Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevin hakediyosun, hem iyi moralde olmuştur senin için..

Bundan sonra artık bırakmayalım..birbirimizide ciddi ciddi uyaralım..

Bonus,rütbesine iyiki doğmuşum yazmış..bende ondan şeyettim..Bu ay olduğunu biliyodum ama..Neyse değilsede önceden kutlamış olduk..:))

Citol msj yollayamadım beceremedim burdan belirteyim nete yeni ulaştım bu hafta sadece 500 gr gitmiş hiç yoktan iyidir deyip kendime bir teslli veriyorum sevgiler

dur ben senin yerine göndereyim bunu.. yok şimdi görmez belki.. asistanlık görevimi yapayım kaydirigubbakcemile3 eğer haftaya da gönderemezsen buraya yazabilirsin canım a.s.

ya ben aldım ama bi sorun niye aldım.. Allah Allah onlar kilo değil ki.. iki gündür tuvalete çıkamıyorum ondan.. haftaya birinciyim bak gör :lepi:

aynen canım benimde 1 kilo fazla bende wcy e çıkamadım
bu arada bir sürü alıntı yapmıştım ama gitmiş heralde
bonus sağol canım
beyzus abla olsun başladın artık devamı gelir suda olsa

beyzus aplammm sahalara geri döndüüüü :lepi:alkisalkisalkis:sm_cool: haftaya savulunn bende geliyorumm o birincilikte benimde adım geçecekkk sengözlerimebaksanab vee diğer birincileride vede kilo veren herkesiii çokkkkkk çokkkkkk tebrik ediyorummmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya ben bazen obezite ile ilgili bir belgesel seyrediyorumm ama bizim kilomuzda adam neredeyse yokk şaşılacak şey adamlar herseferinde 250 300 kilolardan bahsediyor dehşete kapılıyorumm bilmiyorumkismile Allah kimseyi o duruma düşürmesin :Saruboceq: yaa ne kadar zor insanlar senelerce yataktan çıkamıyorlar inanılmaz bi durum yaaa insana bu kadar zevk veren küçük lezzeti şeyler insanın hayatını elinden alabiliyor. asla öyle olmak istemiyorumm yatağa bağlı geçen seneler mafoldumbeninsan kazaylada yatağa düşebilir ama bu kadar çaresiz bırakan başka bişey daha görmedim.ölümden beter bi durum varsa gerçekten budur herhalde:1no2: ama bizler Allahın izniyle asla böyle bir duruma düşmicez.hepberaber bu durumunda üstesinden gelicezzz bizler umutsuz değiliz aslaaaa olmicaz :lepi:insanların bu hale gelme sebeplerinden biriside umutsuzluk

birebir uyacak diye bişey yok..yazıyı beğendim paylaşmak istedim..istemeyen uygulamaz..
bende istiyorum bendekaydirigubbakcemile3

ALLAHIM kimseyi o duruma düşürmesinnn...:Saruboceq:asla umutsuz olmayacağızvereliniortak

beyzuş ablam kutlarım..darısı başıma inşallah...:hooray:

bonuscum doğumgünün kutlu olsun..nice yıllaraa.s.a.s.

Son düzenleme:
hadi bakalım haftaya fazlaca birincilik iddiasında olan var.. zaten beyzus iddialı başlamış oldu birincilikle.. ben tursari yağmurgözlü.. bakalım kim birinci olacak aklinialirimsmile

dur ben senin yerine göndereyim bunu.. yok şimdi görmez belki.. asistanlık görevimi yapayım kaydirigubbakcemile3 eğer haftaya da gönderemezsen buraya yazabilirsin canım a.s.

CANDY tatlı kız çok teşekkürler bilgisayarla aram nane limon anlaşıldığı üzere.
Ben normalde daha fazla veririm diye düşünmüştüm .Canım sıkıldı açıkcası ama bozmayacağım çünkü başka çarem yok.Hem bu halimle mutsuzum hemde homidi gırtlak aaa olmaz .

Arkadaşlar bilmekle uygulamak o kadar farklı şeyler ki eminim burdaki arkadaşların çoğu diyet ve zayıflama ile ilgili herşeyi biliyor tıpkı benim gibi ama uygulama ve kararlılıkta niye bu kadar sıkıntı yaşıyoruz anlamıyorum en azından kendi adıma öyle
Lütfen sihirli değnek bekleme çabasız bir gün zayıf uyanacağını zannetmekten vazgeç.Kendime öyle diyorum ve kendimle çelişip gayretsiz bekliyorum.
kalın bedenimde kilom fikrimin ince gülü galiba motivasyonumu şarj etmem gerek

evet canım haklısınn hem biyere gitmek ister hemde oturduğumuz yerden kalkmazsak varmamız gereken yere varamayız ışınlanamayızkaydirigubbakcemile3 en azından bu zamanda kaydirigubbakcemile2ya bu deveyi güdücez yada bu deveyi güdücez başka çaremiz yok malesef yerimseniben

kilo veren herkesi kutluyorum.Allah azminizi daim etsin .
DOĞUM günü arkadaşımıza mutluluklar
Kilo veren yada azmeden herkesi tebrik ediyorum.helal olsun .
Volkan Konak var bugün kaçırmamak lazım dünden beri çok koşuşturdum biraz dinlenmezsem olmaz herkese başarılı bir hafta diliyorum

Tursari kendime azim ve karalılık nakli yaptırmam lazım yoksa ben nasıl yola geleceğim anacığım
Yaz geliyor bıngıl bıngılım saklayacak kasa da yok

belki de sen birinci olursun haftaya..

ben şimdi türk kahvemi yudumluyorum keyifle

öğlen çorba içtim bi de arnavut ciğeri yedim çünkü bugün benim arnavut ciğeri günüm.. ondan taviz veremedim bilmiyorumkismile sabah da kahvaltı mı ettim.. akşama yoğurt ve mercimek ya da balık planlıyorum.. ama içimde biriktiriyorum ya iki gündür duba gibi hissediyorum kendimi :çok üzgünüm:

Etkili bir yöntem dört parmağınla karnına küçük dairesel hareketleri yavaşça genişleterek uygula biraz (meşhur ovma hareketine biraz benziyor) sonra yukarıdan aşağıya doğru elinle yine it dr söylemişti etkil tecrübeyle sabitbuyrunnnnnnnnn

teşekkür ettim.. buyrunnnnnnnnn bu hafta bütün hafta çektim.. inşallah kurtulurum artık..

birinci arkadaşları kutluyorum haftaya daha iddalıyım malum bitki çayına başladım iştahımda kesilme var ağız kuruluğu yapıyor susatıyor yani haftaya benide zirvelerde görebilirsiniz
çizelgemi yeniledim 200 gr ii valla hiç vermedim sanıyodum bu hafta ii yani sevindim 200 gr 200 gr dır demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…