Çok teşekkürler YENACIĞIM.
İlk hafta normal tabii böyle olması;sonrasından korkmaktan bu günkü sonuca sevinemedim bile.
Kilo konusunda paranoyak oldum vallahi......
BONUS un doğumgünümü?
BONUSÇUĞUM.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Mutlu, sağlıklı,ince bir ömür diliyorum.....
Citol msj yollayamadım beceremedim burdan belirteyim nete yeni ulaştım bu hafta sadece 500 gr gitmiş hiç yoktan iyidir deyip kendime bir teslli veriyorum sevgiler
ya ben aldım ama bi sorun niye aldım.. Allah Allah onlar kilo değil ki.. iki gündür tuvalete çıkamıyorum ondan.. haftaya birinciyim bak gör :lepi:
birebir uyacak diye bişey yok..yazıyı beğendim paylaşmak istedim..istemeyen uygulamaz..ben çok mutlu olunca ya da gerginlik sonrası rahatlayınca yiyordum çok eskiden.. ben de bi tersim..
Benim böyle bi resmim yok.. Aha girdim depresyona şimdi..
Valla benim kardeşlerimle zaman geçirip zayıflamak pek mimkin değil.. biri amelsiz sürekli yer.. öteki de ne hikmetse seni yedirir..
bu gerçekten doğru.. Yürüyüş insana kendini bi farklı hissettiriyo.. Ama koşu bandı sıkıyo.. dışarda yürümek güzel opuyorumnanaktan
benim arkadaşım da yok mafoldumben
Ben de gelip topiği okuyayım bari.. diğer çözümler olmadı bana.. bi beden küçük sanki benneyaptımki
bende istiyorum bendekaydirigubbakcemile3beyzus aplammm sahalara geri döndüüüü :lepi:alkisalkisalkis:sm_cool: haftaya savulunn bende geliyorumm o birincilikte benimde adım geçecekkk sengözlerimebaksanab vee diğer birincileride vede kilo veren herkesiii çokkkkkk çokkkkkk tebrik ediyorummmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya ben bazen obezite ile ilgili bir belgesel seyrediyorumm ama bizim kilomuzda adam neredeyse yokk şaşılacak şey adamlar herseferinde 250 300 kilolardan bahsediyor dehşete kapılıyorumm bilmiyorumkismile Allah kimseyi o duruma düşürmesin :Saruboceq: yaa ne kadar zor insanlar senelerce yataktan çıkamıyorlar inanılmaz bi durum yaaa insana bu kadar zevk veren küçük lezzeti şeyler insanın hayatını elinden alabiliyor. asla öyle olmak istemiyorumm yatağa bağlı geçen seneler mafoldumbeninsan kazaylada yatağa düşebilir ama bu kadar çaresiz bırakan başka bişey daha görmedim.ölümden beter bi durum varsa gerçekten budur herhalde:1no2: ama bizler Allahın izniyle asla böyle bir duruma düşmicez.hepberaber bu durumunda üstesinden gelicezzz bizler umutsuz değiliz aslaaaa olmicaz :lepi:insanların bu hale gelme sebeplerinden biriside umutsuzluk
hadi bakalım haftaya fazlaca birincilik iddiasında olan var.. zaten beyzus iddialı başlamış oldu birincilikle.. ben tursari yağmurgözlü.. bakalım kim birinci olacak aklinialirimsmile
dur ben senin yerine göndereyim bunu.. yok şimdi görmez belki.. asistanlık görevimi yapayım kaydirigubbakcemile3 eğer haftaya da gönderemezsen buraya yazabilirsin canım a.s.
CANDY tatlı kız çok teşekkürler bilgisayarla aram nane limon anlaşıldığı üzere.
Ben normalde daha fazla veririm diye düşünmüştüm .Canım sıkıldı açıkcası ama bozmayacağım çünkü başka çarem yok.Hem bu halimle mutsuzum hemde homidi gırtlak aaa olmaz .
Tursari kendime azim ve karalılık nakli yaptırmam lazım yoksa ben nasıl yola geleceğim anacığımevet canım haklısınn hem biyere gitmek ister hemde oturduğumuz yerden kalkmazsak varmamız gereken yere varamayız ışınlanamayızkaydirigubbakcemile3 en azından bu zamanda kaydirigubbakcemile2ya bu deveyi güdücez yada bu deveyi güdücez başka çaremiz yok malesef yerimseniben
CANDY tatlı kız çok teşekkürler bilgisayarla aram nane limon anlaşıldığı üzere.
Ben normalde daha fazla veririm diye düşünmüştüm .Canım sıkıldı açıkcası ama bozmayacağım çünkü başka çarem yok.Hem bu halimle mutsuzum hemde homidi gırtlak aaa olmaz .
Etkili bir yöntem dört parmağınla karnına küçük dairesel hareketleri yavaşça genişleterek uygula biraz (meşhur ovma hareketine biraz benziyor) sonra yukarıdan aşağıya doğru elinle yine it dr söylemişti etkil tecrübeyle sabitbuyrunnnnnnnnnbelki de sen birinci olursun haftaya..
ben şimdi türk kahvemi yudumluyorum keyifle
öğlen çorba içtim bi de arnavut ciğeri yedim çünkü bugün benim arnavut ciğeri günüm.. ondan taviz veremedim bilmiyorumkismile sabah da kahvaltı mı ettim.. akşama yoğurt ve mercimek ya da balık planlıyorum.. ama içimde biriktiriyorum ya iki gündür duba gibi hissediyorum kendimi :çok üzgünüm:
Etkili bir yöntem dört parmağınla karnına küçük dairesel hareketleri yavaşça genişleterek uygula biraz (meşhur ovma hareketine biraz benziyor) sonra yukarıdan aşağıya doğru elinle yine it dr söylemişti etkil tecrübeyle sabitbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?