evet canım haklısınn hem biyere gitmek ister hemde oturduğumuz yerden kalkmazsak varmamız gereken yere varamayız ışınlanamayızkaydirigubbakcemile3 en azından bu zamanda kaydirigubbakcemile2ya bu deveyi güdücez yada bu deveyi güdücez başka çaremiz yok malesef yerimseniben
Oy BEYZUS'um oy, maşallah sana Allah nazarlardan saklasın.Sırrını banada söyle bir ilham gelsin canım
beyzus aplammm sahalara geri döndüüüü :lepi:alkisalkisalkis:sm_cool: haftaya savulunn bende geliyorumm o birincilikte benimde adım geçecekkk sengözlerimebaksanab vee diğer birincileride vede kilo veren herkesiii çokkkkkk çokkkkkk tebrik ediyorummmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
beyzuş ablam kutlarım..darısı başıma inşallah...:hooray:
bonuscum doğumgünün kutlu olsun..nice yıllaraa.s.a.s.
mutlu pazarlar oldu kızlar oldu ilk defa hazırladığım enfes pazar kahvaltısına yenik düşmedim ve bir kase yoğurtlu müslimi afiyetle ve mutlulukla yedim yaşasınnnnnnnnnnnnnn
bu günkü menum
sabah 1 kase yoğurt kuru yemiş ve musli
ara 1 adet portakal
öğle ıspanaklı mücver ayran
ara 1 adet ceviz,1 bardak tarçınlı süt
akşam 2 kaşık pilav,sebze
ara tarçınlı süt
ıspanaklı mücver tarifi:
1 adet yumurta
yarım kibrit kutusu boyunda peynir
2 dilim kepekli ekmek rondadan geçirilmiş
5 yaprak ıspanak
1 adet taze soğan
4 dal maydanoz
pul biber,karabbiber
biraz süt
malzemeleri normal mücverden katı olacak şekilde karıştırıp teflon ttavada 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kısık ateşte 2 tarafını kızartıyoruz.
kızlar inanın sanki 1 tepsi ıspanaklı börek yemiş kadar zevkliydi yemesi:))
100 ün altına bi düşsem accayip moral olcek bu hafta benim için zordu moralsizdim yağmur felan çok duygusaldım bu haftam daha ii olcek ne olur bana güç verin 99 ları göreyim kızlarrrrrr
kız candy sen kaç oldun göremedim ne oldu hani yetişiyodun bana hadi sen kovalamıyon bende duruyom bak yerimde
Sağol canım benim.Sırrım yok:Geçen yıl diyetisyenin verdiği 6 öğün ve hareket içeren programı uyguluyorum.Ben bundan çok iyi netice alıyorum.
Sen ne zaman geliyorsun??????Tamamen geri gelene kadar seni her yakaladığımda soracağım ve dayanamayıp geleceksin.Sensiz olmuyor dedik bizi anlasana.Şeniz
Ah BEYZUS'um bi ben toparlasam kendimi, kim tutar beni, sende anla beni
Aman ne kafiyeli yazmışım yahu.
opuyorumnanaktan
buldum :dance: :teytey: :dance:
100 ün altına bi düşsem accayip moral olcek bu hafta benim için zordu moralsizdim yağmur felan çok duygusaldım bu haftam daha ii olcek ne olur bana güç verin 99 ları göreyim kızlarrrrrr
beyzus anne tebrikler ii başladın hadi gaza getir hepimizi
Sağol canım benim.Umarım önümüzdeki cuma hepimiz 2 şer kilo vererek bir efsane yaratırız.
Çokmu oldu.Hadi 1 kilo olsun.Bizim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?