Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba

Ben de Cuma gunu mide balonu taktiriyorum kismetse. Simdiden korku sardi icimi. Balon siparis edilmeseydi vazgecerdim. Zaten hastane fobim de var. 15 kg fazlam var. Boyum 1.65 kilom 73. Ben de yazarim operasyondan sonra bakalim ne olacak. Ölmeaem bari daha kuzucugumun bana ihtiyaci var.

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Yenacım
Canım
Allah hayırlı şifalar versin
Sağlıkla afiyetle aramıza dön.
Allah sağlıklı kılsın birdaha böyle rahatsızlıklar yaşama inşallah.
Çektiğin acı günahlarına keffaret olsun.
Bundan sonrasında hep saglıklı, mutlu, huzurlu ol. Gulen yüzun hep gulsün. ailenizde huzurunuz bol olsun inşallah

Günaydınnn
Hava nekadarda karanlıl suan evi toplamış ve kahvaltı yapıo olmam gerekirdi ama sabah olduguna ikna edemem kendimi geri uyumayı düşünüyorum kalkınca uyudugum için cok pisman olucam ama
Balom mide amelyatı ilgimi cekti kac kilo verilirki oyle acaba tehlikesi varmıdır ? İlk kez duydum bunu hadi ben kaçtım uyuyum bugun

Aleyküm selam ve amin. Sabah sabah ne guzel ferahlatici bir dua, ağzına sağlik.. YENA saglikla aramiza donmeni bekliyoruz canim,inşallah surec sorunsuz devam ediyordur.

Şasirdim cok kilo fazlaliginiz yok 6 ay diyetisyen destegiyle bu kilo eriyip giderdi

L leblebicik hani korkunuzdan bahsetmissiniz o yuzden oyle birsey yazdim. Sizin tercihiniz kimbilir belki de cok ugraslar cok mucadeleler verdiniz. Bu topige yazmisiniz cok hatirlayamadim ben sizi. Bir suru kilo vermek icin belkileriniz vardir tabiki bilemiyorum. Simdiden cani gonulden insallah hersey istedigin gibi olur ve ameliyatin ve sonrasi guzel gecer

kızlar bugün erken kalktım güne suyla başladım. fakat ptt işim vardı dışarı çıktım yeni girdim eve eşim çayı felan demlemiş menemen yapmış şimdi birlikte kahvaltımızı yaptık. regl olucam heralde 2 gündür hafif gösteriyor karnımda şiş bu hafta tartıya kadar geçse bitse bari de tartımı etkilemese başıma ağrı yapıyor karnım belim ağrıyor pöfffff bugün şikayet günüm heralde öpüyorum hepinizi ara ara gelişmeleri bildiririm

Yahu neden kilonuz çok normal ben anlamıyorum herkes fabrikadan çıkmış gibi 36 bedenmi olmalı ? Yapmayın bunu kendinize yavrunuzu düşünün

Yahu neden kilonuz çok normal ben anlamıyorum herkes fabrikadan çıkmış gibi 36 bedenmi olmalı ? Yapmayın bunu kendinize yavrunuzu düşünün
Ben de sevmiyorum tornadan çıkmış gibi.Herkes manken gibi olmak istiyo.Şahsen ben en düşük 78 olmuştum ve 42 bedendim çok da iyi duruyodu boyumdan dolayı.Ben doktoruma sormuştum boyunun 10 kilo altı ve üstü normaldir demişti.

Yok kız çok güldük valla çok komik şeyler var,bunu alim sana diyom hayır diyo şunu alim o zaman diyom hayııır diyo Hala sayfamda slipler uçuşuyor bu arada
Benim sayfada tesettür kab modelleri , bayram tatili önerileri ve bölgesel zayıflama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…