum çok sağol canım

Ayağına sıcak su torbası koysaydın cnm
Çok ilaç içmişin cnm yaa bide gribin üstelik

mefkurem şimdi daha iyiyim hafifledi geçti sayılır hafif ona razıyım ben benim kızlığımdan beri bitmedi bu sancı davası 43 yaşa geldim kaç çocuk doğurdum bitmedi heray çektim ben bunu her ilaç denedim kimisi böbrekleri mi ağrı yapıyor bazıları kesiyor adetimi çareyi o içtiğim ilaçta buldum limitim de belli onu içmeden ayaklanamam çok şükür iyiyim şimdi görevlerime kaldığım yerden devam edicem birazdan kalkıp iş başı birde belime yün şal sarıyorum sıcak tutuyor iyi geliyor inşallah tartıya kadro iner karnım şişlik teşekkürler canım mefkurem

Canım benim dizler ameliyatlı onun için pek sporum olmuyor
Zaman zaman ağrıyor. Ameliyattan sonra yatış şeklim bile değişti. Iki dizimi üst üste koyup yan yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…