Aleyküm selam ve amin. Sabah sabah ne guzel ferahlatici bir dua, ağzına sağlik..Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Yenacım
Canım
Allah hayırlı şifalar versin
Sağlıkla afiyetle aramıza dön.
Allah sağlıklı kılsın birdaha böyle rahatsızlıklar yaşama inşallah.
Çektiğin acı günahlarına keffaret olsun.
Bundan sonrasında hep saglıklı, mutlu, huzurlu ol. Gulen yüzun hep gulsün. ailenizde huzurunuz bol olsun inşallah
Şasirdim cok kilo fazlaliginiz yok 6 ay diyetisyen destegiyle bu kilo eriyip giderdiMerhaba
Ben de Cuma gunu mide balonu taktiriyorum kismetse. Simdiden korku sardi icimi. Balon siparis edilmeseydi vazgecerdim. Zaten hastane fobim de var. 15 kg fazlam var. Boyum 1.65 kilom 73. Ben de yazarim operasyondan sonra bakalim ne olacak. Ölmeaem bari daha kuzucugumun bana ihtiyaci var.
Şasirdim cok kilo fazlaliginiz yok 6 ay diyetisyen destegiyle bu kilo eriyip giderdi
Yahu nedenMerhaba
Ben de Cuma gunu mide balonu taktiriyorum kismetse. Simdiden korku sardi icimi. Balon siparis edilmeseydi vazgecerdim. Zaten hastane fobim de var. 15 kg fazlam var. Boyum 1.65 kilom 73. Ben de yazarim operasyondan sonra bakalim ne olacak. Ölmeaem bari daha kuzucugumun bana ihtiyaci var.
Yok kız çok güldük valla çok komik şeyler var,bunu alim sana diyom hayır diyo şunu alim o zaman diyom hayııır diyoAllah muhafaza kan çıkar kızzz
Ben de sevmiyorum tornadan çıkmış gibi.Herkes manken gibi olmak istiyo.Şahsen ben en düşük 78 olmuştum ve 42 bedendim çok da iyi duruyodu boyumdan dolayı.Ben doktoruma sormuştum boyunun 10 kilo altı ve üstü normaldir demişti.Yahu nedenkilonuz çok normal ben anlamıyorum herkes fabrikadan çıkmış gibi 36 bedenmi olmalı ? Yapmayın bunu kendinize yavrunuzu düşünün
Benim sayfada tesettür kab modelleri , bayram tatili önerileri ve bölgesel zayıflama varYok kız çok güldük valla çok komik şeyler var,bunu alim sana diyom hayır diyo şunu alim o zaman diyom hayııır diyoHala sayfamda slipler uçuşuyor bu arada
Yahu nedenkilonuz çok normal ben anlamıyorum herkes fabrikadan çıkmış gibi 36 bedenmi olmalı ? Yapmayın bunu kendinize yavrunuzu düşünün[/QUOT
Demeyin oyle ya. Kocaman bir gobegim var. Inanin 7, 8 aylik hamile gibi. Karnim burnumda yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?