Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

100 ün altına bi düşsem accayip moral olcek bu hafta benim için zordu moralsizdim yağmur felan çok duygusaldım bu haftam daha ii olcek ne olur bana güç verin 99 ları göreyim kızlarrrrrr

bu arada vitrilere yazlıklar gelmeye başlamış ankarada valla o çiçekli elbise kutsal oldu benim için

kız candy sen kaç oldun göremedim ne oldu hani yetişiyodun bana hadi sen kovalamıyon bende duruyom bak yerimde

sipersin ya bana bunlarla gel işte bu motiveye destek tam gaz hadi hanımlar herkese bende kekikkkkkkkkkkkkk çaylarrrrrrrrrrrrrr

Oy BEYZUS'um oy, maşallah sana Allah nazarlardan saklasın.Sırrını banada söyle bir ilham gelsin canım

Sağol canım benim.Sırrım yok:Geçen yıl diyetisyenin verdiği 6 öğün ve hareket içeren programı uyguluyorum.Ben bundan çok iyi netice alıyorum.
Sen ne zaman geliyorsun??????Tamamen geri gelene kadar seni her yakaladığımda soracağım ve dayanamayıp geleceksin.Sensiz olmuyor dedik bizi anlasana.Şeniz

Sağol canım.Birincilikler sana feda olsun ;yakışır.....kaydirigubbakcemile5
beyzuş ablam kutlarım..darısı başıma inşallah...:hooray:

bonuscum doğumgünün kutlu olsun..nice yıllaraa.s.a.s.

Teşekkürler YAĞMURGÖZLÜM.Umarım bundan sonra da böyle gider.
Canım;benim diyetim hipotiroidi hastalarına göre düzenlenmiş bir diyet.Kalsiyum kaybını önlemek için (biliyorsun kullandığımız ilaç kalsiyum kaybı yapıyor) süt ve yoğurt olan bir diyet.Ne zaman uygulasam sonuç alıyorum;ama birebir yapmak lazım ve hiç zorlamayan bir diyet.

buldum :dance: :teytey: :dance:

100 ün altına bi düşsem accayip moral olcek bu hafta benim için zordu moralsizdim yağmur felan çok duygusaldım bu haftam daha ii olcek ne olur bana güç verin 99 ları göreyim kızlarrrrrr

evet kötüydü moralin ama bak vermişsin ne güzel yerine gelmiştir moralin artık kaydirigubbakcemile2

kız candy sen kaç oldun göremedim ne oldu hani yetişiyodun bana hadi sen kovalamıyon bende duruyom bak yerimde

ben 105,5 oldum.. ohaoldumsmile 1 kilo aldım yani bekliyosun beni ama benim de geleceğim yok gibi.. du bakim ne zaman 100 oluyorum hemen ajandamdan.. bakalıııımmm.. 9 nisanda bi yere kıpırdamadıysan hala yanındayım.. 1 ay yaklaşık :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

göreceksin göreceksin ne kalmış şunun şurasında ne kalmış ki 400 grcık :sm_cool:

3 haftada 5,5 kilo vermem lazım eyvahedigeldismile vericem nan guclubacismile yetti be artık aaaa :enbuyukkk:

Asında her hafta farklı diyet yapıcan.. hem bünyen alışmayacak hem hepsini denemiş olacaksın..

ıyi Fikir.. aklinialirimsmile

Ben Yazıyorum.. Ben Okuyorum.. Ben Yorumluyorum.. :roflol:

yena sen gecen gun beyzustan ne tarıfı ıstedın yakalandın kızım....kaydirigubbakcemile
aramızda kalsın dıyorsun bıde ama beyzuscugum silmemıs..olumunekankayizsmile
senmı söylersın yoksa benmı lmaz:
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…