benim de biraz ağrım olur ama öyle dayanılmıcak gibi değil seninki zormuş cnmsimicim çok teşekkürler haberdar ettin iyi çok şükür sağsağlim atlattı daha iyi olur inşallah merak ediyordum çok sağol canım
mefkurem şimdi daha iyiyim hafifledi geçti sayılır hafif ona razıyım ben benim kızlığımdan beri bitmedi bu sancı davası 43 yaşa geldim kaç çocuk doğurdum bitmedi heray çektim ben bunu her ilaç denedim kimisi böbrekleri mi ağrı yapıyor bazıları kesiyor adetimi çareyi o içtiğim ilaçta buldum limitim de belli onu içmeden ayaklanamam çok şükür iyiyim şimdi görevlerime kaldığım yerden devam edicem birazdan kalkıp iş başı birde belime yün şal sarıyorum sıcak tutuyor iyi geliyor inşallah tartıya kadro iner karnım şişlik teşekkürler canım mefkurem
geçmiş olsun cnmCanım benim dizler ameliyatlı onun için pek sporum olmuyor
Zaman zaman ağrıyor. Ameliyattan sonra yatış şeklim bile değişti. Iki dizimi üst üste koyup yan yatamıyorum
benim de biraz ağrım olur ama öyle dayanılmıcak gibi değil seninki zormuş cnm
Daha bugün salı cumaya kadar iner şişlik
Benimkide bugün gösterdi kendini :))
ayyyy şimdiden geçmiş olsun canım üşütme dikkat et mefkurecim sancı kötü bişey
geçmiş olsun cnm
Diz kapağımı değiştiydi
Normal yürüyüş yapabiliyosundur heralde değilmi
Akşamki cıss hariç güzel cnm :)Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
5zeytin
4 ceviz
Bi dilim peynir
Akşam 19.00
Fırında 2 balık
Salata
İki duble rakı
2 lt su
Bir saat yürüyüş
Hee takımda da cısıma laf ettiler heheheheAkşamki cıss hariç güzel cnm :)
Sağol canım diz kapağım değişmedi düştüm.benim de biraz ağrım olur ama öyle dayanılmıcak gibi değil seninki zormuş cnm
Daha bugün salı cumaya kadar iner şişlik
Benimkide bugün gösterdi kendini :))
geçmiş olsun cnm
Diz kapağımı değiştiydi
Normal yürüyüş yapabiliyosundur heralde değilmi
Sağol canım diz kapağım değişmedi düştüm.
Kıkırdak parçalandı. Yan bağlarda yırtık vardı
Sağol canım ben egzersizlerimi düzenli yaptım. Ayaklarımı normal kullanıyorum. Ayaklarımı büküp Namazımı normal kılabiliyorum çok şükür.geçmiş olsun daficim benim dayımın hanımında aynı problem var oda çok çekiyor bu rahatsızlıktan bende de sağ dizimde var kıkırdak aşınması fazla yürüdüğümde dizimi kıramıyorum insanın ağrısı nerde canı ordaymış canım doğru bir söz
canım benim ne kadar güzel maşallah Allah kabul etsin daficim namazlarını inşallahSağol canım ben egzersizlerimi düzenli yaptım. Ayaklarımı normal kullanıyorum. Ayaklarımı büküp Namazımı normal kılabiliyorum çok şükür.
Sadece fazla yormamam gerekiyor
Âmincanım benim ne kadar güzel maşallah Allah kabul etsin daficim namazlarını inşallah
Baharcım nerden aldın randevüyü özelden mi devletden mi?Sonunda Sali gunu bir devir kapanacak sali gunune diyetisyen randevumu aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?