Bende sana katılıyorum cnm 15 kilo dikkat edilirse 6 ay bile sürmez max.4 ayda giderŞasirdim cok kilo fazlaliginiz yok 6 ay diyetisyen destegiyle bu kilo eriyip giderdi
Herkesin kendini rahat hissettiği bi kilo vardırBen de sevmiyorum tornadan çıkmış gibi.Herkes manken gibi olmak istiyo.Şahsen ben en düşük 78 olmuştum ve 42 bedendim çok da iyi duruyodu boyumdan dolayı.Ben doktoruma sormuştum boyunun 10 kilo altı ve üstü normaldir demişti.
Boydan kazanıyoz biz.Beni herkes 85 falan sanıyo özellikle de kocam.oysaki 100 kiloyum hehehehehHerkesin kendini rahat hissettiği bi kilo vardır
Kimisi zayıf sever Kimisi biraz daha toplu olmak ister
Bende 68kiloya düştüğümde çevremdekilere soruyodum normalmi görünüyorum zayıfmı diye
Zayıf göründüğümü söylüyolardı
Ben kilomdan -5 -6 falan daha az gösteririm genelde
Inş.bu sefer 65-68 arası sabitlemek istiyorum
Milleti kandırıyon heeBoydan kazanıyoz biz.Beni herkes 85 falan sanıyo özellikle de kocam.oysaki 100 kiloyum heheheheh
Valla kandırmıyom.Sen 85sindir diyolar ben de ses etmiyomMilleti kandırıyon hee
Kilo boy bilgilerini profilinin altına yazsana cnm unutmayız
Şimdi gördüm yapmışın bile :))
Geçmiş olsun canımAaaa selam vermemimişim :))
Gece doğru dürüst uyuyamadım şifayı kapmışım öksürük fenaydı
Kalktım bitki çayı falan içtim sirkeli suyla gargara yaptım sabaha doğru dalmışım
Ama beni en mutlu eden şey
Gece o kadar açtım. Kaç saat ayaktaydım bir lokma bişey atmadım ağzıma :))
Kendimi adam olacak çocuk gibi hissettim
Kendimi tebrik ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum
Anacım ben o kilolara insem zombi gibi olurum. 86 ya indim ablamın oğlu isyan etti. Teyze yaaa küçüldün iyice ben teyzemi istiyorum dediHerkesin kendini rahat hissettiği bi kilo vardır
Kimisi zayıf sever Kimisi biraz daha toplu olmak ister
Bende 68kiloya düştüğümde çevremdekilere soruyodum normalmi görünüyorum zayıfmı diye
Zayıf göründüğümü söylüyolardı
Ben kilomdan -5 -6 falan daha az gösteririm genelde
Inş.bu sefer 65-68 arası sabitlemek istiyorum
selam kızlar gününüz nasıl geçiyor iyidir inşallah. ben regli oldum hemde nasıl sancıdan kıvranıyorum 3 tane gripin içtim 2 tane bir içtim 1 tanede şimdi içtim 2 saat ara ile birazdan diner evi toparladım çocuklar okuldan gelicek onların yemeğini yaptım ben öğlenimi zar zor yedim başka bir iş yapamıyorum .YENA yı merak ediyorum nasılmış iyidir inşallah bugün haber alan varmı kızlar varsa bir bilgi verin şimdilik bukadar ara da buraya gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum
sağolasın cnmGeçmiş olsun canım
Bende ayak ağrısından uyuyamadım bu gece
Işte herkesin kendini iyi hissetiği gibi olması lazım cnmAnacım ben o kilolara insem zombi gibi olurum. 86 ya indim ablamın oğlu isyan etti. Teyze yaaa küçüldün iyice ben teyzemi istiyorum dedi
Iyi olmasına sevindim cnmYENA iyiymiş biraz ağrısı varmış ancak henüz gülemiyormuş bu yüzden simi ona fenomen videolarını gönderememiş eccük iyileşsin ilk işi onu güldürmek olacakmış
anarşikim benim seviyorum seni
Ayağına sıcak su torbası koysaydın cnmselam kızlar gününüz nasıl geçiyor iyidir inşallah. ben regli oldum hemde nasıl sancıdan kıvranıyorum 3 tane gripin içtim 2 tane bir içtim 1 tanede şimdi içtim 2 saat ara ile birazdan diner evi toparladım çocuklar okuldan gelicek onların yemeğini yaptım ben öğlenimi zar zor yedim başka bir iş yapamıyorum .YENA yı merak ediyorum nasılmış iyidir inşallah bugün haber alan varmı kızlar varsa bir bilgi verin şimdilik bukadar ara da buraya gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum
YENA iyiymiş biraz ağrısı varmış ancak henüz gülemiyormuş bu yüzden simi ona fenomen videolarını gönderememiş eccük iyileşsin ilk işi onu güldürmek olacakmış
anarşikim benim seviyorum seni
Ayağına sıcak su torbası koysaydın cnm
Çok ilaç içmişin cnm yaa bide gribin üstelik
Canım benim dizler ameliyatlı onun için pek sporum olmuyorsağolasın cnm
Hayırdır senin ayağına ne oldu
Işte herkesin kendini iyi hissetiği gibi olması lazım cnm
Ben senelerce hep şişko olduğum için artık 38 beden olmak istiyorum :))
Iyi olmasına sevindim cnm
Hepimizden selam söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?